Νέα Olympus μ7010

Press News

Η Olympus μ7010 έχει απίστευτα λεπτή σχεδίαση και τα οπτικά εξαρτήματα της είναι σε απόλυτη αρμονία μεταξύ τους. Τελευταία προσθήκη στη δημοφιλή σειρά μ αποτελεί ο εντυπωσιακός ευρυγώνιος φακός με οπτικό zoom 7x σε ένα ιδιαίτερα κομψό σώμα. Δεδομένου ότι η κομψότητα στο στυλ δεν αποκλείει τη λειτουργικότητα υψηλού επιπέδου, αυτό το εξαιρετικά λεπτό μοντέλο διαθέτει επίσης Διπλή Σταθεροποίηση Εικόνας (Dual IS).

Η παρακολούθηση της εστίασης (AF tracking) και η λειτουργία i-Auto είναι έτοιμες για τη δημιουργία υπέροχων αναμνήσεων μέσα από τη λήψη φωτογραφιών. Επιπλέον, χάρη στη νέα δημιουργική λειτουργία Μαγικά Φίλτρα που διαθέτει η µ-7010, η φωτογραφική έκφραση γίνεται ακόμα πιο εύκολη ώστε να μπορεί να την απολαύσει κάθε χρήστης. Διατίθεται σε τρία χρώματα: Ασημί (Starry Silver), Γκρί (Titanium Grey) και Ροζ (Candy Pink). Η τελευταίας τεχνολογίας φωτογραφική μηχανή µ-7010, θα είναι διαθέσιμη από τον Αύγουστο του 2009.

Με την εξαιρετικά μοντέρνα της εμφάνιση, η µ-7010 με ανάλυση 12 Megapixel αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό κομψότητας και τεχνολογικών λειτουργιών. Διαθέτει την λειτουργία Μαγικά Φίλτρα η οποία επιτρέπει στους φωτογράφους να δώσουν νέα πνοή στις φωτογραφίες τους. Για παράδειγμα, η ρύθμιση Pop Art χαρίζει εντυπωσιακά και έντονα χρώματα στις εικόνες σας, γεγονός που τις κάνει να δείχνουν πιο ζωηρές. Στα επιπρόσθετα εκπληκτικά δημιουργικά εφέ περιλαμβάνονται οι επιλογές Pin Hole, Σκίτσο και Fish-Eye. Το καδράρισμα ή η προβολή των αριστουργημάτων σας είναι πλέον παιχνιδάκι χάρη στο ευέλικτο ευρυγώνιο φακό με οπτικό zoom 7x (28-196mm*) και στην οθόνη HyperCrystal II LCD 6,9 εκ./2,7”.

Ακόμα ένα νέο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι η Παρακολούθηση της εστίασης (AF tracking), η οποία μπορεί να εγγυηθεί ότι η εστίαση παραμένει ακόμα και στα κινούμενα θέματα μέχρι να ολοκληρωθεί η λήψη της φωτογραφίας. Η κορυφαία απόδοση της Διπλής Σταθεροποίησης Εικόνας εξασφαλίζει ότι κάθε λήψη πραγματοποιείται με κρυστάλλινη καθαρότητα. Παράλληλα, η πρωτοποριακή λειτουργία i-Auto αναγνωρίζει αυτόματα πέντε τύπους σκηνών που χρησιμοποιούνται συχνά και προσαρμόζει κατάλληλα τις ρυθμίσεις. Επιπλέον, με την έξυπνη µ-7010 δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για την εμφάνισή σας. Η λειτουργία Ωραιοποίηση Εικόνας απαλύνει τις ατέλειες που υπάρχουν στην τελική εικόνα χαρίζοντας σας μια πιο λαμπερή επιδερμίδα. Περιλαμβάνεται επίσης η λειτουργία Πανοραμικής Λήψης μέσα στη μηχανή για ιδιαίτερα μεγάλες σε έκταση φωτογραφίες στην ύπαιθρο αλλά και καλλιτεχνικές λήψεις εντός της πόλης.

Το μενού του νέου μέλους της κλασικής σειράς μ είναι διαθέσιμο σε 39 γλώσσες. Η ολοκληρωμένη σειρά πανίσχυρων και πρακτικών χαρακτηριστικών συμπληρώνεται ιδανικά από την κάρτα xD-Picture και τη συμβατότητα με microSD. H Olympus µ-7010 θα είναι διαθέσιμη προς πώληση τον Αύγουστο του 2009 μαζί με μια νέα έκδοση λογισμικού: το Olympus Master 2.2 για ακόμη καλύτερη διαχείριση των εικόνων και περισσότερες δυνατότητες επεξεργασίας.

Φωτογραφική μηχανή Olympus µ -7010 - τα κύρια χαρακτηριστικά της:
• Ευρυγώνιος φακός με εξαιρετικό οπτικό zoom 7x (28-196mm) σε ένα λεπτό μεταλλικό σώμα για λήψη υπέροχων σκηνών μέχρι φωτογραφήσεις πολύ κοντινών πλάνων (close ups).
• Το φλουτάρισμα αποφεύγεται χάρη στο Διπλό Σταθεροποιητή Εικόνας.
Οθόνη HyperCrystal II LCD 6,9 εκ./2,7” για τέλεια προεπισκόπηση των εικόνων ακόμα και κάτω από το εκτυφλωτικό φως του ήλιου ή υπό ακραίες γωνίες (230.000 κουκίδες).
• Ανάλυση 12 Megapixel για εκτυπώσεις σε μέγεθος αφίσας.
• Ο εύκολος τρόπος για τη λήψη υπέροχων εικόνων, η λειτουργία i-Auto ανιχνεύει τις πέντε σκηνές που χρησιμοποιούνται πιο συχνά και προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις, την εστίαση και την έκθεση.

• Προηγμένη Τεχνολογία Ανίχνευσης Προσώπων έως 16 ατόμων για τέλεια εστίαση και πιο σωστή έκθεση των προσώπων αλλά και άλλων περιοχών της εικόνας.
• Ευκρινείς εικόνες ακόμα και όταν το θέμα κινείται χάρη στην παρακολούθηση της εστίασης (AF tracking).
• Χρησιμοποιείστε τα ενσωματωμένα Μαγικά Φίλτρα για να διακοσμήσετε τις φωτογραφίες σας με πρωτότυπα εφέ.
• Επεξεργαστής εικόνων TruePic III για ταχύτερη επεξεργασία και υψηλότερη ποιότητα εικόνων.
• Ζωντανέψτε τις αναμνήσεις σας με την εγγραφή βίντεο με ήχο (ανάλυση έως VGA στα 30 καρέ/δευτ.).
• Συμβατότητα με κάρτα xD-Picture και microSD.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 62 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top