Η Symantec παρουσίασε τη λύση Symantec Hosted Endpoint Protection

Press News

Η εταιρεία Symantec Corp. ανακοίνωσε τη διάθεση της λύσης Symantec Hosted Endpoint Protection, της νέας υπηρεσίας cloud η οποία παρέχει τη δυνατότητα σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να απολαμβάνουν ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση επιπλέον τερματικών ή εφαρμογών διαχείρισης.

Με τη απλότητα και την ευκολία της λύσης Symantec Hosted Endpoint Protection οι επιχειρήσεις θα είναι σε θέση να προστατεύουν από απειλές τους φορητούς και επιτραπέζιους υπολογιστές τους καθώς και τους file servers που τρέχουν σε Windows.

Με περισσότερα από δεκαοκτώ χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη πολυβραβευμένων τεχνολογιών anti-virus και endpoint protection, η Symantec δημιούργησε την λύση Symantec Hosted Endpoint Protection προκειμένου να προστατεύει τα συστήματα των τελικών χρηστών μέσα από μια απλή πλατφόρμα η διαχείριση της οποίας πραγματοποιείται σε περιβάλλον Web γεγονός που εξασφαλίζει προηγμένη προστασία, από το σύστημα του χρήστη ως και το gateway.

Καθώς το hosted model για messaging security γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές χάρη στην ευκολία ανάπτυξης και διαχείρισής του, οι οργανισμοί προσανατολίζονται ολοένα και περισσότερο στις λύσεις αυτές, χάρη τόσο στην απλοποιημένη διαχείριση που παρέχουν οι υπηρεσίες cloud όσο και στην αποτελεσματική προστασία που εξασφαλίζουν στα τερματικά των χρηστών τους" δήλωσε ο κ. Χρήστος Βεντούρης, Technology Specialist, της Symantec Ελλάδος. "Η λύση Symantec Hosted Endpoint Protection αναδεικνύει την τεχνογνωσία μας σε εφαρμογές SaaS που εξασφαλίζουν προηγμένες τεχνολογίες και συμβάλλουν στη προστασία των συστημάτων των πελατών μας χωρίς να απαιτούν την ύπαρξη επιπρόσθετων συστημάτων εφαρμογών διαχείρισης ή εξειδικευμένου προσωπικού τεχνικής υποστήριξης".

Καθώς οι απειλές γίνονται ολοένα και πιο σύνθετες και η πλειονότητα των επιχειρηματικών εργασιών έχει μεταφερθεί σε φορητές κυρίως συσκευές, οι αναλυτές εκτιμούν πως οι επιχειρήσεις θα απαιτούν λύσεις ασφάλειας, ιδιαίτερα αποτελεσματικές, εύχρηστες και κυρίως όσες απαιτούν την ελάχιστη δυνατή συντήρηση. Χαρακτηριστικά ιδιαίτερα σημαντικά σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που διαθέτουν περιορισμένες πηγές αλλά πρέπει ταυτόχρονα να αντεπεξέρχονται με επάρκεια στις προκλήσεις ασφάλειας και να διαχειρίζονται ταυτόχρονα επιπλέον απαιτήσεις στον τομέα της πληροφορικής.

Η λύση Symantec Hosted Endpoint Protection αναδεικνύει το Symantec Global Intelligence Network, ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα μελέτης και ανάπτυξης λύσεων ασφάλειας στον κόσμο, το οποίο και αξιοποιεί το σύστημα άμεσης ανίχνευσης και αντιμετώπισης απειλών. Χάρη στο Symantec Hosted Endpoint Protection, οι ενημερώσεις ασφάλειας πραγματοποιούνται μέσω σύνδεσης στο Internet άμεσα και κρατούν το προσωπικό τόσο στο γραφείο όσο και εν κινήσει απολύτως προστατευμένο.

Κύρια Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα της λύσης Symantec Hosted Endpoint Protection

  • Ολοκληρωμένη προστασία στα συστήματα των τελικών χρηστών: Προηγμένες τεχνολογίες antivirus, antispyware, firewall και προστασία από host intrusion.
  • Διαρκής Προστασία στα Συστήματα Endpoint: Η ενημέρωση των εφαρμογών πραγματοποιείται μέσω σύνδεσης στο Internet έτσι ώστε τα τερματικά των χρηστών να είναι επικαιροποιημένα όσον αφορά στην προστασία τους κατά των ιών είτε βρίσκονται στο γραφείο, είτε εν κινήσει, είτε ακόμα και αν δεν βρίσκονται συνδεδεμένοι στο εταιρικό τους VPN.
  • Κονσόλα Διαχείρισης σε Περιβάλλον Web: Οι διαχειριστές συστημάτων έχουν την δυνατότητα να αποκτούν πρόσβαση στα τερματικά μέσα από περιβάλλον web χωρίς να χρειάζεται πλέον η πρόσβαση μέσω εταιρικού VPN για την παρακολούθηση και διαχείριση του κάθε τερματικού. Οι διαχειριστές λαμβάνουν ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο μέσω SMS ή email και μπορούν με ευκολία να ενεργοποιούν διαδικασίες όπως LiveUpdate για να ανανεώνουν τα επίπεδα προστασίας των τερματικών, να παρακολουθούν το ιστορικό σε υπολογιστές και να αλλάζουν τις ρυθμίσεις των πολιτικών χρήσης.
  • Ευκολία Διαχείρισης: Χάρη στο Symantec Hosted Endpoint Protection η προσθήκη και διαχείριση νέων υπολογιστών είναι εφικτή χωρίς να είναι απαραίτητη η on-site παρουσία management servers. Κατά την διάρκεια ισχύος της συνδρομής οι ενημερώσεις πραγματοποιούνται αυτόματα και τα νέα χαρακτηριστικά προστίθενται άμεσα και χωρίς επιπλέον κόστος μόλις αυτά γίνουν διαθέσιμα.
  • Ευελιξία: Η ευελιξία που παρέχεται από ένα hosted model επιτρέπει στη λύση να δεχθεί νέα τερματικά εύκολα και γρήγορα χωρίς να απαιτείται επιπλέον σύστημα ή εφαρμογή διαχείρισης.
  • Γρήγορη Εγκατάσταση: Μπορεί να εγκατασταθεί σε χρήστες μέσω απλού download, πρόσκλησης μέσω email ή να προωθηθεί χωρίς να δημιουργήσει οποιοδήποτε στο δίκτυο του πελάτη.

Η λύση Symantec Hosted Endpoint Protection παρέχει λειτουργίες antivirus, antispyware, firewall και host intrusion prevention για φορητούς και επιτραπέζιους υπολογιστές και λειτουργίες antivirus και antispyware σε file servers. Η υπηρεσία μπορεί να αποκτηθεί είτε αυτόνομα είτε σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία Symantec Hosted Services σε email, web και IM.

Για εγγραφή με σκοπό τη δοκιμή, επισκεφτείτε αυτή την ιστοσελίδα.

Η λύση Symantec Hosted Endpoint Protection αποτελεί μέλος μιας εξαιρετικά διευρυμένης κατηγορίας ευέλικτων λύσεων για την προστασία των τερματικών για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των Symantec Endpoint Protection Small Business Edition και Symantec Protection Suite Small Business Edition. Όσοι που δεν αισθάνονται έτοιμοι να μεταβούν σε λύσεις SaaS, μπορούν να συνεχίσουν να βασίζονται στις πολυβραβευμένες λύσεις SMB security της Symantec.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 40 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top