Επέκταση της προώθησης "Εγγύηση ότι κι αν συμβεί" για laptops από την Toshiba

Press News

Η Toshiba ανακοίνωσε την επέκταση της προώθησης "Εγγύηση ότι κι αν συμβεί" σε συνδυασμό με μια νέα δυνατότητα που προσφέρει απαράμιλλη προστασία στις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες. Η διάρκεια της προώθησης "Εγγύηση ότι κι αν συμβεί" παρατείνεται έως τις 31 Αυγούστου του 2009. Παράλληλα, η Toshiba έχει προσθέσει μια μοναδική δυνατότητα προστασίας σε περίπτωση ανεργίας, η οποία δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να αγοράζουν laptops Toshiba με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από ό,τι παλαιότερα.

Οι καταναλωτές που θα αγοράσουν laptop Toshiba και χάσουν αναπάντεχα τη δουλειά τους εντός ενός έτους από την ημερομηνία αγοράς του laptop, θα μπορούν να ζητήσουν επιστροφή των χρημάτων τους. Επίσης, στο πλαίσιο αυτής της προσφοράς η Toshiba θα τους επιτρέψει να κρατήσουν το μοντέλο που αγόρασαν.

Μετά την πρώτη παρουσίαση της προώθησης "Εγγύηση ότι κι αν συμβεί" τον Φεβρουάριο του 2009, η Toshiba προσφέρει απόλυτη εξασφάλιση όταν αγοράζουν ένα laptop. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, οι καταναλωτές που αγοράζουν laptops Toshiba δικαιούνται σύνθετη κάλυψη από τυχαία ζημία του laptop, προστασία από κλοπή, καθώς και απλή εγγύηση ικανοποίησης του πελάτη που επιτρέπει στους καταναλωτές να επιστρέψουν το προϊόν που έχουν αγοράσει, εάν δεν είναι 100% ικανοποιημένοι.

Όπως γνωρίζουμε όλοι, το οικονομικό κλίμα της εποχής μας καθιστά ακόμη πιο σημαντικό το λόγο τιμής/αξίας για τους καταναλωτές. Για αυτό, επεκτείνοντας την προώθηση "Εγγύηση ότι κι αν συμβεί", πιστεύουμε ότι προσφέρουμε στους πελάτες μας τη βέλτιστη δυνατή τιμή.

Η επέκταση της προώθησης "Εγγύηση ότι κι αν συμβεί" της Toshiba έως την 31η Αυγούστου του 2009, παρέχει στους καταναλωτές επιπλέον χρόνο τεσσάρων μηνών για να αγοράσουν ένα laptop της Toshiba κι έτσι να επωφεληθούν από την προσφορά. Ξεκινώντας από την 1η Μαΐου, όλοι οι καταναλωτές που εγγράφονται για να συμμετάσχουν σε αυτή την προώθηση θα δικαιούνται επίσης την κάλυψη για τους ανέργους. Μπορείτε να βρείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις της προώθησης "Εγγύηση ότι κι αν συμβεί" στην διεύθυνση: www.toshiba.gr.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 149 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top