Τα Halo 3, Mass Effect και PGR4 ανάμεσα στα καλύτερα όλων των εποχών

Press News

Η Microsoft ανακοίνωσε την επέκταση της συλλογής Xbox 360 Classics, σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (EMEA), η οποία και θα περιλαμβάνει επιπλέον τρεις πολύ δημοφιλείς τίτλους. Στις 20 Μαρτίου, τα Halo 3, Mass Effect και Project Gotham Racing 4 εντάχθηκαν στη συλλογή των ελίτ εκδόσεων Xbox 360 Classics και η Εκτιμώμενη Λιανική Τιμή κάθε παιχνιδιού ανέρχεται σε μόλις €29,99.

Το Υπέρτατο Blockbuster

Το Halo 3 έγραψε το δικό του κεφάλαιο στην ιστορία της ψυχαγωγίας όταν έκανε την εμφάνιση του το 2007, σημειώνοντας ρεκόρ πωλήσεων που κατέρριψαν εκείνα όλων των προηγούμενων βιντεοπαιχνιδιών και ταινιών που "έσπασαν τα ταμεία". Η βραβευμένη σειρά δράσης έχει πουλήσει περισσότερα από 25 εκ. αντίτυπα παγκοσμίως και στην τελευταία έκδοση ο Master Chief, ο τελευταίος επιζών ενός απόρρητου στρατιωτικού προγράμματος, αγωνίζεται για να σώσει την ανθρωπότητα και να εξιχνιάσει ένα μυστικό τόσο τρομερό που θα αλλάξει το γαλαξία διά παντός.

 

Περιπλανηθείτε σε ένα Ζωντανό Γαλαξία

Το Mass Effect, που αναπτύχθηκε από την BioWare, αποκλειστικά για Xbox 360, αποτελεί μία μοναδική εμπειρία με υποβλητικό σενάριο, συνοδευόμενη από οπτικά εφέ που προκαλούν δέος.. Υποδυόμενοι ένα από τα πρώτα ανθρώπινα όντα που αναλαμβάνουν να προασπίσουν την ειρήνη στο γαλαξία, οι παίκτες καλούνται να αντιμετωπίσουν μία απειλή τόσο μεγάλη που θα μπορούσε να καταστρέψει κάθε ίχνος ζωής. Ταξιδέψτε από άκρη σε άκρη μέσα σε ένα εκτενές σύμπαν, ανακαλύψτε άγνωστες γωνιές του γαλαξία και αναζητήστε κομμάτια της αλήθειας για να μάθετε πώς θα αντιμετωπίσετε την επικείμενη καταστροφή.

Οι Αγώνες στο Προσκήνιο

Το Project Gotham Racing 4 είναι η τελευταία προσθήκη στη θρυλική σειρά αγώνων δρόμου. Αυτήν τη φορά, συναντάμε και μοτοσικλέτες, ενώ οι καιρικές συνθήκες εξωθούν τους παίκτες στα άκρα καθώς αυτοί διασχίζουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα την άσφαλτο με τα καλύτερα αγωνιστικά οχήματα όλων των εποχών.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι με την προσθήκη τριών από τους καλύτερους τίτλους μας στη σειρά παιχνιδιών μας Xbox 360 classics, προσφέροντας έτσι μια ανεπανάληπτη εμπειρία στους χρήστες", δήλωσε ο κύριος David Gosen, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ, Xbox Ευρώπης. "Καθώς συναντάμε ολοένα και περισσότερες οικογένειες που προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρήματα μένοντας στο σπίτι, το Xbox 360 συνεχίζει να προσφέρει οικιακή ψυχαγωγία υψηλής ποιότητας σε φανταστικές τιμές, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι οι καταναλωτές αναγνωρίζουν αυτή την προσπάθεια καθώς έχουμε ήδη ξεπεράσει τις 8 εκ. κονσόλες σε επίπεδα πωλήσεων στην Ευρώπη".

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε online.

Σχετικά με το Xbox 360: Το Xbox 360, το οποίο περιλαμβάνει σκληρό δίσκο 60GB και ένα ασύρματο χειριστήριο, θα έχει εκτιμώμενη λιανική τιμή €239,99. Το Xbox 360 Elite, το οποίο περιλαμβάνει σκληρό δίσκο 120GB και επιτρέπει στους καταναλωτές να αποθηκεύουν τεράστιες ποσότητες περιεχόμενου, όπως επίσης και τη δική τους μουσική, θα έχει εκτιμώμενη λιανική τιμή €299,99. Η κονσόλα Xbox 360 Arcade, η οποία είναι ιδανική για εκείνους που επιθυμούν να μπούν για πρώτη φορά στον κόσμο του gaming και της ψυχαγωγίας του Xbox, θα έχει εκτιμώμενη λιανική τιμή €179,99.


Stormwatch

Και τα τρία...

...είναι διαμάντια

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 41 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top