Η LG συνδυάζει τηλεόραση και οθόνη υπολογιστή μαζί... με την M7WD

Press News

Η LG Electronics, ανακοίνωσε πρόσφατα τη σειρά M7WD, έναν πρωτοποριακό συνδυασμό ψηφιακής τηλεόρασης και οθόνης Η/Υ, η οποία έρχεται να αντικαταστήσει το δημοφιλή προκάτοχό της, M94D. Διαθέσιμη σε 18.5", 21.5" και 23 ίντσες widescreen, η σειρά M7WD παρέχει έως 1920 x 1080p Full HD ανάλυση, ιδανική για το σπίτι ή το γραφείο, καλύπτοντας την ανάγκη των χρηστών για μια υψηλής ποιότητας τηλεόραση και οθόνη μαζί που παράλληλα εξοικονομεί χώρο.

Η νέα σειρά M7WD έχει κατασκευαστεί για πολλαπλές ταυτόχρονες δραστηριότητες. Προσφέρει την ίδια υψηλής ανάλυσης Full HD ποιότητα εικόνας - όπως ακριβώς οι μεγάλες τηλεοράσεις - ενώ παράλληλα μπορεί να συνδεθεί και με υπολογιστή. Το μέγεθός της την καθιστά κατάλληλη για εφαρμογές σε περιορισμένους χώρους, είτε βρίσκεται επάνω σε ένα γραφείο υπνοδωματίου, είτε στον τοίχο ενός επαγγελματικού χώρου.
Η LG συμπεριέλαβε πληθώρα επιλογών συνδεσιμότητας για να διασφαλίσει ότι η M7WD θα παρέχει ένα πλήρες full HD περιβάλλον. Οι θύρες D-Sub και DVI-D καθιστούν εύκολη τη σύνδεση με υπολογιστή, ενώ προσφέρει πολλαπλές εισόδους audio και video, συμπεριλαμβανομένων δύο συνδέσεων HDMI, θύρες component και ήχου. Επιπλέον, είναι ιδανική για τους λάτρεις μουσικής, ταινιών ή παιχνιδιών, επιτρέποντας τους να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους συσκευές multimedia, απλώς συνδέοντάς τις απευθείας επάνω στην οθόνη. Ακόμα και η πρόσβαση στις φωτογραφίες και τα video γίνεται άμεσα, συνδέοντας στην οθόνη την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ή την κάμερα, ενώ χάρη στον ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη και την υποστήριξη για το SRS surround sound, η παρακολούθηση τηλεόρασης δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλή.

Η M7WD ταιριάζει εξίσου σε έναν προσωπικό ή επαγγελματικό χώρο, συνδυάζοντας άψογη εμφάνιση και χαρακτηριστικά που είναι σχεδιασμένα ειδικά για χρήση σε χώρους υποδοχής ξενοδοχείων και επιχειρήσεων. Οι εταιρείες χρησιμοποιούν συχνά οθόνες ή τηλεοράσεις συνδεδεμένες με υπολογιστές για να προβάλουν μηνύματα για τους καλεσμένους και η M7WD μπορεί να το κάνει χωρίς τη χρήση υπολογιστή, αλλά μέσω ενός ενσωματωμένου και απλού interface. Η οθόνη είναι επίσης επιτοίχια, συντελώντας στην εξοικονόμηση χώρου και στη δημιουργία μιας πιο βελτιωμένης αισθητικά εικόνας.

Η προσεγμένη εμφάνισή της ενισχύεται από το γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα σε τόνους κόκκινου, τη στρογγυλεμένη πλάτη και την ασορτί οβάλ βάση της σε συνδυασμό με το διακριτικό LED διακόπτη λειτουργίας, στοιχεία που υποδηλώνουν ότι η σειρά M7WD μπορεί να ταιριάξει απόλυτα σε κάθε χώρο. Επιπλέον, ο δυναμικός λόγος αντίθεσης 20.000:1 εξασφαλίζει τέλειες χρωματικές αποδόσεις τόσο του λευκού και του μαύρου, αλλά κάθε άλλης ενδιάμεσης απόχρωσης. Η εικόνα βελτιώνεται περαιτέρω χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας f-Engine της LG, ενώ η γωνία θέασης 170° διασφαλίζει ότι τα χρώματα και η καθαρότητα διατηρούνται στο ακέραιο σε όλες τις συνθήκες. Η M7WD της LG διατίθεται σε 3 μεγέθη, 18.5, 21.5 και 23 ίντσες το καθένα, εκ των οποίων προσφέρει την ιδανική ανάλυση για gaming σε υπολογιστή, την παρακολούθηση HD εκπομπών ή δίσκων Blu-ray και την επεξεργασία φωτογραφιών και κειμένων. Η σειρά M7WD θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά στα μέσα Απριλίου.


Re4cTiV3

σας θυμίζει

...τίποτα απο Samsung; το κόκκινο χρώμα; ή το led;

voltmod

Έχεις δίκιο...

... υπάρχουν σημαντικές ομοιότητες Wink

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 37 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top