Logitech Wireless Guitar Controller και Wireless Drum Controller για Xbox 360

Press News

Για όσους αναζητούν το τέλειο σόλο στο Guitar Hero, η Logitech παρουσίασε δύο νέα χειριστήρια ειδικά για τους χρήστες της κονσόλας Xbox 360 της Microsoft. To Logitech Wireless Guitar Controller για Xbox 360 και το Logitech Wireless Drum Controller για Xbox 360.

Πιστοποιημένα και τα δύο από την Activision Publishing, Inc., την εταιρία που έχει δημιουργήσει την σειρά παιχνιδιών Guitar Hero, τα δύο χειριστήρια είναι κατασκευασμένα από ιδιαίτερα ποιοτικά υλικά ενώ η σχεδίασή τους επιτρέπει να πετύχουμε την κορυφαία επίδοση στα παιχνίδια Guitar Hero, όπως το πρόσφατο Guitar Hero 5 και το αναμενόμενο Band Hero.

Σχολιάζοντας κατά την παρουσίαση των δύο νέων χειριστηρίων ο Ruben Mookerjee, διευθυντής προϊοντικού μάρκετινγκ της Logitech στον τομέα του gaming δήλωσε: "Κάθε χρήστης που θέλει να αναβαθμίσει τα χειριστήρια του στο Guitar Hero ή να μεγαλώσει τη μουσική του μπάντα, είναι σίγουρο ότι θα λατρέψει το νέο ντραμς της Logitech. Με το Wireless Drum Controller μπορείς να κάνεις τα πάντα, από το να κρατήσεις το τέμπο, το backbeat, να τονίσεις τα riffs ή απλά να σολάρεις με τα πιατίνια. Κατασκευασμένα ειδικά για το Xbox 360 και τα δύο νέα χειριστήρια θα δώσουν σε όλους τους φίλους του Guitar Hero την δυνατότητα να παίξουν καλύτερα τα αγαπημένα τους τραγούδια".

Logitech Wireless Guitar Controller για Xbox 360
Η Logitech Wireless Guitar Controller για το Xbox 360 είναι κατασκευασμένη με ποιοτικά φυσικά υλικά, όπως μπράτσο από σφένδαμνο, ταστιέρα από τριανταφυλλόξυλο και μεταλλικά τάστα, δηλαδή στοιχεία που μέχρι τώρα βρίσκαμε μόνο σε κανονικές ηλεκτρικές κιθάρες. Για να μειωθεί ο θόρυβος κατά το πάτημα των πλήκτρων όπως και στη μπάρα της χορδής, η Logitech χρησιμοποιεί μια ειδική ελαστική στήριξη, που έχει ενσωματώσει και στα βραβευμένα πληκτρολόγια της. Στο μπράτσο της κιθάρας υπάρχει και ένα slider αφής για περισσότερη ευελιξία στο παίξιμο και ακόμη μεγαλύτερο σκορ.

Για άνετο παιχνίδι η νέα κιθάρα-χειριστήριο έχει ασύρματη τεχνολογία με ακτίνα δράσης έως και 10 μέτρα μακριά από την κονσόλα.
Τέλος, για να είναι ολοκληρωμένη η αίσθηση της ροκ συναυλίας, η Logitech Wireless Guitar Controller κυκλοφορεί σε εντυπωσιακό πορτοκαλί χρώμα με pick guard σε γυαλιστερό λευκό.

Logitech Wireless Drum Controller για Xbox 360
Το σετ ντραμς Logitech Wireless Drum Controller διαθέτει τρία πλήρως ρυθμιζόμενα τύμπανα και δύο πιατίνια. Κάθε ένα μπορεί να ρυθμιστεί σε θέση ώστε να ταιριάξει με το προσωπικό μας στυλ. Η εμπειρία χρήσης του σετ είναι μοναδική, ενώ οι επιφάνειες τους είναι ιδιαίτερα αθόρυβες και υψηλής ευαισθησίας, προσφέροντας ρεαλιστική απόκριση χωρίς να μας αποσπούν από τη μουσική. Ταυτόχρονα είναι έτσι σχεδιασμένες ώστε να μπορούμε να εκμεταλλευτούμε όλα τα νέα χαρακτηριστικά των παιχνιδιών Guitar Hero.
Η Logitech όμως πήγε και ένα βήμα παραπέρα από το να μας δώσει την κλασική αίσθηση των τυμπάνων. Η καινοτομική σχεδίαση τους με εσοχή στη στεφάνη προσφέρει καλύτερη απόδοση και μεγαλύτερο σκορ, ενώ μειώνει την πιθανότητα ενός τυχαίου χτυπήματος. Ακόμη, το πεντάλ της μπότας έχει μεταλλική ανοξείδωτη επιφάνεια και ρυθμιζόμενο ελατήριο, ώστε να αντέχει στη σκληρή χρήση, δίνοντας μας ταυτόχρονα άμεση απόκριση.

Το Wireless Drum Controller λειτουργεί με δύο μπαταρίες ΑΑ, οι οποίες έχουν διάρκεια ζωής έως και 50 ώρες, αρκετή δηλαδή για να δώσουμε πολλές …συναυλίες!
Το στήσιμο του σετ είναι πολύ εύκολο, ενώ διπλώνει και μαζεύεται σε δευτερόλεπτα. Όσο για το αρχικό σετάρισμα, αυτό θα απαιτήσει ελάχιστα λεπτά μόλις το χρησιμοποιήσουμε για πρώτη φορά, ενώ όταν τελειώσουμε το παιχνίδι μας το σετ αποθηκεύεται πολύ εύκολα.

Τιμές και διαθεσιμότητα
Tα Logitech Wireless Guitar Controller και Logitech Wireless Drum Controller για το Xbox 360 αναμένεται να είναι διαθέσιμα σε ΗΠΑ και Ευρώπη από τον Οκτώβριο, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €199, το κάθε ένα.
 


Stormwatch

Logitech...

...σημαινει ποιοτητα και θα ειναι σιγουρα η καλυτερη επιλογή για τους πορωμενους GuitarHero-αδες.
Ομως με 199 ευρώ παίρνεις αξιοπρεπή κανονική κιθάρα. Μήπως η τιμή είναι λίγο τσιμπημένη;...

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 33 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top