NVISION 08: Η Nvidia επιχειρεί να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness

Κατά τη διάρκεια του NVISION 08 που θα λάβει μέρος στο San Jose της California στις 25 Αυγούστου, η Nvidia θα επιχειρήσει να γραφτεί στην ιστορία και στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness ως η εταιρεία που διοργάνωσε το πιο μακράς διάρκειας και χωρίς σταματημό LAN Party (Longest Non-Stop LAN Party) στον κόσμο. Αν δεν γνωριζετε σχετικά με το event NVISION 2008 πατήστε εδώ.

Ο Gaz Deaves, record manager της εταιρείας Guinness World Records είπε μεταξύ άλλων: "Πρόκειται να είναι μια από τις πιο συναρπαστικές προσπάθειες για παγκόσμιο ρεκόρ που έχουν γίνει φέτος. Έχω εντυπωσιαστεί με το ζήλο και τον ενθουσιασμό της ομάδας NVISION και ανυπομονώ να είμαι ο κριτής για το ρεκόρ στη συγκεκριμένη εκδήλωση".

H Sheryl Huang, Marketing Director της Nvidia είπε: "Έχω πίστη και είμαι αισιόδοξη για την κοινότητα των gamers που προτιμούν τα προϊόντα της Nvidia. Είναι το πιο πιστό, ενεργητικό και ενθουσιώδες κοινό της Nvidia, από την αρχή της ύπαρξης της εταιρείας" και συμπλήρωσε: "Σε παλαιότερα events της Nvidia, διαπιστώσαμε πως τα παιδιά έμεναν ξάγρυπνα παίζοντας ούτως ή άλλως. Η ενέργεια που επιδεικνύουν είναι εκπληκτική. Ανυπομονώ να τους δω να κάνουν παγκόσμιο ρεκόρ και να κερδίσουν την θέση τους στο βιβλίο Guinness, το βιβλίο των ρεκόρ. Είναι στιγμές δόξας αυτές."

Για να πραγματοποιηθεί παγκόσμιο ρεκόρ θα πρέπει οι gamers που λαμβάνουν μέρος στο event να παίζουν ασταμάτητα για 36 συνεχόμενες ώρες (επιτρέπονται 10λεπτα διαλείμματα για κάθε ώρα που θα παίζουν ασταμάτητα).

Αν το ρεκόρ επιτευχθεί, οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν πολλά βραβεία και δώρα [εξοπλισμό, δωροεπιταγές κ.α] συμπεριλαμβανομένου και ενός ειδικά για την περίσταση κατασκευασμένου μεταλλίου που θα κρεμάσουν στο λαιμό τους ως πραγματικοί παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Η "επιχείρηση ρεκόρ" θα λάβει χώρα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο του NVISION 08 Geforce LAN Party. Αν το έχετε πάρει πολύ σοβαρά το θέμα και πιστεύετε πως αξίζετε να σας κράτήσουν μια θέση για το event πατήστε εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα ή αν θέλετε στείλτε ένα email στην εταιρεία Guinness World Record (GuinnessWorldRecord@nvision2008.com).


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Users

0 χρήστες and 104 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top