Microsoft Software-plus-Services Incubation Center στην Ελλάδα

Press News

Η Microsoft ανακοίνωσε την ίδρυση του Microsoft Software-plus-Services (S+S) Incubation Center στην Ελλάδα, το οποίο αποτελεί το δεύτερο κέντρο που εγκαινιάζεται στη περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης σε διάστημα μόλις τεσσάρων μηνών. Η παρουσίαση της πρωτοβουλίας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Απριλίου στο Κέντρο Καινοτομίας της Microsoft.

Το S+S Incubation Center έχει ως στόχο την παροχή της απαραίτητης υποστήριξης σε Independent Software Vendors (ISVs) προκειμένου αυτοί να έχουν τη δυνατότητα να υιοθετήσουν το νέο μοντέλο διάθεσης "Λογισμικό ως Υπηρεσία" (Software as a Service), το οποίο αποτελεί βασικό συστατικό της Software + Services στρατηγικής της Microsoft. Στο κέντρο αυτό, οι ISVs, θα λαμβάνουν επιχειρηματική καθοδήγηση από ειδικά καταρτισμένο προσωπικό, θα τους προσφέρεται η κατάλληλη τεχνογνωσία, ενώ θα έχουν πρόσβαση σε συμβουλευτικές υπηρεσίες, καθώς και σε ένα εδραιωμένο δίκτυο υπηρεσιών φιλοξενίας (Hosting Services) για την πλέον αξιόπιστη και ασφαλή διάθεση των εφαρμογών τους σε πελάτες.

Σύμφωνα με τον κ. Patrick Malone, Διευθυντή Τεχνολογίας της Microsoft Ελλάς, "Το διαδίκτυο και οι online υπηρεσίες σίγουρα διαδραματίζουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη λογισμικού. Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όμως για την χρήση των νέων αυτών μέσων είναι ότι δεν πρόκειται για αποκλειστική χρήση αυτών, αλλά για έναν συνδυασμό των πιο διαδεδομένων εφαρμογών, που όλοι ήδη γνωρίζουμε, με τις νέες υπηρεσίες μέσω του διαδικτύου, αυτό δηλαδή που η Microsoft αποκαλεί Software+Services. Συνδυάζοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά των δύο αυτών κόσμων, δημιουργούνται ολοκληρωμένες λύσεις που βοηθούν όλους μας να αναπτύξουμε και να αξιοποιήσουμε τις ικανότητές μας μέσω της τεχνολογίας".

Ο John Zanni, Director of Worldwide Hosting, Microsoft Corp ανέφερε: "Μέσω του προγράμματος Incubation Center, η Microsoft αναγνωρίζει τον καθοριστικό ρόλο που η σύναψη συνεργασιών μπορεί να διαδραματίσει, ώστε οι ISVs να εξασφαλίσουν την επιτυχία εντός ενός Software + Services περιβάλλοντος. Η μεγάλη επιτυχία του προγράμματος καθιστά σαφές το σημαντικό ρόλο που ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα μπορεί να διαδραματίσει, επιτρέποντας στους ISVs να προσφέρουν service-based applications".

Οι ISV συνεργάτες του προγράμματος S+S Incubation Center έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν πλήρως από τα πλεονεκτήματα του μοντέλου Software + Services, και να αξιοποιήσουν την τεχνογνωσία ενός αξιόπιστου hosting συνεργάτη, όπως η Interworks. Βασιζόμενη στην πλατφόρμα Windows Hosting και με την υποστήριξη του Windows Server Hosting Guidance, η Interworks προσφέρει υψηλής ποιότητας data center υποδομές, ευέλικτες δυνατότητες αδειοδότησης λογισμικού μέσω του συμβολαίου Service Provider Licence Agreement (SPLA), μεγάλο εύρος συμβουλευτικών υπηρεσιών και συνεργασιών, που συνιστούν απαραίτητα εφόδια για τους ISV’s.

Ο κ. Βασίλης Ζωγράφος, Διευθύνων Σύμβουλος της Interworks με την αφορμή της συνεργασίας με τη Microsoft ανέφερε: "Η Interworks είναι μια εταιρία 100% προσανατολισμένη στην παροχή Web υπηρεσιών. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που καταφέραμε να επιλεγούμε μεταξύ αξιόλογων εταιριών του κλάδου, για την υλοποίηση του προγράμματος Software+Services Incubation Center της Microsoft στην Ελλάδα. Με την πολύχρονη εμπειρία μας στην παροχή SaaS εφαρμογών και χρησιμοποιώντας αποτελεσματικά τις τελευταίες τεχνολογίες της Microsoft, θα μπορέσουμε να ενισχύσουμε υπηρεσίες προς τους software vendors και να τους βοηθήσουμε στην ένταξή τους στο νέο Software + Services επιχειρηματικό οικοσύστημα".
 


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 163 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top