Νέα υπηρεσία Split Bill από την WIND

Press News

Απόλυτο έλεγχο των τηλεπικοινωνιακών τους εξόδων αποκτούν οι εταιρικοί πελάτες WIND μέσω της υπηρεσίας Split Bill. Οι εταιρικοί πελάτες αποκτούν πλήρη έλεγχο των τηλεπικοινωνιακών τους εξόδων, καθώς έχουν τη δυνατότητα να ορίζουν και να πληρώνουν το λογαριασμό του κινητού των εργαζομένων τους μέχρι ένα συγκεκριμένο ποσό. Το Όριο Χρήσης, μπορεί να περιλαμβάνει κάθε είδους κίνηση, όπως εθνικές, διεθνείς κλήσεις, SMS, MMS, video-κλήσεις, roaming κλπ. Οποιαδήποτε περαιτέρω χρέωση, εκδίδεται σε ένα δεύτερο λογαριασμό, στα προσωπικά στοιχεία του εργαζόμενου.

Η υπηρεσία Split Bill προσφέρεται στους εταιρικούς πελάτες WIND ΔΩΡΕΑΝ. Εκτός από το γεγονός ότι παρέχει απόλυτο έλεγχο των τηλεπικοινωνιακών εξόδων των επιχειρήσεων, η υπηρεσία:

  • Μηδενίζει το διαχειριστικό κόστος των εταιρικών πελατών WIND BBest, καθώς δεν χρειάζεται να απασχολούν κανέναν εργαζόμενο για το διαχωρισμό εξόδων εταιρίας και χρήστη, αποστολή αναλυτικών καταστάσεων κτλ.
  • Η επιχείρηση μπορεί να προσφέρει επιπλέον συνδέσεις στους εργαζόμενούς της, εφόσον το επιθυμούν, παρέχοντάς με αυτό τον τρόπο περισσότερα προνόμια.

Αντίστοιχα, οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις επωφελούνται από τα πλεονεκτήματα των εταιρικών συνδέσεων καθώς έχουν τη δυνατότητα να μιλούν με οικονομικότερες χρεώσεις, να ενεργοποιήσουν πρόσθετες υπηρεσίες που καλύπτουν τις προσωπικές του ανάγκες και να έχουν πρόσβαση μόνο οι ίδιοι στην ανάλυση των κινήσεων τους.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 55 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top