Νέο LG GD-900 Crystal

Press News

Η LG Electronics, παγκόσμιος ηγέτης τεχνολογίας και σχεδιασμού στην κινητή τηλεφωνία, παρουσιάζει το LG GD-900 Crystal, το πρώτο κινητό τηλέφωνο παγκοσμίως με διαφανές κρυστάλλινο πληκτρολόγιο, πολυτελή σχεδιασμό και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά. Το LG GD-900 Crystal είναι ένα κινητό τηλέφωνο με οθόνη αφής που βασίζεται στο διάφανο design και θέτει νέα σχεδιαστικά και τεχνολογικά πρότυπα στην κατηγορία.

Το κρυστάλλινο πληκτρολόγιό του κυλάει άνετα κάτω από την οθόνη αφής εκπέμποντας ένα "απαλό" φως. Το εξαιρετικής ποιότητας πληκτρολόγιο είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό κρύσταλλο υψηλής αντοχής και είναι ενισχυμένο με μια στρώση υγρού μετάλλου (Liquidmetal) -ένα εξαιρετικά ισχυρό σύνθετο κράμα- το οποίο απορροφάει τους κραδασμούς και τις δονήσεις. Παράλληλα, το LG GD-900 Crystal ξεχωρίζει επίσης για τις προηγμένες και καινοτομικές λειτουργίες πλοήγησης που ενσωματώνει. Ειδικότερα, το κρυστάλλινο πληκτρολόγιο αφής μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακριβώς όπως ένα ποντίκι σε φορητό Η/Υ, ενώ μέσω της νέας λειτουργίας Gesture Shortcut (Συντόμευση Νεύματος) προσφέρει μια πρωτόγνωρη εμπειρία πλοήγησης.

Τα Gesture Shortcuts μειώνουν τις κινήσεις που απαιτούνται προκειμένου ο χρήστης να έχει πρόσβαση σε σύνθετες λειτουργίες του κινητού τηλεφώνου, κάνοντας τη χρήση της συσκευής διασκεδαστικότερη. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν με μια κίνηση να ανοίξουν τον web browser ενώ γράφουν ένα μήνυμα SMS ή e-mail, σχηματίζοντας απλά με το δάχτυλό τους το σχετικό εικονίδιο στην κρυστάλλινη οθόνη αφής του LG GD-900 Crystal. Το LG GD-900 Crystal ενσωματώνει το τρισδιάστατο διαδραστικό S-Class User Interface (UI) της LG, ενώ διαθέτει ποικίλες εφαρμογές πολυμέσων και περιεχόμενο γραφικών. Ο συνδυασμός του S-Class UI με τα προηγμένα χαρακτηριστικά αφής, καθιστά το LG GD-900 Crystal μια εντυπωσιακή και πανίσχυρη συσκευή πολυμέσων, σχεδιασμένη αποκλειστικά για χρήστες που αναζητούν επικοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο.

Το LG GD-900 Crystal όμως, εκτός από την εντυπωσιακή εμφάνιση, διαθέτει και προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Η 8 megapixel φωτογραφική κάμερα με λειτουργία Auto-Focus και η οθόνη αφής WVGA LCD 3 ιντσών με Auto-Rotate, εγγυώνται πως οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν τις φωτογραφίες τους όπως επιθυμούν. To LG GD-900 Crystal, ενσωματώνει επίσης mp3 player και εσωτερική μνήμη 1.5GB, ενώ μπορεί να αποθηκεύσει έως 32GB μουσικής, φωτογραφιών ή δεδομένων με τη χρήση κάρτας μνήμης MicroSD.

Επιπλέον, διαθέτει υποστήριξη Wi-Fi, επιτρέποντας στο χρήστη να συνδεθεί σε κάθε ασύρματο δίκτυο μέσω των διαθέσιμων hotspots, ενώ έχει συμβατότητα Bluetooth 2.0 για ασφαλή σύνδεση υψηλής ταχύτητας με άλλες συσκευές. To LG GD-900 Crystal είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στην απόχρωση του τιτανίου, αναδεικνύοντας τον πολυτελή κρυστάλλινο σχεδιασμό του.
 

 


ThOraX

Κουκλί, πάρα πολυ ομορφο

Κουκλί, πάρα πολυ ομορφο

Stormwatch

Συμφωνώ...

...απολύτως

voltmod

Αν είχε της SONY το λογότυπο,

Αν είχε της SONY το λογότυπο, και όχι της LG, θα συμφωνούσες και πάλι δηλαδή θες να μας πεις; Smile)

coldbug

το διαφανο πληκτρολογιο ειναι

το διαφανο πληκτρολογιο ειναι ολα τα λεφτα. smart.

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 64 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top