Η ASUS παρουσιάζει τη σειρά LCD οθονών Designo MS

Press News

Η ASUS παρουσίασε την ολοκαίνουρια, ultra-slim σειρά LCD Οθονών Designo MS, τις MS246/ 236/ 227/ 226/ 202, καταπλήσσοντας τους χρήστες με αυτό τον ιδανικό συνδυασμό εξαιρετικού στυλ και ποιότητας εικόνας. Η λογική πίσω από το σχεδιασμό της σειράς Designo MS είναι εμπνευσμένη από τη δυαδική κατάσταση (binary state), ενσωματώνοντας μια σειρά αντίθετων στοιχείων, όπως οι αριθμοί 1 και 0, οι ευθείες γραμμές και οι κύκλοι, το μαύρο και το άσπρο, σε μια ultra-slim οθόνη πάχους 16.5mm.

Το μοναδικό stand σε σχήμα στεφάνης βασίζεται στην Τεχνολογία Ergo-Fit, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν την κλίση της οθόνης χρησιμοποιώντας ένα μόνο δάχτυλο.

Ο εργονομικός σχεδιασμός της σειράς Designo MS τοποθετεί την οθόνη στο ύψος των ματιών του χρήστη, για μια άνετη και παραγωγική χρήση διπλών οθονών, όταν χρησιμοποιείται ως συμπληρωματική οθόνη του notebook. Καταπλήσσει ακόμα για την κορυφαία οπτική ποιότητά της με Full HD 1080p, λόγο αντίθεσης 50,000:1, χρόνο ανταπόκρισης 2ms, Τεχνολογία ASUS Splendid Video Intelligence και όλα αυτά με επιπλέον εξοικονόμηση ρεύματος της τάξεως του 40%.

Εκπληκτική οπτική εμπειρία και υπέροχη εμφάνιση—πραγματικά, καλύτερα δε γίνεται!

Έρωτας με την Πρώτη Ματιά
Υπέρλεπτη, με Πάχος μόλις 16.5mm και κομψός, γεωμετρικός σχεδιασμός που συνδυάζει τις ίσιες γραμμές με τις καμπύλες και με πάχος μόλις 16.5mm - εξοικονομώντας σας έτσι πολύτιμο χώρο.

Γυαλιστερό Φινίρισμα στο Χρώμα του Μαύρου Του Πιάνου
Το σαγηνευτικό γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα καθιστά τη Σειρά LCD οθονών Designo MS το επίκεντρο της προσοχής σε κάθε χώρο.

LED Πλήκτρα Αφής
Οι ρυθμίσεις της οθόνης μπορούν να προσαρμοστούν με το απλό πάτημα των LED πλήκτρων αφής της.

Stand σε σχήμα Στεφάνης με Δυνατότητα Προσαρμογής Ergo-Fit
Ο μοναδικός αυτός σχεδιασμός stand περιλαμβάνει την αποκλειστική Τεχνολογία Ergo-Fit της ASUS, που επιτρέπει εύκολη προσαρμογή της κλίσης χρησιμοποιώντας ένα μόνο δάχτυλο.

Λευκό Περλέ Πίσω Πλαίσιο
Οι λεπτές κυματοειδείς γραμμές στο πίσω πλαίσιο της οθόνης, συμπληρώνονται από ένα γυαλιστερό, λευκό περλέ φινίρισμα.

Μαγέψτε τις Αισθήσεις σας
Η σειρά LCD Οθονών Designo MS περιλαμβάνει κορυφαίες προδιαγραφές, όπως Full HD 1080p, υψηλό λόγο αντίθεσης 50,000:1, γρήγορο χρόνο ανταπόκρισης της τάξεως των 2ms, Τεχνολογία ASUS Splendid, αλλά και θύρα HDMI για να προσφέρει την υψηλότερη δυνατή ποιότητα στην προβολή ταινιών Blu-ray αλλά και στα παιχνίδια κονσόλας.

Επεκτείνετε το Οπτικό σας Πεδίο
Η σειρά Designo MS διπλασιάζει το επίπεδο παραγωγικότητας όταν συνδυάζεται με ένα notebook μέσω μίας καλωδιακής σύνδεσης DVI/VGA, ενώ έχει εργονομικό σχεδιασμό ώστε να βρίσκεται στο ύψος των ματιών του χρήστη—κι επομένως και στο ύψος της οθόνης του notebook.

Νοιάζεται για τη Γη
Η σειρά Designo MS είναι φιλική προς το περιβάλλον, αφού έχει κατασκευαστεί με 50% λιγότερο επιβλαβή υλικά και μειώνει την κατανάλωση ρεύματος κατά 40%, ρίχνοντας έτσι σημαντικά τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού, αλλά και συμβάλλοντας στη σωτηρία της Γης.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 42 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top