"Εγγύηση ότι κι αν συμβεί" από την Toshiba

El Niño
Global Moderator Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Δεκ 2008

Καταχωρήσεις: 798

Παρόλο που τα Toshiba laptops είναι γνωστά για τη μεγάλη διάρκεια αξιοπιστίας και την υψηλή ποιότητα υλικών, η Toshiba επιθυμεί να εξασφαλίσει τους χρήστες που προτιμούν τα προϊόντα της και ώστε να είναι πλήρως καλυμμένοι. Τώρα, με την αγορά κάθε Toshiba laptop έρχεται και η "Εγγύηση ότι κι αν συμβεί" για να νιώθουν ασφαλείς και σίγουροι με την αγορά τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση, η αγορά ενός laptop έως την 31 Μαΐου 2009 και η εγγραφή εντός 7 ημερών από την ημερομηνία αγοράς στο site της εταιρείας: www.trust-toshiba.com. Τι καλύπτει η εγγύηση "Εγγύηση ότι κι αν συμβεί" ;

Κάλυψη ζημιάς από ατύχημα: Η εγγύηση καλύπτει κάθε τύπου ζημιά ή καταστροφή του laptop σας από ατύχημα που επηρεάζει τη λειτουργία του. Η Toshiba θα αντικαταστήσει ή θα επισκευάσει το laptop σας.

Κάλυψη από κλοπή Η Toshiba καλύπτει κλοπή του laptop σας και θα σας το αντικαταστήσει με ένα ολοκαίνουργιο αρκεί να έχει αναφερθεί το συμβάν στην αστυνομία.

Εγγύηση ικανοποίησης: Μπορείτε να επιστρέψετε το laptop σας εντός 14 ημερών από την ημέρα αγοράς για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε 100% ικανοποιημένοι με το Toshiba laptop σας και θα σας το αντικαταστήσουμε ή θα σας επιστρέψουμε όλα σας τα χρήματα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.toshiba.gr.


nikos
Moderator

Κατάσταση:

Εγγραφή: Ιαν 2009

Καταχωρήσεις: 57

Άρχισε να μου αρέσει η Toshiba


back to top