Dual Socket PRIMERGY server S5 από την Fujitsu Technology Solutions

Press News

Η νέα αρχιτεκτονική των Dual Socket PRIMERGY server S5 της Fujitsu Technology Solutions είναι συμβατή με όλες τις επόμενες τεχνολογίες και είναι διαθέτει τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές της Intel. Η απόδοση, η ενεργειακή επάρκεια, η χρηστικότητα και η ενσωματωμένη τεχνολογία virtualization των συστημάτων της γενιάς PRIMERGY S5, αποτελούν τα χαρακτηριστικά που καθιστούν τους νέους server ιδανικές πλατφόρμες για δυναμικές υποδομές, ενώ το Cool-safe chassis που διαθέτουν εξοικονομεί ενέργεια και μειώνει τα λειτουργικά κόστη.

Ο κ. Masami Yamamoto, Corporate Senior Vice President της Fujitsu Limited είπε σχετικά: "Η νέα παγκόσμια σειρά των PRIMERGY servers αποδεικνύει ότι ο όμιλος Fujitsu έχει τοποθετηθεί με τον καλύτερο τρόπο με στόχο να βελτιώσει την παγκόσμια παρουσία του σε προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες data center. Με βασικές αρχές όπως κορυφαία ποιότητα, απόδοση και ‘πράσινα’ χαρακτηριστικά, οι PRIMERGY αποτελούν το θεμέλιο λίθο της στρατηγικής της Fujitsu. Η νέα γενιά Dual Socket S5 υπογραμμίζει τη δέσμευση της Fujitsu στην ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών της".

Η νέα γενιά server PRIMERGY Dual Socket S5 είναι σχεδιασμένη για τις σημερινές αλλά και μελλοντικές ανάγκες των επιχειρήσεων. Τα νέα συστήματα έχουν βελτιστοποιημένα χαρακτηριστικά για μέγιστη απόδοση, όπως η χωρητικότητα μνήμης που φθάνει έως τα 144GB, προσφέροντας την τελευταία επεξεργαστική τεχνολογία της Intel Xeon 5500 (κωδική ονομασία Nehalem). Τα νέα επίπεδα απόδοσης και αξιοπιστίας των νέων μοντέλων dual-socket PRIMERGY S5, καθιστούν τους PRIMERGY server ιδανικούς για σενάρια virtualization και έργα ενοποίησης συστημάτων.

Το Green IT παίζει σημαντικό ρόλο στη σχεδίαση της νέας προϊοντικής σειράς server PRIMERGY S5. Τα νέα μοντέλα αποτελούν τους πρώτους server που διακρίνονται με το σήμα Green IT label της Fujitsu Technology Solutions και επιτυγχάνουν την επιθυμητή βαθμολογία των δύο αστεριών στο αυστηρό σύστημα πιστοποίησης. Τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά ενεργειακής διαχείρισης που περιλαμβάνονται στη σουίτα ServerView διευκολύνουν την εξοικονόμηση ενέργειας, έχοντας ως αποτέλεσμα τα χαμηλά ενεργειακά κόστη ανά server. Επιπρόσθετα, οι νέοι server διαθέτουν το χαρακτηριστικό “Cool-safe”, ένα μοναδικό σχεδιαστικό στοιχείο βελτιστοποίησης ψύξης, το οποίο μειώνει επιπλέον την ενεργειακή κατανάλωση. Συνολικά, οι νέοι PRIMERGY S5 server κάνουν περισσότερα με λιγότερη ενέργεια, συνεισφέροντας σε μία σημαντική μείωση του TCO.

Η κατηγορία dual-socket αποτελεί ένα από τα βασικότερα τμήματα της αγοράς x86 server. Προσφέροντας μία ευρεία γκάμα συστημάτων που ταιριάζουν στις ανάγκες των πελατών, πέντε νέα dual-socket μοντέλα είναι διαθέσιμα – από τον TX300 S5 (tower server), τον RX200 S5 (1U rack server), μέχρι τον RX300 S5 (2U rack server), ενώ τον Ιούνιο, δύο ακόμη συστήματα PRIMERGY, τα TX200 S5 (tower server) και BX620 S5 (Blade server) θα συμπληρώσουν την προϊοντική αυτή σειρά.

Ο κ. Jens-Peter Seick, Senior Vice President του τομέα Enterprise Server Business στη Fujitsu Technology Solutions είπε: "Η νέα γενιά των S5 PRIMERGY server συνιστούν ‘επανάσταση’ όσον αφορά στα κόστη ιδιοκτησίας. Λανσάρουμε μία πρωτοποριακή νέα σχεδίαση που βελτιστοποιεί τις μεθόδους ψύξης και τη χρηστικότητα, ενώ η διάθεση της νέας γενιάς επεξεργαστών της Intel Xeon είναι άμεση. Το αποτέλεσμα είναι μία υψηλής απόδοσης σειρά servers που αποτελεί σταθερή αξία για μακρόχρονη ανάπτυξη ενός data center. Η νέα γενιά PRIMERGY S5 δημιουργήθηκε για να εξοικονομεί χρόνο και πόρους και αποτελεί καλό παράδειγμα πως η καινοτομία στη σχεδίαση ενός server μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών μας τώρα και στο μέλλον".

"Οι νέοι επεξεργαστές της Intel Xeon 5500 αποτελούν ένα ακόμη θεμελιώδη λίθο στην φιλοσοφία της Intel για βελτίωση της ισχύος ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται μείωση της κατανάλωσης ενέργειας στους server" είπε ο κ. Christian Morales, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής της Intel. "Οι πελάτες μπορούν πλέον να αποδεσμευτούν από τον προβληματισμό της υψηλής κατανάλωσης ενέργειας με τη βοήθεια της ενεργειακής επάρκειας της νέας σειράς επεξεργαστών Intel Xeon 5500, και προμηθευτές όπως η Fujitsu Technology Solutions έχουν ήδη έτοιμη την τεχνολογία και μπορούν να τη διαθέσουν άμεσα".

Οι νέοι PRIMERGY Dual Socket S5 server είναι διαθέσιμοι άμεσα για παραγγελία.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 36 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top