Νέο πολυμηχάνημα Stylus Office BX310FN από την Epson

Press News

Η Epson παρουσίασε τον Stylus Office BX310FN, ένα “γρήγορο” 4-σε-1 εκτυπωτή με Ethernet για home office και μικρές επιχειρήσεις. Ο Epson Stylus Office BX310FN εξασφαλίζει αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία για χρήση στο σπίτι ή και σε μικρές επιχειρήσεις. Πρόκειται για ένα πολυμηχάνημα με δυνατότητες εκτύπωσης, σάρωσης, αντιγραφής, αποστολής fax και σύνδεσης σε δίκτυο μέσω Ethernet εξοικονομώντας χώρο και χρήματα.

Είναι εύχρηστο ενώ μπορεί να ενσωματωθεί με ευκολία σε οποιοδήποτε υπάρχον δίκτυο προσφέροντας υψηλή ποιότητα εκτυπώσεων και ταχύτητα που φτάνει τις 38 σελίδες ανά λεπτό.

Με την τεχνολογία κεφαλής εκτύπωσης Epson Micro Piezo και το μελάνι DURABrite Ultra, ο BX310FN εκτυπώνει κείμενα όπως ένας laser εκτυπωτής και εικόνες με πολύ ζωντανά χρώματα ανθεκτικές στο νερό και στις μουτζούρες. Τα μεμονωμένα δοχεία μελάνης μεγάλης περιεκτικότητας εξασφαλίζουν μεγαλύτερο αριθμό εκτυπώσεων με κόστος ανάλογο με ένα laser εκτυπωτή. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται το κόστος χρήσης και η ανάγκη για συχνή αλλαγή δοχείων μελάνης.

Τα δοχεία μελάνης είναι εύκολα αναγνωρίσιμα από τις εικόνες στις συσκευασίες τους : Το σετ με δύο δοχεία μαύρης μελάνης έχουν σήμα την ‘Καμηλοπάρδαλη’ ενώ τα δοχεία έγχρωμης μελάνης έχουν σήμα το "Ρινόκερο" και είναι διαθέσιμα και σε πρακτική και οικονομική συσκευασία multipack.

Το BX310FN διαθέτει αυτόματο τροφοδότη χαρτιού με χωρητικότητα μέχρι 30 φύλλα για εύκολη εκτύπωση ή αντιγραφή πολυσέλιδων αρχείων. Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα υπάρχουν πέντε επιλογές ταχύτητας που προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες. Επίσης, διαθέτει πλήκτρα για αντιγραφή, σάρωση και fax καθώς και οθόνη LCD δύο γραμμών που τον καθιστούν περισσότερο φιλικό στο χρήστη. Τα fax μπορούν επίσης να σταλούν από οποιοδήποτε υπολογιστή στο δίκτυο.

Ο Epson Stylus Office BX310FN είναι ένας 4-σε-1 εκτυπωτής με δυνατότητες σύνδεσης μέσω Ethernet για εύκολη διακίνηση πληροφοριών σε υπάρχον δίκτυο. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να σώσουν αυτόματα το σκαναρισμένο αρχείο σε επιλεγμένη τοποθεσία στο δίκτυο χάρη στην τεχνολογία push scan. Το πρόγραμμα Presto! PageManager 8 που συνοδεύει τον εκτυπωτή καθιστά πολύ εύκολη τη διαδικασία σάρωσης, διαχείρισης και διόρθωσης του σκαναρισμένου κειμένου. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν γρήγορα και εύκολα να στείλουν fax απευθείας από τον υπολογιστή τους εφόσον είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο.

Ο Epson Stylus Office BX310FN έχει εγκριθεί από την ENERGY STAR αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά τη δέσμευση της Epson για συνεχή προσπάθεια μείωσης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα με τη χρήση των προϊόντων της.
Βασικά χαρακτηριστικά του Epson Stylus Office BX310FN:

  • 4-σε-1 εκτυπωτής μικρού μεγέθους
  • Μέγιστη ταχύτητα εκτύπωσης: μέχρι 38 σελίδες ανά λεπτό (ppm)
  • Ταχύτητες εκτύπωσης σε ποιότητα Business: 16 ppm σε ασπρόμαυρες και 5.5 ppm σε έγχρωμες εκτυπώσεις (ISO/IEC 24734)
  • Σύνδεση Ethernet για ταυτόχρονη λειτουργία του εκτυπωτή από πολλούς χρήστες σε δίκτυο
  • Εγκεκριμένο από την ENERGY STAR λόγω χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος
  • Αυτόματος τροφοδότης χαρτιού 30 σελίδων για ενισχυμένη παραγωγικότητα
  • Fax με 5 πλήκτρα επιλογής ταχύτητας
  • Presto! PageManager 8 software
  • Απευθείας σάρωση στον Η/Υ μέσω Ethernet
  • Απευθείας αποστολή fax από έναν Η/Υ του δικτύου
  • Μελάνι DURABrite Ultra για κείμενο ποιότητα εκτυπωτή laser, ζωντανά χρώματα, γρήγορο στέγνωμα και ανθεκτικότητα σε νερό, μουτζούρες και highlighter μαρκαδόρους
  • Μεγάλη χωρητικότητα δοχείων μελάνης για χαμηλό κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα ανάλογο με εκτυπωτές laser

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 44 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top