Ξεκινάει η αναβάθμιση του LG G2 με το Android 4.4.2 "KitKat"

Μετά από λίγους μήνες αναμονής, η LG έχει πλέον την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.4.2 "KitKat" για την κορυφαία συσκευή της, G2. Η LG είχε διαθέσει την αναβάθμιση από τον περασμένο Δεκέμβριο για την περιοχή της Νότιας Κορεάς, αλλά πλέον ξεκίνησε την διανομή της στον δυτικό κόσμο.

Αρχής γενομένης, έχουμε τα μοντέλα των AT&T και T-Mobile τόσο των Η.Π.Α όσο και της Γερμανίας όπως επίσης και της Vodafone Γερμανίας και Ισπανίας.

Αυτό σημαίνει πως αν διαθέτετε μια τέτοια συσκευή (branded δηλαδή από τις εν λόγω εταιρίες) τότε μπορείτε προς το παρόν μόνο μέσω του LG Mobile Support Tool να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το update.

Οι βελτιώσεις που φέρνει το "KitKat" στο LG G2 δεν περιορίζονται μόνο στο software της Google. Η LG, τουλάχιστον με τις έως τώρα αναφορές, προχώρησε και στην αναβάθμιση του λογισμικού της κάμερας, αύξησε την ταχύτητα στο άνοιγμα εφαρμογών αλλά και στην γενικότερη ταχύτητα προσπέλασης στο UI της συσκευής.

Να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη ενέργεια δεν ειναι δοκιμαστική, όπως είχε γίνει αρχικά με την Ν.Κορέα, αλλά μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένουμε να επεκταθεί σε όλη την Ευρώπη και όλους τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας που διαθέτουν την συσκευή μέσα από το κανάλι διανομής τους. Φυσικά σε αυτές τις χώρες συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 21 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top