Νέο Lenovo ThinkPad T400s

Press News

Η Lenovo παρουσίασε τον νέο ThinkPad T400s, έναν ελαφρύ, λεπτό και εξαιρετικά αποδοτικό φορητό υπολογιστή. Οι σχεδιαστές της Lenovo δούλεψαν κάθε λεπτομέρεια, ώστε ο νέος υπολογιστής να διαθέτει μια σειρά σημαντικών βελτιώσεων που τον καθιστούν πιο "έξυπνο" και εύκολο στη χρήση. Εμπνευσμένο από τον πιο ελαφρύ και λεπτό φορητό υπολογιστή της Lenovo, τον ThinkPad X300, το νέο laptop ζυγίζει μόλις 1,7 κιλά, και το πάχος του αγγίζει μόλις τα 21,1 mm, ενώ διαθέτει οθόνη LED 14 ιντσών, DVD burner και το ανθεκτικό Roll Cage περίβλημα.

"Τα λεπτά και ελαφρά laptops αποτελούν πλέον ανάγκη και στο εταιρικό περιβάλλον. Κατασκευάζουμε προϊόντα που ανταποκρίνονται σε αυτές τις ανάγκες και συνδυάζουν άψογα απαιτήσεις για υψηλές επιδόσεις, μοντέρνο design και χρηστικότητα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο", δήλωσε ο Peter Hortensius, Senior Vice President, ThinkPad, Lenovo.

Το laptop διαθέτει:

  • επεξεργαστή Intel 2.53 GHz Core 2 Duo (standard voltage) και γραφικά
  • επιλογή ανάμεσα σε Solid State Drive έως 128GB ή hard drive έως 250GB
  • 9.5mm DVD burner ή Blu-Ray player
  • Ethernet, WiFi και κατ’επιλογή WWAN και Bluetooth
  • 34mm είσοδο Express Card ή 5-σε-1 multimedia card reader
  • σχεδόν 6 ώρες διάρκεια μπαταρίας
  • δυνατότητα υποστήριξης δυο οθονών μέσω Display Port και VGA
  • ενεργειακή απόδοση σύμφωνα με τα κριτήρια του Energy Star 5.0
  • ενσωματωμένη θύρα USB/eSATA

Η Lenovo προσφέρει τρεις νέες επιλογές για τους χρήστες του ThinkPad T400s που επιθυμούν να επεκτείνουν το χώρο εργασίας τους, χρησιμοποιώντας περιφερειακά όπως ποντίκια και πληκτρολόγια, εκτυπωτές και οθόνες. Τα ThinkPad Port Replicator Series 3, ThinkPad Mini-Dock Series 3 και ThinkPad Mini Dock Plus 3 αποτελούν τις νέες λεπτές και κομψές προτάσεις που προσφέρουν εύκολη μεταφορά και, συγχρόνως, καλύπτουν ανάγκες για σύνδεση USB, Display Port και eSATA.

Η χρήση του πληκτρολογίου είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία που συμβάλουν στην ικανοποίηση του χρήστη του κάθε υπολογιστή. Γι’ αυτό και η Lenovo τελειοποίησε τη σχεδίαση του πληκτρολογίου του νέου laptop. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η Lenovo, ο μέσος χρήστης χρησιμοποιεί τα πλήκτρα Delete και Escape 700 φορές την εβδομάδα. Στηριζόμενοι σε αυτά τα δεδομένα, οι σχεδιαστές της Lenovo μεγέθυναν αυτά τα πλήκτρα. Επίσης, μείωσαν τα κενά μεταξύ των πλήκτρων, για να διατηρείται καθαρό το πληκτρολόγιο. Επιπλέον, το touchpad διαθέτει τεχνολογία multitouch και έχει ανάγλυφο σχέδιο, ώστε να το εντοπίζουν ευκολότερα οι χρήστες. Ο σχεδιαστής της Lenovo, David Hill, παρουσιάζει αυτές τις αλλαγές στο blog του.

Καθώς όλο και περισσότεροι χρησιμοποιούν τους υπολογιστές τους στο γραφείο, το σπίτι και το δρόμο για να επικοινωνούν, η Lenovo έχει βελτιώσει σημαντικά το νέο laptop της, ώστε τα τηλεφωνήματα μέσω VOIP (Voice Over Internet Protocol) να πραγματοποιούνται με μεγαλύτερη ευκολία.

Τα στοιχεία που συμβάλλουν σε υψηλής ποιότητας VOIP κλήσεις είναι το video, ο ήχος και η σύνδεση στο δίκτυο. Έτσι η Lenovo πρόσθεσε στο νέο laptop camera 2megapixel για καλύτερη ποιότητα εικόνας, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επίσης, αύξησε την ένταση του ήχου δυο επίπεδα παραπάνω από το ThinkPad T400s και πρόσθεσε βολικούς διακόπτες στο πάνω μέρος του πληκτρολογίου για την αύξηση και μείωση της έντασης. Τέλος, μια σειρά επιλογών συνδεσιμότητας δίνει στους χρήστες ευελιξία στον τρόπο με τον οποίο επιθυμούν να είναι online.

Κατά τη διάρκεια ενός conference call, ο ήχος του πληκτρολογίου μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενοχλητικός. Για το λόγο αυτό στο νέο laptop της Lenovo, τα δυο ψηφιακά μικρόφωνα τοποθετήθηκαν ψηλά στην οθόνη, ώστε να ελαχιστοποιείται ο θόρυβος. Επίσης, προκειμένου οι χρήστες να γνωρίζουν πότε είναι τα μικρόφωνα είναι ενεργά ή όχι, έχουν προστεθεί κουμπιά με LED φωτισμό, ο οποίος ανάβει ανάλογα με την ενεργοποίηση της κάθε λειτουργίας.

Τέλος, για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία, οι χρήστες του νέου laptop της Lenovo έχουν τη δυνατότητα να εκκινήσουν τον υπολογιστή τους μόνο με το πέρασμα του δαχτύλου τους από το fingerprint reader. Επιπρόσθετα, μέσω της θύρας USB που βρίσκεται πάντα σε λειτουργία, οι χρήστες μπορούν να φορτίζουν το MP3 player ή τη φωτογραφική τους μηχανή, ακόμα και όταν ο υπολογιστής βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής ή αδράνειας.


katsikaki

τελεια λυση για

τελεια λυση για φορητοτητα-αποδοση (για τις αναγκες μου μιλαω παντα Tongue )
τιμη ομως δεν μας λεει...

voltmod

Από τα $1599

νομίζω πως θα ξεκινάει! Αρκετά πιο ακριβό από το απλό ThinkPad T400.

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 42 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top