Yahoo! και Microsoft επιτέλους συμφώνησαν!

Μέσω της Carol Bartz, CEO της εταιρείας Yahoo! έγινε επίσημα γνωστό πως η Yahoo! έφτασε επιτέλους σε συμφωνία - 10ετή - με την Μicrosoft. Η ιστορική συμφωνία αφορά τόσο στη μηχανή αναζήτησης όσο και το τομέα της διαφήμισης. Με απλά λόγια, η Microsoft με τη μηχανή αναζήτησης Bing θα φροντίσει αποκλειστικά για την υπηρεσία αναζήτησης στο Yahoo! ενώ η τελευταία, θα αναλάβει σε παγκόσμιο επίπεδο τον τομέα της online διαφήμισης - μέσω της μηχανής αναζήτησης - και για τις δύο εταιρείες.

Σύμφωνα με την CEO της Yahoo!, είναι μια εξαιρετική συμφωνία και για τις δύο επιχειρήσεις και για τους διαφημιζόμενους. Η κυρία Carol Batz γράφει:  

  • Βελτιωμένη αναζήτηση: Στο Yahoo! θα μπορείτε ακόμη να βρείτε τα σχετικά πλαίσια αναζήτησης αλλά η συμφωνία αυτή θα κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε μια καλή Yahoo! εμπειρία αναζήτησης και μια εξαιρετική εμπειρία. Ορισμένα από τα μεγαλύτερα μυαλά του επιχειρηματικού κόσμου εργάζονται στην υπηρεσία Yahoo! search και θα συνεχίσουν να καινοτομούν για να δημιουργήσουμε μια καλύτερη εμπειρία αναζήτησης στο Yahoo!. Ως αποτέλεσμα της συμφωνίας, η Microsoft, η οποία έχει υψηλή τεχνογνωσία και βαθιές τσέπες, θα προσφέρει τη δυναμική ανάπτυξης ώστε οι χρήστες να χρησιμοποιούν τη μηχανή αναζήτησης καλύτερα, πιο γρήγορα και πιο χρηστικά.
  • Καλύτεροι σε όλα: Με τη Microsoft να τροφοδοτει τα πεδία αναζήτησης στο Yahoo!, θα είμαστε σε θέση να επικεντρωθούμε σε πράγματα που κάνουμε καλύτερα - όπως να είμαστε το κέντρο της ζωής των ανθρώπων online με ιδιότητες όπως η αρχική σελίδα μας, το email, τα οικονομικά, τις ειδήσεις, τα αθλητικά, την ψυχαγωγία, το κινητό, κ.λπ. Φυσικά, είμαστε παγκοσμίως η μεγαλύτερη media εταιρεία και η αφοσίωση σας είναι που έκανε κάτι τέτοιο εφικτό. Αλλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι - εξακολουθούμε να θέλουμε να λέμε "wow" συχνότερα. Και αυτό είναι που κάνει αυτή τη συμφωνία ιδιαίτερα συναρπαστική.
  • Βελτίωση του ανταγωνισμού: O ανταγωνισμός ισοδυναμεί με την καινοτομία. Αλλά με έναν παίκτη να κυριαρχεί στο 70% των αναζητήσεων, ο συγκεκριμένος τομέας έχει γίνει πολύ μονόπλευρος. Η συμφωνία αυτή θα οδηγήσει σε υγιή ανταγωνισμό που θα κρατάει τον καθένα σε επαγρύπνηση.

Και μία σπουδαία σημείωση: Η συγκεκριμένη συμφωνία δεν καλύπτει κανένα άλλο τμήμα ή ιδιοκτησία της εταιρείας Yahoo!. Σε αυτούς τους τομείς, η Microsoft μπορεί να περιμένει ένα αξιόλογο ανταγωνιστή. Δημιουργήσαμε για εσάς ένα νέο site το οποίο μπορεί να καλύψει τις ερωτήσεις σας: www.choicevalueinnovation.com.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη ανακοίνωση της Yahoo! ή ακόμα και εδώ. Το πολύκροτο σήριαλ έλαβε τέλος, αλλά φανταζόμαστε μόνο για την ώρα, αφού η Microsoft πιθανότατα να θελήσει να απορροφήσει και άλλα επιχειρησιακά τμήματα και ιδιοκτησίες της Υahoo!  Ίδωμεν... έχουμε την εντύπωση πάντως, ότι αυτή η συμφωνία είναι μόνο η αρχή...


voltmod

Ας ελπίσουμε ότι με αυτή τη κίνηση...

... θα ιδρώσει λίγο το αυτί της Google (ο ανταγωνισμός πάντα ωφελεί τον τελικό χρήστη), αν και δεν το βλέπω...

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 77 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top