Νέα σειρά WorkCentre 7400 από την Xerox

Press News

Πρόσφατα η Xerox παρουσίασε τη νέα σειρά WorkCentre 7400 (7425/ 7428/ 7435), την πιο αποδοτική και καινοτόμο σειρά Α3 έγχρωμων πολυλειτουργικών συστημάτων που έχει παρουσιαστεί ποτέ. Η σειρά WorkCentre 7400 έχει σχεδιαστεί για χρήστες μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεων αλλά και για μεγαλύτερες εταιρείες.

"Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι επιχειρήσεις δέχονται πιέσεις για την εξοικονόμηση χρημάτων. Αυτός είναι και ο λόγος που παρουσιάζουμε τη σειρά Xerox WorkCentre 7400. Αυτές οι νέες μικρού μεγέθους συσκευές σχεδιάστηκαν με άξονα την εξοικονόμηση πόρων: εξοικονόμηση χρόνου, ενέργειας, λειτουργικού κόστους και χώρου, μείωση του χρόνου που δε λειτουργεί η συσκευή, αλλά και περιορισμό της περιβαλλοντικής επίδρασης", ανέφερε η Βιολέτα Ξανθούλη, Office Products Marketing Manager, Xerox Hellas.

Σύμμορφη με τα πρότυπα Energy Star και Blue Angel, η σειρά WorkCentre 7400 είναι εξαιρετικά αθόρυβη και αποδοτική σε σχέση με την ενέργεια που καταναλώνει όταν βρίσκεται σε λειτουργία, ενώ χρησιμοποιεί λιγότερα από 2 watt όταν είναι ανενεργή. Είναι μία από τις πρώτες Xerox συσκευές αυτού του τύπου που ενσωματώνει πλαστικό από βιομάζα, το οποίο παράγει 16% λιγότερες εκπομπές CO₂ κατά τη μετατροπή του από ότι το παραδοσιακό πλαστικό.

Τα χαρακτηριστικά παραγωγικότητας της σειράς περιλαμβάνουν 100% εκτύπωση διπλής όψεως, που σημαίνει ότι τα έγγραφα διπλής όψης εκτυπώνονται στην ίδια ταχύτητα με αυτά της μονής όψης, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και χαρτί. Επιπλέον, το χαρακτηριστικό “Print Around” διασφαλίζει ότι, αν μια εκτυπωτική εργασία καθυστερεί λόγω έλλειψης πόρων, οι υπόλοιπες εργασίες θα εξακολουθήσουν να εκτυπώνονται, χωρίς να επηρεάζουν την παραγωγικότητα των πολυάσχολων ομάδων εργασίας. Τέλος, η τεχνολογία “Xerox Smart Kit” παρακολουθεί διαρκώς τα κρίσιμης σημασίας συστατικά μέρη της συσκευής για να προβλέψει και να αποτρέψει τη διακοπή λειτουργίας της.

Η σειρά WorkCentre 7400, που αποτελείται από τρία μοντέλα, τα WorkCentre 7425, WorkCentre 7428 και WorkCentre 7435, αντικαθιστά τα WorkCentre 7328, 7335 και 7345 στη σειρά προϊόντων της Xerox. Εκτυπώνει με ταχύτητα ως και 35 σελίδες το λεπτό, τόσο έγχρωμα όσο και ασπρόμαυρα, χρησιμοποιεί EA-HG toner και διαθέτει τη βελτιωμένη τεχνολογία HiQ LED, η οποία αποδίδει ποιότητα εικόνας της τάξεως των 1200x2400 dpi, καλύτερη αποτύπωση και απαλότερες γραμμές εικόνων και κειμένου.

Όλα τα μοντέλα θα υποστηρίζονται προαιρετικά από ένα δικτυακό server EFI Fiery, ο οποίος παρέχει εύκολους στη χρήση τρόπους ελέγχου της διαχείρισης του χρώματος, ισχυρά χαρακτηριστικά παραγωγικότητας και ανώτερης ποιότητας εργαλεία ροής εργασίας για επαγγελματίες χρήστες γραφείου.

Επιπλέον, η πλατφόρμα EIP της Xerox επιτρέπει σε ανεξάρτητους παρόχους και σχεδιαστές λογισμικού να δημιουργήσουν εφαρμογές προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη, με εύκολη πρόσβαση μέσω του διαδραστικού μενού του μηχανήματος, εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο και απλοποιώντας τις επαναλαμβανόμενες εργασίες.

Για να βοηθήσει στη διασφάλιση της υπεύθυνης χρήσης χρώματος στο γραφείο, η σειρά προσφέρει ενσωματωμένα εργαλεία που βοηθούν στην παρακολούθηση και τον έλεγχο του κόστους του χρώματος, όπως είναι το Auditron και το Xerox Standard Accounting.

Τιμή και Διαθεσιμότητα
Με τιμή εκκίνησης τα €7.080 (τιμή καταλόγου) για το WorkCentre 7425, η σειρά WorkCentre 7400 είναι άμεσα διαθέσιμη μέσω των αποκλειστικών συνεργατών και μεταπωλητών της Xerox. Ο προαιρετικός δικτυακός server EFI Fiery θα είναι διαθέσιμος το δεύτερο τρίμηνο του 2009.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 25 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top