Νέο λογισμικό διαχείρισης Server "Server View Resource Coordinator VE" από την Fujitsu

Press News

H Fujitsu ανακοίνωσε τη διάθεση ενός νέου λογισμικού διαχείρισης (Server View Resource Coordinator VE) που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν δυναμικές υποδομές σε φυσικούς και εικονικούς server σε περιβάλλοντα Datacenter και Cloud computing.

Το λογισμικό διαχείρισης Server View Resource Coordinator VE αξιοποιεί το σύνολο των φυσικών και εικονικών πόρων σε σύνθετες IT server τοπολογίες – συμπεριλαμβανομένων των περιβαλλόντων Cloud computing – παρέχοντας ενοποιημένη και απλουστευμένη διαχείριση και εξασφαλίζοντας παράλληλα ότι οι πόροι χρησιμοποιούνται δυναμικά με το βέλτιστο τρόπο έτσι ώστε να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή απόδοση σε κάθε περίπτωση.

Οι δυνατότητες virtualization των server αποτελούν πλέον μια καθολική τάση, γεγονός το οποίο πρόσθεσε μία νέα διάσταση στη διαχείριση του datacenter, καθώς οι συστοιχίες των virtual machine φιλοξενούνται από μεμονωμένους φυσικούς server, οι οποίες χρήζουν διαχείρισης.

Το γεγονός αυτό οδήγησε σε αύξηση της πολυπλοκότητας και του κόστους διαχείρισης για τους IT administrator, όπου σε αυτό περιλαμβάνεται η διαχείριση του patch και οι διαδικασίες συντήρησης και αποκατάστασης. Επιπλέον, η αποτελεσματική διαχείριση ενός server farm απαιτεί ότι το σύστημα βελτιστοποίησης πόρων ανακατανέμει αυτόματα ανά πάσα στιγμή.

Το λογισμικό διαχείρισης Resource Coordinator VE (RCVE) δίνει λύση σε αυτή την πρόκληση, προσφέροντας μια απλουστευμένη, ενιαία, αυτοματοποιημένη διαχείριση των ποικίλων, ετερογενών πόρων φυσικών και εικονικών server, παρέχοντας διαχείριση του κύκλου ζωής των server μέσω μίας πλατφόρμας διαχείρισης βασισμένης σε γραφικά. Συμπληρώνοντας τους PRIMERGY blade server, το λογισμικό διαχείρισης RCVE υποστηρίζει PRIMERGY rack και tower server όπως επίσης και x86 Server άλλων κατασκευαστών. Ενσωματώνει επιπλέον τα κορυφαία virtualization hypervisors συμπεριλαμβανομένων των VMware, Microsoft Hyper-V και Xen.

Εξασφαλίζοντας ένα σύνολο συστοιχιών παραγωγικών συστημάτων με μία ή λίγες standby μονάδες, το λογισμικό διαχείρισης RCVE προσφέρει υψηλή διαθεσιμότητα με προσιτό τρόπο για όλους τους πόρους του server. Ως αποτέλεσμα, οι οργανισμοί εξοικονομούν σημαντικά κόστη στο hardware ενώ γίνεται μεγαλύτερη αξιοποίηση του συστήματος χωρίς αύξηση του χρόνου μη λειτουργίας προσφέροντας την επιλογή “N plus 1” χωρίς o ΙΤ administrator να χρειάζεται να προβεί σε shadowing κάθε παραγωγικού server με έναν hot spare.

Με τη βοήθεια της απλοποίησης και της αυτοματοποίησης των λειτουργιών κύκλου ζωής του server, το λογισμικό διαχείρισης RCVE έχει τη δυνατότητα να μειώσει τον χρόνο που απαιτείται για την ανάπτυξη ή την ανταλλαγή server μέχρι και 90%. Η πλατφόρμα διαχείρισης η οποία είναι βασισμένη σε γραφικά απλοποιεί σημαντικά την καθημερινή λειτουργία του datacenter ακόμη και σε σύνθετα φυσικά και εικονικά περιβάλλοντα server.

Ο Akira Yamanaka, Corporate Senior Vice President της Fujitsu Limited, δήλωσε σχετικά: “Η διαχείριση και η κατανομή των πόρων των server έχει γίνει ουσιαστικά πιο περίπλοκη χάρη στο virtualization και στην τάση του Cloud computing. Με το λογισμικό διαχείρισης Resource Coordinator VE (RCVE), η Fujitsu προσφέρει ένα νέο εργαλείο που επιτρέπει σημαντική απλούστευση, εξορθολογισμό και εξοικονόμηση κόστους στο datacenter, μέσω της αποτελεσματικής, ενοποιημένης διαχείρισης των ολιστικών πόρων του server.”

Το λογισμικό διαχείρισης RCVE είναι άμεσα διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας, αποτελώντας ένα από τα βασικά στοιχεία του Dynamic Cube – της νέας γενιάς συστημάτων blade server PRIMERGY BX900 που παρουσιάστηκε πρόσφατα. Ο PRIMERGY BX900 αποτελεί μία ολοκληρωμένη υποδομή δυναμικού server σε ένα μόνο blade cube, ο οποίος έχει δημιουργηθεί με βάση τέσσερις βασικές αρχές: σχεδιασμένος με στόχο την μείωση του ενεργειακού κόστους, βελτίωση της λειτουργικής του απόδοσης, διάθεση αδιάλειπτου χρόνου συνεχούς λειτουργίας και τέλος εγγυημένη προστασία της επένδυσης.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 43 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top