Είσοδος

Users

3 χρήστες και
22 επισκέπτες

eve
z3et
Stormwatch
avpap
zigolo85
Labros86
power
Δέσποινα
Gamer_
marioso
vickydk5
bas13bou
wishmaster
riot13
alopix

Foxconn X58 Renaissance

H Foxconn αποκάλυψε ορισμένα στοιχεία του νέου της X58 Express motherboard (παρέχει συμβατότητα με τους νέους Intel Core i7, κάνει χρήση της τεχνολογίας συνδέσμου QuickPath και διαθέτει το socket LGA1366) χάρη σε ένα δείγμα που βρέθηκε στα "χέρια" γνωστού site. Πρόκειται για πρώϊμο δείγμα του X58 Renaissance και είναι σχεδόν σίγουρο πως το σύστημα ψύξης (τόσο στην περιοχή των Northbridge, Southbridge όπως και στο τμήμα του VRM) θα υποστεί σημαντικές αλλαγές.

Η υποστήριξη στη μνήμη DDR3-SDRAM σε διάταξη triple-channel (3-channel) μπορεί να θεωρείται δεδομένη.

Τέσσερις PCI Express 2.0 θύρες για υποστήριξη multi-graphics μέσω της τεχνολογίας ATI CrossfireX. Όταν ο χρήστης συνδέει δυο κάρτας γραφικών τότε θα λειτουργούν με ταχύτητας PCI Express 2.0 x16 (πορτοκαλί θύρες) ενώ αν συνδέσει τέσσερις (επιπλέον οι δυο μαύρου χρώματος) τότε όλες οι κάρτες γραφικών θα λειτουργούν με εύρος διαύλου PCI Express 2.0 x8.

Οκτώ θύρες USB2.0, μια Firewire, μια Gigabit LAN, δυο eSATA και από μια ομοαξονική (coaxial) και οπτική (optical) για το οκτακάναλο υποσύστημα ήχου βρίσκονται στο I/O backpanel.

H ψύκτρα στο Northbridge, λογικά θα αντικαταστηθεί με ένα σύστημα ψύξης με heatpipes το οποίο θα προσφέρει παθητική ψύξη.


Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το mini-ITX mainboard της Gigabyte, GA-H55N-USB3, το οποίο ολοκληρώνεται γύρω από το chipset Intel H55 Express και είναι συμβατό με επεξεργαστές Intel Core i3, Core i5 και Core i7
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Στο video μπορείτε να παρακολουθήσετε την διαδικασία της κλήρωσης αλλά και να δείτε αν είστε ένας από τους τυχερούς που κέρδισαν ένα motherboard socket AM3 της Gigabyte και ένα τετραπύρηνο επεξεργαστή της AMD. Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας.
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το Mini-ITX motherboard της ASRock, A330ION, το οποίο ενσωματώνει τον επεξεργαστή Intel Atom 330 (1,6GHz) και ολοκληρώνεται γύρω από την πλατφόρμα Nvidia ION
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτες εντυπώσεις από τον κορυφαίο εξαπύρηνο επεξεργαστή της AMD, Phenom II X6 1090T Black Edition (μερικές μετρήσεις και λίγο... ανεπαρκές overclocking - λόγω πίεσης χρόνου - με την "stock" ψύκτρα...)

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Ψηφοφορία

Θα αλλάζατε το κινητό σας για το νέο iPhone 4;:
back to top