Κρατήστε backup των "αγαπημένων" σας με τον Firefox

Workshop

Έχουμε βρεί τις σημαντικές ιστοσελίδες για εμάς και τις έχουμε "προσθέσει" στα αγαπημένα του Firefox. Θέλουμε όμως να τα μεταφέρουμε και στον φορητό μας υπολογιστή ή στον υπολογιστή στην εργασία μας ή επιθυμούμε να "κρατήσουμε" backup.

Για παράδειγμα, μπορούμε να κρατήσουμε αντίγραφα ασφάλειας (backup) σε ένα μέρος του σκληρού δίσκου μας ή σε κάποιο USB disk για κάθε περίπτωση. Ας δούμε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε εν' τάχει.

Ανοίγουμε τον Firefox και πηγαίνουμε στην καρτέλα Bookmarks και επιλέγουμε Show All Bookmarks ή πληκτρολογούμε τον συνδυασμό Ctrl+Shift+B.

Βλέπουμε όλες τις σελίδες που έχουμε αποθηκεύσει. Πατάμε στην επιλογή Import and Backup και στη συνέχεια Backup. Βλέπουμε πώς μας ζητάει να δώσουμε ένα όνομα στο αρχείο το οποίο ο Firefox θα αποθηκεύσει με την κατάληξη .json. Το αποθηκεύουμε και πλέον αυτό το αρχείο περιλαμβάνει όλα τα bookmarks μας. Το αρχείο αυτό μπορούμε να το μεταφέρουμε και σε USB stick.

Για να τα προσθέσουμε τώρα στον Firefox που έχουμε στον φορητό μας υπολογιστή ή σε οποιονδήποτε άλλο υπολογιστή με Firefox, πηγαίνουμε πάλι Bookmarks και επιλέγουμε Show All Bookmarks (Ctrl+Shift+B) και επιλέγουμε Restore και Choose File (όπως παρατηρούμε ο Firefox κάνει και από μόνος του backup ανά χρονικά διαστήματα οπότε μπορούμε να κάνουμε και επαναφορά σε περίπτωση που χρειαστεί) βρίσκουμε το αρχείο με την κατάληξη .json που αποθηκεύσαμε πρίν.

Στην ερώτηση που θα μας κάνει για αντικατάσταση του ήδη υπάρχοντος αρχείου, απαντάμε θετικά και έχουμε τα bookmarks μας διαθέσιμα.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 70 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top