VMware Ready Data Protection Status για το VMware vSphere 4 από την Symantec

Press News

Η Symantec Corp. ανακοίνωσε πρόσφατα ότι αποτελεί μία ανάμεσα στις πρώτες εταιρίες που επιτυγχάνουν το VMware Ready Data Protection status, επισημαίνοντας την επιτυχημένη ενσωμάτωση των Symantec Backup Exec, NetBackup και NetBackup PureDisk στο VMware vSphere 4.

Για τον σκοπό της εκπλήρωσης των κριτηρίων δοκιμών του VMware Ready Data Protection, η Symantec ολοκλήρωσε μία σειρά ειδικών προϋποθέσεων και διαλειτουργικών απαιτήσεων για να διασφαλίσει ότι οι λύσεις της είναι βελτιστοποιημένες για περιβάλλοντα VMware. Το VMware Ready Data Protection status παρέχει στους πελάτες τη διαβεβαίωση ότι τα Backup Exec 12.5 Agent για VMware vSphere 4, NetBackup 6.5.4 και NetBackup PureDisk 6.5 έχουν απόλυτη συμβατότητα με την πλατφόρμα VMware, μειώνοντας τους κινδύνους και ελαχιστοποιώντας τα κόστη ενσωμάτωσης για τους οργανισμούς.

“Επιτυγχάνοντας την πιστοποίηση VMware Ready Data Protection status, η Symantec επιδεικνύει τη δέσμευση της στο να συμβάλλει στην επίλυση των προκλήσεων διαχείρισης της πληροφορίας σε επιχειρήσεις με την παροχή λύσεων data protection με εγγυημένη ενσωμάτωση και διαλειτουργικότητα με το VMware vSphere 4,” είπε ο κ. Parag Patel, Vice President Alliance της VMware. “Η σχέση της VMware με την Symantec ενισχύθηκε μέσω της συμμετοχής της Symantec στο πρόγραμμα VMware Ready Data Protection, ενώ η επιτυχημένη ενσωμάτωση των λύσεων αποτελεί περίτρανη απόδειξη της δέσμευσης των επιχειρήσεων να βοηθούν πελάτες να προστατεύουν καλύτερα τα κρίσιμα δεδομένα τους.”

Οι λύσεις Backup Exec και NetBackup επιταχύνουν την διαδικασία backup και recovery της πληροφορίας που αποθηκεύεται σε virtual machines. Η τεχνολογία Granular Recovery της Symantec – για την οποία εκκρεμεί πιστοποίηση πατέντας – επιτρέπει στα Backup Exec και NetBackup να αξιοποιήσουν ένα single pass image backup του συνόλου του guest virtual machine, έτσι ώστε να αποθηκεύσει backup πληροφορίες μία μόνο φορά και να μπορέσει να ανακτήσει την πληροφορία – συμπεριλαμβανομένων του συνολικού virtual machine, ανεξάρτητων virtual disk αρχείων, καθώς και ανεξάρτητων αρχείων και φακέλων εντός των αρχείων του virtual disk. Αυτή η μοναδική δυνατότητα έχει ως αποτέλεσμα την μείωση έως 50% της αποθηκευτικής δυνατότητας backup που απαιτείται για περιβάλλοντα VMware, ενώ επιπλέον εξοικονόμηση, είναι εφικτή με την αξιοποίηση της τεχνολογίας deduplication της Symantec, η οποία είναι διαθέσιμη στο NetBackup και μέχρι το τέλος του έτους θα είναι διαθέσιμη και στο Backup Exec. Σε ένα πρόσφατο ανεξάρτητο performance test, τα Backup Exec και NetBackup παρείχαν κορυφαίες επιδόσεις backup και recovery σε virtual περιβάλλοντα σε σχέση με άλλες παρόμοιες εταιρίες.

“Η Symantec προσφέρει ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις διαχείρισης πληροφορίας και διαθέτει πάντα τεχνολογία αιχμής. Σε αυτό το πλαίσιο παρέχουμε λύσεις προστασίας δεδομένων βελτιστοποιημένες για την πλατφόρμα VMware vSphere 4,” δήλωσε ο κ. Χρηστος Βεντούρης, Technology Specialist της Symantec Ελλάδος. “Με την συμβολή της πιστοποίησης VMware Ready Data Protection status, οι οργανισμοί εμπιστεύονται τις λύσεις προστασίας δεδομένων της Symantec, αφού έχουν δοκιμαστεί στα πιο αυστηρά κριτήρια που θέτει VMware και έχουν βελτιστοποιηθεί για την virtual υποδομή της.”


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 46 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top