Το Google Play Music διαθέσιμο πλέον και στην Ελλάδα

Press News

Μετά την διάθεση του Google Play Music στις Η.Π.Α από το 2011, και σε πολλές Ευρωπαικές χώρες από το 2012, η Google καταστεί την υπηρεσία διαθέσιμη και στην Ελλάδα.

Το Play Music παρέχει 3 μοναδικές λύσεις διασκέδασης σε μία: Ένα κατάστημα οπού μπορείτε να αγοράσετε αγαπημένα τραγούδια και albums, ένα ψηφιακό “locker”, όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και 20.000 τραγούδια από την μουσική συλλογή σας για να τα ακούσετε ανά πάσα στιγμή online και offline μέσα από την εφαρμογή και την ιστοσελίδα του Play Music, και τέλος το All Access, τη νέα μηνιαία συνδρομητική υπηρεσία μουσικής που σας παρέχει απεριόριστη πρόσβαση σε μια τεράστια μουσική βιβλιοθήκη, από όλες τις συσκευές σας.

Η υπηρεσία All Access σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα διαδραστικό ραδιοφωνικό σταθμό για κάθε τραγούδι ή καλλιτέχνη που αγαπάτε χωρίς διακοπές για διαφημίσεις, ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε, να αφαιρέσετε ή να δημιουργήσετε από την αρχή τον σταθμό σας γνωρίζοντας πάντα ποιο τραγούδι ακολουθεί.

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε συμβουλές από την έμπειρη μουσική ομάδα καθώς και να περιηγηθείτε στις ήδη υπάρχουσες λίστες των τραγουδιών μας που είναι χωρισμένες κατά είδος. Το κουμπί "Ακούστε τώρα" επιλέγει για εσάς καλλιτέχνες και ραδιοφωνικούς σταθμούς που πιστεύουμε ότι θα σας αρέσουν και τους τοποθετεί στο κέντρο της σελίδας για να μπορείτε να τους ακούσετε με το που την ανοίγετε.

Και αν πιστεύετε πως τα εκατομμύρια τραγούδια μας δεν είναι αρκετά, το Google Play Music σας επιτρέπει να συνδυάσετε τη συλλογή μας με την δική σας. Μπορείτε να αποθηκεύσετε δωρεάν και online πάνω από 20,000 κομμάτια που ήδη έχετε και να τα ακούσετε μαζί με τον All Access κατάλογο μέσα από την Android η iOS συσκευή σας. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε "pin" ειδικά άλμπουμ και λίστες αναπαραγωγής τραγουδιών, καθιστώντας τα διαθέσιμα ακόμη και όταν είστε offline.

Το All Access μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν για τον πρώτο μήνα και επωφεληθείτε από την προσφορά €7,99 για τους μετέπειτα μήνες. Η τιμή για όσους εγγραφούν μετά τις 30 Απριλίου θα είναι €9,99 για ένα μήνα, με 30 μέρες δωρεάν δοκιμή.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 22 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top