Ανακοινώθηκε επίσημα το νέο HTC One (M8)

Η HTC ανακοίνωσε τη νέα της ναυαρχίδα, που έχει την ονομασία… HTC One (M8), και η οποία διαδέχεται την ομώνυμη περσυνή, γνωστή και με τη κωδική ονομασία M7.

Το νέο HTC One (M8) μοιάζει αρκετά με τον προκάτοχο του, ωστόσο η κατασκευή του αυτή τη φορά είναι σχεδόν πλήρως μεταλλική, με τη χρήση του πλαστικού να έχει περιοριστεί σημαντικά από την Ταϊβανέζικη εταιρεία.

Το HTC One (M8) διαθέτει φινίρισμα βουρτσισμένου αλουμίνιου, το οποίο όμως έχει επεξεργαστή κατάλληλα, ώστε να αφήνει πολύ ωραία αίσθηση στο κράτημα σύμφωνα με την εταιρεία. Θα κυκλοφορήσει σε τρεις χρωματισμούς, σε γκρι, σε ασημένιο και χρυσό χρώμα.

Στην πρόσοψη, διακρίνεται και η μεγαλύτερη αλλαγή σε σχέση με το περσινό μοντέλο. Έτσι, η οθόνη των 4.7 ιντσών 1080p αντικαταστάθηκε από μία των 5 ιντσών Super LCD 3 όμοιας ανάλυσης (επομένως τα εικονοστοιχεία ανά ίντσα είναι λιγότερα, και από 468ppi είναι πια 440ppi) που προστατεύεται από Gorilla Glass 3. Το χαρακτηριστικό BoomSound δίνει και σε αυτή τη περίπτωση το παρόν, αλλά έρχεται με 25% υψηλότερη ένταση και με εξελιγμένο multi-phase DSP.

Το νέο HTC One βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 801 SoC ( τέσσερις πυρήνες Krait 400 χρονισμένους στα 2.3GHz και «γραφικά» Adreno 330) το οποίο συνεπικουρείται από 2GB RAM. Υποστηρίζονται δίκτυα 4G LTE, οι τεχνολογίες WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (dual band), Bluetooth 4.0, NFC και DLNA ενώ δεν απουσιάζουν και οι υπέρυθρες.

Στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα με αισθητήρα 5.0 Megapixels, wide-angle (1080p video) ενώ στο πίσω μέρος, υπάρχει το χαρακτηριστικό Dual Camera, με την HTC να επιμένει στην τεχνολογία UltraPixel. Έτσι, η βασική κάμερα έχει αισθητήρα 4.1 Megapixels, με διπλό LED flash (διαφορετικής απόχρωσης τα LEDs όπως συμβαίνει με το TrueTone του iPhone 5s) και συνοδεύεται από μία δεύτερη, χάρη στην οποία μπορούν να πραγματοποιηθούν διάφορα εφέ που αφορούν στην εστίαση (refocus), στον φωτισμό ή στις γωνίες λήψης. Η μπαταρία της νέας ναυαρχίδας της HTC, έχει χωρητικότητα 2600mAh.

Το νέο HTC One (M8) διαθέτει υποδοχή microSD για την επέκταση του αποθηκευτικού χώρου έως και κατά 128GB, και θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις με 16GB και 32GB ενώ διαθέτει υποδοχή για nanoSIM.

To νέο HTC One (M8) βασίζεται στο Android 4.4.2 και στο HTC Sense 6 UI με την τελευταία έκδοση του BlinkFeed. Μαζί, έρχεται και ένα “gesture-based” σύστημα χειρισμού, που από την οθόνη κλειδώματος, ανάλογα τη κατεύθυνση του “swipe” ο χρήστης έχει πρόσβαση απευθείας στο Blinkfeed, στα Widgets, στην τελευταία εφαρμογή που χρησιμοποιούσε ή στον Phone dialer. Το νέο αυτό σύστημα ονομάζεται Motion Launch. Το κινητό θα κοστίζει σύμφωνα με πληροφορίες $649


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 67 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top