Νέο Sony Ericsson XPERIA X2

Press News

Η Sony Ericsson ανακοίνωσε το νέο XPERIA X2, μία νέα Multimedia συσκευή με λειτουργικό Windows που αποτελεί ένα άριστο συνδυασμό κινητής συσκευής γραφείου, διασκέδασης και επικοινωνίας. Οι χρήστες του μπορούν άμεσα να συγχρονίζουν το email και το ημερολόγιό τους, να ανοίγουν και να επεξεργάζονται τα αρχεία τους στο Microsoft Office Mobile γρήγορα και αποτελεσματικά και να επικοινωνούν με τους συναδέλφους τους οπουδήποτε κι αν βρίσκονται.

Οι χρήστες του επίσης απολαμβάνουν εκπληκτική ποιότητα εικόνας και ήχου, και μέγιστη εμπειρία multimedia με την υψηλής ευκρίνειας οθόνη αφής 3,2” και τη φωτογραφική μηχανή 8.1 megapixel που διαθέτει. Με εύκολη πρόσβαση στο Facebook μπορούν να ανεβάζουν φωτογραφίες από τα πάρτι και τις διακοπές τους και να μιλούν με φίλους από όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας το Skype.

Το XPERIA X2 περιλαμβάνει επίσης τη μοναδική λειτουργία SlideView, που προσφέρει γρήγορη πρόσβαση στις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται πιο συχνά. Η γρήγορη πρόσβαση σε επαφές, μηνύματα και πολυμέσα επιτρέπει στον χρήστη να ενημερώνεται για τις αναπάντητες κλήσεις, τα e-mail και τα γραπτά μηνύματα έτσι ώστε να μην προσπεράσει κάτι σημαντικό.

Με 14 προεγκατεστημένα XPERIA panels και 16 ακόμα που μπορεί όποιος θέλει να "κατεβάσει", οι χρήστες μπορούν να δουλεύουν χωρίς όρια με το XPERIA X2. Από τα Skype, Mytopia και Google, ως τα παιχνίδια, το CNN και το Windows Live, οι εφαρμογές κρατούν τους χρήστες ενημερωμένους για τα θέματα που εκείνοι θεωρούν πιο σημαντικά. Eπίσης με το βελτιωμένο interface αφής και τα ευέλικτα panels μπορούν οι εφαρμογές να κατηγοριοποιηθούν ανάλογα με το αν αφορούν τη δουλειά, τη διασκέδαση ή την επικοινωνία. Μπορεί κανείς να ρυθμίσει τις αγαπημένες του εφαρμογές ώστε να εμφανίζονται σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας όπως για παράδειγμα τα πρόσφατα νέα το πρωί, το YouTube την ώρα του μεσημεριανού φαγητού και τα παιχνίδια γυρίζοντας στο σπίτι.

Οι χρήστες των Windows Mobile μπορούν ακόμα και να προβάλλουν τις παρουσιάσεις τους σε μεγάλη οθόνη με το καλώδιο TV out, καθώς και να χρησιμοποιοήσουν το QWERTY messaging.

Επιπλέον, η Sony Ericsson διαθέτει online (http://developer.sonyericsson.com) στους προγραμματιστές το Panel SDK, μια πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών για το XPERIA X2. Αυτή η κίνηση θα φέρει στους χρήστες του XPERIA X2 μια πληθώρα νέων εφαρμογών και στους προγραμματιστές τη δυνατότητα να εισάγουν τις ιδέες και το υλικό τους στο συναρπαστικό κόσμο της Sony Ericsson.

Βασικά χαρακτηριστικά του XPERIA X2
• Windows Mobile 6.5
• Ευέλικτα Panels για κατηγοριοποίηση των εφαρμογών
• Άμεσος συγχρονισμός του email, του ημερολογίου και Windows Mobile
• Slide view – γρήγορη πρόσβαση στις λειτουργίες που χρησιμοποιούνται πιο συχνά και ενημέρωση των αναπάντητων κλήσεων και των μηνυμάτων
• Σύνδεση με μεγάλη οθόνη με το καλώδιο TV out
• Φωτογραφική μηχανή 8.1 mega pixel με Photo light
• Πραγματικό 3D panel

Το XPERIA X2 υποστηρίζει GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 και UMTS/HSPA 850/900/και θα είναι διαθέσιμο το 4ο τρίμηνο σε μαύρο και ασημί.



Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Users

0 χρήστες and 34 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top