Μεγαλύτερες ταχύτητες και πιο οικονομικό ADSL από τον ΟΤΕ

Press News

Ακόμα ταχύτερες και οικονομικότερες ευρυζωνικές συνδέσεις προσφέρει ο ΟΤΕ στο πλαίσιο της στρατηγικής του για τη διάδοση της ευρυζωνικότητας. Με την αναβάθμιση των δύο ταχυτήτων ADSL, συγκεκριμένα από 1 και 4 Mbps σε 2 και 8 Mbps αντίστοιχα, ο ΟΤΕ στοχεύει στην ακόμα πιο ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών καταναλωτών και επιχειρήσεων.

Οι νέες ταχύτητες διατίθενται χάρη στις συστηματικές επενδύσεις του ΟΤΕ για τη δημιουργία νέων ευρυζωνικών υποδομών, οι οποίες αναμένεται να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην διάδοση της ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα.

Ταυτόχρονα, ο ΟΤΕ ανακοινώνει και νέες μειώσεις στα μηνιαία τέλη ADSL για όλες τις ταχύτητες. Οι νέες τιμές θα ισχύσουν από τις 12 Μαΐου 2009 και αφορούν όλους, νέους και υφιστάμενους πελάτες, λιανικής και χονδρικής, οικιακούς και επιχειρησιακούς.

Οι νέες τιμές του conn-x, διαμορφώνονται ως εξής:

Οι παραπάνω αναβαθμίσεις, εκτός από ακόμη πιο γρήγορη μεταφορά δεδομένων, δίνουν επιπλέον τη δυνατότητα χρήσης προηγμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών που απαιτούν μεγαλύτερη χωρητικότητα δικτύου, όπως το conn-x TV που απαιτείται ταχύτητα τουλάχιστον 8 Mbps. Το conn-x TV είναι η πιο προηγμένη τεχνολογικά, μορφή μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος μέσω της απλής τηλεφωνικής πρίζας και της ευρυζωνικής σύνδεσης.

Με τις νέες μειώσεις, τα τελευταία δύο χρόνια οι τιμές conn-x έχουν μειωθεί συνολικά έως και 54%, ανάλογα με την ταχύτητα πρόσβασης.

Οι νέες τιμές του conn-x@work για επιχειρήσεις, διαμορφώνονται ως εξής:

Οι υφιστάμενοι πελάτες θα αναβαθμιστούν σταδιακά στις ανώτερες ταχύτητες χωρίς να χρειάζεται καμία ενέργεια από την πλευρά τους.

Από την ίδια ημερομηνία θα ισχύσουν αντίστοιχες αναβαθμίσεις και στα πακέτα Χονδρικής Ευρυζωνικής Πρόσβασης Α.ΡΥ.Σ., που προσφέρει ο ΟΤΕ σε Τηλεπικοινωνιακούς Παρόχους. Συγχρόνως, θα ισχύσουν και νέες μειωμένες χρεώσεις τόσο στα εφάπαξ τέλη ενεργοποίησης όσο και στα μηνιαία τέλη. Επιπρόσθετα, στις τιμές χονδρικής, συνεχίζει να ισχύει εκπτωτικό πακέτο με το οποίο οι Τηλεπικοινωνιακοί Πάροχοι απολαμβάνουν επιπλέον εκπτώσεις έως και 15%.


PaNoSUPER-3-Forum

Ante....

Ante na doume...

Re4cTiV3

άκουσα οτι θα υπάρχουν

άκουσα οτι θα υπάρχουν προβλήματα σε γραμμές 8mbit λόγω κλειδώματος SNR και κακιάς ποιότητας καλωδίων..δεν είμαι σίγουρος όμως! όταν την πάθω εγώ θα σας πω το συντομότερο!

nikos

αν είσαι μακριά από το κέντρο

αν είσαι μακριά από το κέντρο του ΟΤΕ και είσαι οριακά στα 4 (με το ζόρι δηλαδή) θα έχεις πιθανόν προβλήματα με την αναβάθμιση, και θα πρέπει να κατέβεις ταχύτητα.

Αν δεν είσαι πολύ μακριά δεν θα έχεις πρόβλημα.

PaNoSUPER-3-Forum

opote...

ee opote emeis bill dn exoume prob... Smile

Re4cTiV3

ναι φίλε μου Παναγιωτη οκ. Θα

ναι φίλε μου Παναγιωτη οκ. Θα δείξει σε τι κατάσταση θα είμαστε!

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 393 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top