Acer Aspire Predator desktop PC

Η Acer ανακοίνωσε επίσημα (δείτε εδώ και εδώ) τη κυκλοφορία της σειράς υπολογιστών desktop για ενθουσιώδεις χρήστες και gamers (Game Line) με την ονομασία "Aspire Predator". Οι πρώτες εικόνες του νέου Aspire Predator Game PC αποκαλύπτουν πως διαθέτει επαναστατικό σχεδιασμό ωστόσο οι σχεδιαστικές καινοτομίες δεν περιορίζονται στο "περιτύλιγμα".

Για παράδειγμα, χάρη στον μηχανισμό με τους βραχίονες που διακρίνεται στο πλαινό κάλυμμα, η πρόσοψη του ανυψώνεται προς το πάνω μέρος του case αποκαλύπτοντας ένα ειδικά σχεδιασμένο στην πρόσοψη SuperMulti DVD±R/RW optical drive καθώς και ένα HD DVD/Blu-Ray player (o χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στον παραπάνω συνδυασμό ή να επιλέξει ένα SuperMulti DVD±R/RW optical drive συνδυασμό με ένα Blu-Ray optical drive ή απλώς ένα SuperMulti DVD±R/RW optical drive).

Ο χρήστης έχει εύκολη πρόσβαση επίσης σε θύρες USB2.0, σε θύρες audio αλλά και σε ένα card reader. Το Acer Predator προσφέρει επίσης hot swap (EasySwap HDD cage) δυνατότητες - η πρόσβαση στις δυνατότητες πραγματοποιείται από την πρόσοψη - με τον χρήστη του να μπορεί να εγκαταστήσει έως και τέσσερις σκληρούς δίσκους S-ATA 3,0Gbps σε RAID 0, 1, 5 και 0+1 συστοιχίες χάρη στην τεχνολογία MediaShield της Nvidia.

Τo "αρπακτικό" θα βασίζεται σε ένα motherboard με κεντρικό chipset κατασκευασμένο από την Nvidia και πιο συγκεκριμένα στο Nforce 780i SLI. Ο κεντρικός επεξεργαστής θα είναι σύμφωνα με φήμες το μοντέλο Intel Core 2 Extreme QX9650 αλλά και quad-core μοντέλα της σειράς Intel Core 2 Quad.

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία από λύσεις για το υποσύστημα γραφικών συμπεριλαμβανομένων και δημοφιλών συνδυασμών multi-graphics όπως 2 x Geforce 8800GT, 2 ή 3 x 9800 GTX (2-way ή 3-way SLI support) σε συνδεσμολογία Nvidia SLI.

Η μνήμη του συστήματος μπορεί να φτάσει τα 8GB και οι υποστηριζόμενοι τύποι είναι DDR2-800/1066 (dual channel support μόνο με 4GB).

Ο χρήστης μπορείς επίσης να το παραγγείλει με TV-Tuner (Analog+Digital) αλλά και με την κάρτα ήχου Creative Sound Blaster X-Fi Platinum (εφόσον επιθυμεί μεγαλύτερες δυνατότητες από αυτές που προσφέρει το οκτακάναλλο on-board HD Audio κύκλωμα ήχου).

Σύμφωνα με την εταιρεία το σύστημα Acer Aspire Predator θα ενσωματώνει συσκευή υδρόψυξης για τις ανάγκες ψύξης του.


panaras-cracker

trelo mixanima

trelo mixanima

Anonymous

po re file auto den einai pc

po re file auto den einai pc einai puraulos

jim

Einai ena apo ta pio omorfa

Einai ena apo ta pio omorfa pc case pou exo dei. Pragmatika omorfo kai praktiko. Oso gia to mesa tou; Ti na po; Katapliktika grhgoro kai dynato. Makari na htan ola ta pc etsi. ACER for ever !!!

mia

telioooo...!!! to exo idi

telioooo...!!! to exo idi paraggili mlm ine 8EIKO...!!!!

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 47 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top