Άνοιξε το Ovi Store

Press News

Το Ovi Store "άνοιξε" και διατίθεται σε περίπου 50 εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, δηλαδή στους καταναλωτές που εκτιμάται ότι διαθέτουν ένα από τα 50 μοντέλα της Nokia, συμπεριλαμβανομένου του Ν97, της ναυαρχίδας της σειράς Ν που θα παρουσιαστεί το προσεχές διάστημα. Οι πελάτες μπορούν να επισκεφθούν τη διεύθυνση store.ovi.com μέσα από τον browser της συσκευής τους, ώστε να αρχίσουν να κατεβάζουν άμεσα το υλικό που τους ενδιαφέρει, δίνοντας έτσι πιο προσωπικό χαρακτήρα στη συσκευή τους, με νέες εφαρμογές, παιχνίδια, βίντεο, podcasts, εργαλεία, διαδικτυακές και location-based υπηρεσίες, καθώς και πολλά άλλα κάνοντας το κινητό τους πιο έξυπνο και διασκεδαστικό.

“Το Ovi Store άνοιξε, έχοντας γεμίσει τις προθήκες του με τοπικού και παγκόσμιου χαρακτήρα περιεχόμενο, που ταιριάζει σε μια πολύ μεγάλη γκάμα συσκευών της Nokia” δήλωσε ο κ. Tero Ojanperä, Executive Vice President στη Nokia Services. “Το Ovi Store κάνει την αγορά περιεχομένου και εφαρμογών πιο εύκολη και πιο διασκεδαστική, τόσο για τους κατόχους feature phone, όσο για τους κατόχους smartphone.”

Στις χώρες όπου διατίθεται η σχετική υποστήριξη, οι καταναλωτές μπορούν να κατεβάσουν από το Ovi Store την εφαρμογή που θέλουν, επιλέγοντας το εικονίδιο του Ovi Store στον κατάλογο "Download!" του κινητού τους. Το πρόγραμμα-πελάτης για το κινητό, είναι διαθέσιμο στα Αγγλικά, τα Γερμανικά, τα Ιταλικά, τα Ρωσικά και τα Ισπανικά, και υποστηρίζει τη δυνατότητα χρέωσης μέσω του παρόχου κινητής τηλεφωνίας (operator billing) στην Αυστραλία, τη Γερμανία, την Ιρλανδία, την Ιταλία, τη Ρωσία, τη Σιγκαπούρη και τη Μ. Βρετανία. Παγκοσμίως, η χρέωση μέσω πιστωτικής κάρτας είναι διαθέσιμη μέσα από το website του κινητού, αλλά και μέσα από την αντίστοιχη εφαρμογή. Επιπλέον χώρες, γλώσσες, συσκευές και λειτουργίες θα προστίθενται καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Η ΑΤ&Τ σχεδιάζει τη διάθεση του Ovi Store για τους πελάτες της στις ΗΠΑ, αργότερα μέσα στο 2009.

“Η AT&T προσμένει με ενδιαφέρον να ξεκινήσει την παροχή του Ovi Store για τους πελάτες μας αργότερα μέσα στο 2009,” ανέφερε ο κ. David Christopher, Γενικός Διευθυντής Μarketing στα Mobility & Consumer Markets της AT&T. “Η AT&T είναι γνωστή ως ο πάροχος που προσφέρει στους πελάτες του τις περισσότερες δυνατότητες επιλογής όσον αφορά στο περιεχόμενο και στις εφαρμογές και η διάθεση του Ovi Store είναι απολύτως ευθυγραμμισμένη με τη στρατηγική αυτή.”

Το Ovi Store αποτελεί ένα εξελιγμένο media service στο οποίο ενοποιούνται οι υπάρχουσες υπηρεσίες περιεχομένου της Nokia, σε ένα one-stop-shop που παρέχει δωρεάν και επί πληρωμή περιεχόμενο. Χιλιάδες από τα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου περιεχομένου, μαζί με ανεξάρτητους προγραμματιστές εφαρμογών, διανέμουν τα media, εφαρμογές και παιχνίδια τους μέσα από το Ovi Store. Οι πάροχοι περιεχομένου και οι προγραματιστές εφαρμογών για κινητά μπορούν να συνεχίσουν να εγγράφονται στη λίστα των προμηθευτών του Ovi Store, στη διεύθυνση publish.ovi.com.
 


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 33 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top