Νέο Nokia E52

Press News

Η Nokia παρουσίασε, σε σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία, την τελευταία προσθήκη στο portfolio της σειράς Ε, το Nokia E52. Η νέα συσκευή έρχεται να συμπληρώσει τα Nokia E75 και Nokia E55, τα νέα smartphones της εταιρείας τα οποία παρουσιάστηκαν πρίν από λίγο καιρό και στοχεύουν στη βέλτιστη παραγωγικότητα.

“Το Nokia E52 απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη από μία συσκευή που θα καλύπτει αποδοτικά τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική τους ζωή. Σε ανθρώπους που έχουν την απαίτηση το τηλέφωνό τους να διαθέτει κορυφαία χαρακτηριστικά, όπως εξαιρετικά μεγάλο χρόνο ομιλίας, υψηλή ποιότητα φωνής και λεπτό σχεδιασμό,” δήλωσε ο κ. Ilari Nurmi, αντιπρόεδρος στη Nokia. Η άφιξη του νέου μοντέλου έρχεται να συνεχίσει την επιτυχία του Nokia E51, μιας συσκευής με την οποία μοιράζεται κοινούς σχεδιαστικούς στόχους και προτεραιότητες. Tο Nokia E52 αριστεύει στον τομέα του χρόνου ομιλίας και της ποιότητας φωνής, προσφέροντας λειτουργία ακύρωσης θορύβου (noise cancellation) και χρόνο αναμονής που φτάνει, σχεδόν, τον ένα μήνα. Επίσης, υποστηρίζει τεχνολογία HSPA, διαθέτει A-GPS με Nokia Maps , καθώς και κάμερα με ανάλυση 3.2 Megapixels.

Εκτός των άλλων, η νέα συσκευή ενσωματώνεται χωρίς πρόβλημα στο τηλεφωνικό σύστημα μιας επιχείρησης, υποκαθιστώντας πολύ αποτελεσματικά την επιτραπέζια τηλεφωνική συσκευή, ή και αντικαθιστώντας την εντελώς. Με εφαρμογές όπως το Call Connect - η οποία επιτρέπει στα κινητά τηλέφωνα της Nokia να ενσωματωθούν σε κορυφαία PBXs, όπως είναι τα κέντρα της Cisco και της Alcatel-Lucent – δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να διατηρούν ένα μόνο αριθμό επικοινωνίας, ενώ παράλληλα βοηθά τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται λιγότερες συσκευές και λιγότερους τηλεφωνητές, και να επιτυγχάνουν ουσιαστική μείωση των τηλεφωνικών δαπανών μέσω λειτουργιών όπως το least cost routing.

Το Nokia E52, παράλληλα με τα πολύ ανταγωνιστικά φωνητικά του χαρακτηριστικά, διαθέτει επίσης αναβαθμισμένη λειτουργία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένα καινούριο user interface για τα email, το οποίο ενσωματώνεται τέλεια με το υπάρχον Nokia Messaging, την υπηρεσία που αναλαμβάνει την άμεση προώθηση στο κινητό των μηνυμάτων τα οποία στέλνονται στους λογαριασμούς όλων των κορυφαίων παρόχων consumer email, και ενοποιείται χωρίς πρόβλημα τόσο με το Mail for Exchange, την εφαρμογή της Nokia για εταιρικά email, όσο και αντίστοιχες λύσεις όπως το IBM Lotus Notes Traveler. Έχοντας τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης είτε στον Microsoft Exchange server, είτε στον IBM Lotus Notes server, οι επιχειρήσεις μπορούν να εξοικονομήσουν έως και το ένα τρίτο των λειτουργικών δαπανών για την υποστήριξη email και διαχείρισης προσωπικών πληροφοριών (PIM) στα κινητά, καθώς δεν απαιτείται πλέον κανένας πρόσθετος server ή άλλος ενδιάμεσος.

“Το 2008 αποτέλεσε μια εξαιρετική χρονιά για τη σειρά Ε της Nokia, με πωλήσεις που ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια συσκευές. Το 2009 ξεκίνησε πολύ καλά, αφού ανακοινώσαμε τα καλύτερα αποτελέσματα τριμήνου της ιστορίας μας, και παρουσιάσαμε επίσης τα νέα μοντέλα Nokia E75 και Nokia E55. Με τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας που έχουν οι υπηρεσίες corporate και consumer email στα αντίστοιχα τμήματα της αγοράς, οι εφαρμογές email της Nokia καθίστανται στο σύνολό τους από τις πιο ανταγωνιστικές στον κλάδο,” κατέληξε ο κ. Nurmi.


voltmod

Χρόνος αναμονής...

... 1 μήνας; Αυτό είναι ρεκόρ!

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 18 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top