Η HTC παρουσιάζει το HTC Desire 310

Press News

Η HTC, κορυφαία εταιρεία κατασκευής συσκευών κινητής τηλεφωνίας παρουσίασε το νέο HTC Desire 310, φέρνοντας το απρόσκοπτο multi-tasking, το ομαλό σερφάρισμα στο ίντερνετ και την πανεύκολη δημιουργία βίντεο στην αγορά των smartphone οικονομικής κατηγορίας.

Συνδυάζοντας ένα καλαίσθητο design στις αποχρώσεις του σκούρου μπλε με έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή, την αρχική οθόνη HTC BlinkFeed και τη λειτουργία Video Highlights, το νέο μέλος της οικογένειας HTC Desire προσφέρει μερικά από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά της διάσημης σειράς HTC One σε όσους αναζητούν μια πιο προσιτή οικονομικά συσκευή χωρίς συμβιβασμούς στις επιδόσεις.

«Όλοι σήμερα θέλουν ένα Smartphone που μπορεί να αντέχει τους ρυθμούς τους, ασχέτως αν αυτό είναι ένα μοντέλο-ναυαρχίδα ή ένα μοντέλο εισαγωγικής κατηγορίας» δήλωσε ο Peter Chou, CEO της HTC Corporation. «Η τελευταία προσθήκη στη φημισμένη μας σειρά HTC Desire συνδυάζει την ταχύτατη επεξεργασία και τα premium χαρακτηριστικά με τη χαμηλότερη τιμή, προσφέροντας στους χρήστες την καλύτερη δυνατή εμπειρία σ’ αυτήν την κατηγορία.»

Έχοντας να επιδείξει έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,3 GHz, το HTC Desire 310 μπορεί να ανταποκριθεί άνετα σε οποιαδήποτε πρόκληση, όπως κι αν θέλεις να χρησιμοποιείς το κινητό σου. Είτε για γρήγορο σερφάρισμα στο ίντερνετ με ταχύτατη απόκριση, εξαιρετικά ομαλά γραφικά όταν παρακολουθείς βίντεο ή παίζεις παιχνίδια, ή απλώς να μπορείς να μετακινείσαι γρήγορα και άνετα από τη μία εφαρμογή στην άλλη.

Η φημισμένη αρχική οθόνη HTC BlinkFeed της HTC, που πρωτοπαρουσιάστηκε στο HTC One, σου δίνει τώρα τη δυνατότητα να γίνεις ένας από τους εκατομμύρια χρήστες συσκευών της HTC που έχουν προσαρμόσει τα streams τους για να λαμβάνουν στη στιγμή ειδήσεις και κοινωνικές ενημερώσεις με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις που τους ενδιαφέρουν περισσότερο, απευθείας στην αρχική τους οθόνη.

Οι ενημερώσεις από τα αγαπημένα σου ειδησεογραφικά και κοινωνικά σάιτ, συμπεριλαμβανομένων του Twitter, του Facebook και του κινεζικού Sina Weibo, προβάλλονται με ζωηρή λεπτομέρεια και πλούσια χρώματα στην οθόνη 4,5’’ του Desire 310, ώστε να μπορείς να ενημερώνεσαι εύκολα όποτε ρίχνεις μια ματιά στο κινητό σου.

Με τη λειτουργία ανάγνωσης χωρίς σύνδεση, τώρα μπορείς να βλέπεις άρθρα από το προσωπικό σου feed, επιλεγμένα από πάνω από 20.000 άρθρα την ημέρα από τα κορυφαία ΜΜΕ όλου του κόσμου –ιδανικό για όσους έχουν πρόγραμμα με συγκεκριμένο όριο χρήσης δεδομένων. Απλώς πρόσθεσε έως και 120 άρθρα στη λίστα ανάγνωσης όταν είσαι συνδεδεμένος σε δίκτυο WiFi και διάβασέ τα αργότερα, όπου κι αν είσαι, χωρίς να καταναλώνεις δεδομένα.

Με το HTC Desire 310 οι φωτογραφίες και τα βιντεοκλίπ σου μπορούν να μεταμορφωθούν αυτόματα σε μια μικρή ταινία επαγγελματικής αισθητικής. Διάλεξε φωτογραφίες που έχεις τραβήξει με την κάμερα 5 MP του HTC Desire 310, τοποθέτησέ τις στη σειρά που προτιμάς και διάλεξε τη μουσική επένδυση και τα εφέ που προτιμάς, για να δημιουργήσεις εντυπωσιακά βίντεο και να τα μοιραστείς με τους φίλους και την οικογένειά σου μέσω των κοινωνικών σου δικτύων.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Οθόνη: 4,1 ίντσες FWVGA (854 x 480 pixels)
  • Chipset: MediaTek MT6582M (4 x Cortex-A7 πυρήνες) στα 1,3GHz
  • Μνήμη: 4GB αποθηκευτικός χώρος, 512MB RAM, υποδοχή microSD έως 32GB
  • Κάμερα: πίσω 5 Megapixel έως 1080p video / εμπρός VGA
  • Μπαταρία: 2000mAh (αποσπώμενη)
  • Λειτουργικό Σύστημα: Android 4.2.2 KitKat με HTC Sense 5.1
  • Διαστάσεις: 131,4 x 68 x 11,3 χιλιοστά
  • Βάρος: 140g
  • Δίκτυα: 3G (HSDPA) έως 21Mbps
  • Συνδεσιμότητα: Bluetooth 4.0, WiFi (802.11 b/g/n)
  • Χρώματα: Άσπρο και μαύρο
  • Άλλα: FM Radion, HTC BlinkFeed, GPS με A-GPS

Το νέο HTC Desire 310 θα είναι διαθέσιμο μέσω των παρόχων υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και των μεγαλύτερων λιανοπωλητών στην Ελλάδα από τον Απρίλιο του 2014.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 35 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top