Νέα προϊόντα από την AirTies τεχνολογίας “N”

Press News

Τρία προϊόντα επόμενης γενιάς λανσάρει η AirTies στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για τα Air 5450, Air 2410 και Air 4450 που αξιοποιούν την τεχνολογία 802.11n και εξασφαλίζουν ταχύτητα σύνδεσης έως και 300Mps. Τα συγκεκριμένα προϊόντα έχουν αναπτυχθεί ειδικά για την ελληνική αγορά και διατίθενται μέσω της αλυσίδας καταστημάτων Multirama και άλλα γνωστά σημεία λιανικής πώλησης.

Air 5450 300 Mbps Wireless ADSL2+ Router

Το Air 5450 αποτελεί ένα ασύρματο router τελευταίας τεχνολογίας που κάνει πραγματικότητα την τεχνολογία του μέλλοντος και απευθύνεται σε χρήστες που απαιτούν υψηλές επιδόσεις και ταχύτητες. Προσφέρει 4 φορές ευρύτερη κάλυψη σήματος, μέσω της τεχνολογίας MIMO που επιτρέπει την ταυτόχρονη λειτουργία 2 κεραιών, ενώ έως και 6 φορές υψηλότερη ταχύτητα ασύρματης σύνδεσης σε σχέση με τις αντίστοιχες συσκευές προηγούμενης γενιάς. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, το Air 5450 αναδεικνύεται σε ιδανική λύση για τους χρήστες που έχουν περισσότερα από ένα PC στο σπίτι τους και συνηθίζουν να διαμοιράζουν αρχεία, να παίζουν δικτυακά παιχνίδια ή να βλέπουν video online. Πέρα όμως από τους οικιακούς χρήστες, το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί ιδανική λύση και για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που αναζητούν υψηλή απόδοση συνδεσιμότητας, χωρίς καλωδίωση.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι χάρη στην πολυγλωσσική υποστήριξη που προσφέρει η AirTies καθίσταται εξαιρετικά εύκολη και γρήγορη η παραμετροποίηση του προϊόντος.

Πρόσθετες λειτουργίες του Air 5450 περιλαμβάνουν:

* Τον εύκολο διαμοιρασμό αρχείων και εκτυπωτών μέσω μόλις μιας θύρας USB και της λειτουργίας “Plug & Share”
* Αυτόματη ενημέρωση του firmware
* Δυνατό σήμα που "διαπερνά" ακόμη και τοίχους απο μπετόν
* User Interface και CD εγκτάστασης στα Ελληνικά

Υπενθυμίζεται επίσης ότι, σε αντίθεση με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, στην Ελλάδα υπάρχουν 2 τύποι τηλεφωνικών συνδέσεων ISDN και PSTN. Για το λόγο αυτό, οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι προσφέρουν 2 αντίστοιχους τύπους modem, ενώ οι χρήστες δεν είναι πάντα αρκετά εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, ώστε να γνωρίζουν ποιον τύπο πρέπει να επιλέξουν. Αναγνωρίζοντας αυτή την ιδιαιτερότητα της αγοράς, η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης της AirTies, προσφέρει προϊόντα που είναι συμβατά τόσο με ISDN, όσο και PSTN γραμμές.

Air 2410 300 Mbps Wireless USB Adapter

Συγκριτικά με προηγούμενες τεχνολογίες το προϊόν Air 2410 USB Adapter προσφέρει 6 φορές ταχύτερη ασύρματη συνδεσιμότητα στους χρήστες φορητών υπολογιστών, αλλά και σε επιχειρησιακούς χρήστες, όπως ιδιοκτήτες καφέ και εστιατορίων.

Όπως και το Air 5450, το Air 2410 αξιοποιεί την τεχνολογία MIMO και το πρότυπο 11Ν που προσφέρουν τετραπλάσια κάλυψη σήματος και εξαλείφουν τα "νεκρά" σημεία, επιτρέποντας αδιάλειπτη σύνδεση στο Internet με πολύ υψηλή ταχύτητα έως και 300 Mbps.

Επίσης, η δυνατότητα Direct Packet Transfer (DPT) που προσφέρει το Air 2410 αυξάνει σημαντικά το ρυθμό μεταφοράς δεδομένων από PC σε PC χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και την ασφάλεια.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Air 2410 είναι απολύτως συμβατό και με συσκευές 802.11b/g.

Τέλος, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η AirTies προσφέρει για τα προϊόντα της εγγύηση τριών ετών, τεχνική υποστήριξη στα ελληνικά και τα αγγλικά 7 ημέρες την εβδομάδα σε εικοσιτετράωρη βάση, καθώς και δυνατότητα επιδιόρθωσης και αντικατάστασης των προϊόντων της σε 48 ώρες, χωρίς προϋποθέσεις.

Air 4450 300 Mbps Wireless Access Point

Το προϊόν Air 4450, με τα προηγμένα χαρακτηριστικά που διαθέτει, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει πολλαπλά οφέλη στους χρήστες, επιχειρησιακούς και μη. Η εξοικονόμηση κόστους έως και 50% αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που προσφέρει το Air 4450. Συγκεκριμένα, το Air 4450 αξιοποιεί την τεχνολογία Mesh την οποία έχει δημιουργήσει η AirTies για την αποφυγή έλλειψης σήματος σε μακρινές αποστάσεις, γεγονός που επιτρέπει την εξοικονόμηση κόστους, αφού απαιτούνται λιγότερα σημεία πρόσβασης. Παράλληλα, αξίζει να αναφερθεί ότι με το Air 4450, το οποίο χρησιμοποιεί την τεχνολογία 802.11n, καθώς και την τεχνολογία ΜΙΜΟ, η ασύρματη κάλυψη σε μια περιοχή επεκτείνεται μέχρι και 4 φορές περισσότερο.

Επίσης, ακόμα ένα σημαντικό όφελος του Air 4450 είναι ότι προσφέρει και αυτό 6 φορές υψηλότερη ταχύτητα ασύρματης σύνδεσης σε σχέση με τις αντίστοιχες συσκευές προηγούμενης γενιάς, γεγονός που καθιστά εφικτή την παρακολούθηση video και τη διανομή φωτογραφιών. Παράλληλα, η υποστήριξη του Multi SSID δίνει τη δυνατότητα στο εν λόγω προϊόν να εγκαθίστανται πολλαπλά ασύρματα δίκτυα, χρησιμοποιώντας μόνο ένα modem.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί, ότι ο προηγμένος router και τα χαρακτηριστικά ΝΑΤ και Firewall του Air 4450, επιτρέπουν στους χρήστες καλωδιωμένων δικτύων να εγκαθιστούν δίκτυα υψηλών ταχυτήτων στο σπίτι ή στο γραφείο, καθώς και να έχουν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο από οποιαδήποτε αριθμό PC.

Τέλος, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η AirTies προσφέρει για τα προϊόντα της εγγύηση τριών ετών, τεχνική υποστήριξη στα ελληνικά και τα αγγλικά 7 ημέρες την εβδομάδα σε εικοσιτετράωρη βάση, καθώς και δυνατότητα επιδιόρθωσης και αντικατάστασης των προϊόντων της σε 48 ώρες, χωρίς προϋποθέσεις.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 51 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top