LG 34UM95, η νέα UltraWide QHD οθόνη από την LG

Press News

Η LG Electronics παρουσίασε το νέο monitor UltraWide QHD με οθόνη 21:9 IPS (μοντέλο 34UM95). Το νέο monitor 34 ιντσών ανταποκρίνεται στις τάσεις που κυριαρχούν στην αγορά για ευρείες οθόνες 21:9, εντυπωσιακή ανάλυση UltraWide QHD (3440 x 1440 pixels) και ανώτερη ποιότητα στην απόδοση των χρωμάτων.

Μια σειρά από επιλογές συνδεσιμότητας, όπως το Thunderbolt 2, επιτρέπει στους τεχνολογικά προηγμένους χρήστες να προσαρμόσουν το νέο monitor ανάλογα με τις εξειδικευμένες ανάγκες τους, ενώ οι συντάκτες των multimedia μέσων καθώς και οι επαγγελματίες των γραφικών τεχνών θα εκτιμήσουν τη λεπτομερή ανάλυση και την ενισχυμένη χρωματική ακρίβεια.

«Το νέο μας UltraWide monitor 34’’ αποτελεί μια εξαιρετικά ευέλικτη συσκευή με εκπληκτική ποιότητα εικόνας, η οποία βοηθά τον χρήστη να εργάζεται πιο σωστά και αποδοτικά» αναφέρει ο Hyoung-sei Park, επικεφαλής του Τμήματος IT στην LG Electronics. «Ακόμα συνιστά την τέλεια λύση για τους ανθρώπους που εργάζονται με προγράμματα multimedia και ηλεκτρονικά γραφικά. Η LG θα συνεχίζει να διευρύνει τις προϊοντικές τις προτάσεις για τους επαγγελματίες των δημιουργικών τεχνών προσφέροντας πάντα κατάλληλες λύσεις».

Το μοντέλο LG 34UM95 θέτει ένα νέο όριο στη συνδεσιμότητα, αφού υποστηρίζει το Thunderbolt 2, που επιτρέπει ταχύτητα μεταφοράς μέχρι και 20Gbps, την πιο γρήγορη αυτή τη στιγμή στα monitor. Το Thunderbolt 2 δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να προβάλει και να επεξεργάζεται πρωτογενές video 4Κ, ενώ ταυτόχρονα να μεταδίδει δεδομένα σε άλλες συσκευές μέσω μίας απλής θύρας.

Μέχρι και έξι συσκευές μπορούν να συνδεθούν αλυσιδωτά για να δημιουργήσουν ένα εκπληκτικά αποτελεσματικό σταθμό εργασίας. Επιπλέον, το Thunderbolt 2 επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν το LG 34UM95 με το νέο Mac Pro της Apple ώστε να επωφεληθούν από την πιο γρήγορη ταχύτητα μέσω καλωδίων που υπάρχει διαθέσιμη.

Το νέο LG 34UM95 αποδίδει τις εικόνες με εντυπωσιακή ευκρίνεια και χρώμα, χρησιμοποιώντας πάνω από το 99% του χρωματικού φάσματος του sRGB. Επιπλέον, η διαβάθμιση του hardware είναι δυνατή χάρη στο software "True Color Finder" της LG και στον ενσωματωμένο scaler, καθώς η LG έχει δημιουργήσει το νέο monitor ειδικά για να ανταποκριθεί αλλά και να ξεπεράσει τις απαιτήσεις για μεγάλη χρωματική ακρίβεια των επαγγελματιών στα γραφικά και την ψυχαγωγία.

Tο monitor 34UM95 διαθέτει τις λειτουργίες της LG "4-Screen Split" και "Dual Link-up" επιτρέποντας στους χρήστες να διαχειρίζονται και να ρυθμίζουν τον διαθέσιμο χώρο της οθόνης ανάλογα με τις ανάγκες τους. Παράλληλα υποστηρίζει συνδέσεις HDMI και DisplayPort επιτρέποντας την αναπαραγωγή του περιεχομένου από μια σειρά συσκευών. Οι λειτουργίες περιβάλλονται φυσικά από τον κομψό σχεδιασμό CINEMA SCREEN Design και τη λογική Crystal Float της LG. Διαθέτοντας εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο και διαφανή βάση, το νέο monitor είναι επιπλέον εξοπλισμένο με ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία.

Τέλος, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια ευχάριστη και άνετη εμπειρία χάρη στα εύχρηστα χαρακτηριστικά του νέου monitor της LG. Η λειτουργία  "Reader Mode" δρα προληπτικά ξεκουράζοντας τα μάτια και μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση ενέργειας κάνοντας το φόντο της εικόνας να μοιάζει με χαρτί.

Το 34UM95 χρησιμοποιεί επιπλέον την πιστοποιημένη από τον TÜV Rhineland τεχνολογία της LG "Flicker-Safe" που εξαφανίζει το flicker της οθόνης. Τέλος, το χειριστήριο για τον έλεγχο της οθόνης διαθέτει ένα εύχρηστο menu με βολικά τοποθετημένο έλεγχο πλοήγησης για τη μεγιστοποίηση της άνεσης του χρήστη.


marooned

Οθονάρα!

Οθονάρα!

voltmod

Όντως. Πανέμορφη και τούμπανο

Όντως. Πανέμορφη και τούμπανο από χαρακτηριστικά

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Users

0 χρήστες and 35 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top