Νέοι ThinkCentre M58e και A58 επιτραπέζιοι υπολογιστές από την Lenovo

Press News

Η Lenovo ανακοίνωσε την ανανέωση της σειράς επιτραπέζιων υπολογιστών προτείνοντας δυο νέες μικρότερες και οικονομικότερες επιλογές, το ThinkCentre A58 για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και το ThinkCentre M58e για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.

Τα δυο νέα μοντέλα υπολογιστών είναι σχεδιασμένα να ικανοποιούν τις ανάγκες των επιχειρήσεων τόσο από πλευρά επιδόσεων όσο και από οικονομική άποψη. Πιο συγκεκριμένα το ThinkCentre A58 προσφέρει στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις αξιοπιστία και ασφάλεια με νέο ιδιαίτερο σχεδιασμό, ενώ το ThinkCentre M58e ανταποκρίνεται στις ανάγκες παραγωγικότητας των μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων. Και τα δυο μοντέλα θα κυκλοφορούν σε κανονικό και σε μικρό μέγεθος για μεγαλύτερη ευκολία.

"Στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, οι πελάτες μας αναζητούν προϊόντα που ανταποκρίνονται στην αξία τους. Οι νέοι επιτραπέζιοι υπολογιστές Lenovo ThinkCentre έχουν κατασκευαστεί έτσι, ώστε να αποτελούν εργαλείο υποστήριξης των αναγκών των πελατών μας στην καλύτερη τιμή" δήλωσε ο Dilip Bhatia, Executive Director of Global Desktop Marketing της Lenovo.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο νέων υπολογιστών περιλαμβάνουν τις εξής επιλογές:

  • Επεξεργαστές Intel Core2Quad και Core2Duo
  • Υποστήριξη Onboard Direct X10 graphics
  • Χωρητικότητα έως 1TB
  • Μνήμη έως 4 GB
  • Blu-Ray ή DVD

Ασφάλεια και Αξιοπιστία
Για διπλή προστασία, οι χρήστες των νέων υπολογιστών Lenovo μπορούν να συνδυάσουν την υπηρεσία Rescue and Recovery της Lenovo, η οποία διατίθεται δωρεάν και με τα δυο μοντέλα για περίοδο δοκιμής 90 ημερών. Επιπλέον, οι νέοι υπολογιστές προσφέρουν την ασφάλεια που οι επιχειρήσεις χρειάζονται όπως fingerprint reader και απενεργοποίηση του διακόπτη Ι/Ο για ασφάλεια από εξωτερικούς παράγοντες.

Επίσης, το ThinkCentre M58e είναι από τους πιο ενεργειακά αποδοτικούς και φιλικούς προς το περιβάλλον υπολογιστές της αγοράς, προσφέροντας σημαντικό προβάδισμα στους χρήστες του όσον αφορά στην οικολογική συνείδηση.

Τεχνική Υποστήριξη
Η Lenovo προσφέρει μια σειρά εγγυήσεων καλής λειτουργίας, καθώς και υπηρεσίες όπως το ThinkPlus Priority Support με 24ωρη τεχνική υποστήριξη και προτεραιότητα των τηλεφωνημάτων. Και για ολοκληρωμένη υποστήριξη, προσφέρεται η υπηρεσία Asset Recovery για καταστροφή δεδομένων και ανακύκλωση των παλιών υπολογιστών.

Οι νέοι επιτραπέζιοι υπολογιστές Lenovo ThinkCentre A58 και M58e θα είναι διαθέσιμοι στην Ελλάδα από τον προσεχή Απρίλιο.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 77 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top