Σημαντικές προσθήκες στο Forza Motorsport 3 (Xbox 360)

Press News

Οι φανατικοί του σπουδαίου αποκλειστικού τίτλου Forza Motorsport 3 για το Xbox 360, μπορούν να χαίρονται ιδιαίτερα με τις  "προσθήκες" (επανέρχεται η πίστα Fujimi Kaido, κάνει την εμφάνιση της η πίστα Amalfi Coast αλλά και το... cavallino rampante) που ανακοινώθηκαν από την Turn 10.

Έρχεται η πίστα Fujimi Kaido!

Κατά τη διάρκεια του φετινού Tokyo Game Show, η Turn 10 ανακοίνωσε με μεγάλο ενθουσιασμό ότι η Fujimi Kaido, η πίστα που λάτρεψαν όλοι στο πρώτο "Forza Motorsport", θα κάνει την πολυαναμενόμενη επάνοδο της στο "Forza Motorsport 3" φέτος τον Οκτώβριο, όταν θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι αποκλειστικά σε Xbox 360. Μπορείτε να δείτε ένα ολοκαίνουργιο gameplay βίντεο του "Forza Motorsport 3" με τη Fujimi Kaido στο Forzamotorsport.net.

Με μία εντελώς νέα διαδρομή που εκτείνεται πίσω από το όρος Fujimi Kaido, αλλά και ορεινές πίστες και διαδρομές εξαιρετικής δυσκολίας που καλύπτουν συνολικά 10 μίλια, οι φίλοι του είδους θα βιώσουν μία εμπειρία δίχως προηγούμενο. Εμπνευσμένη από τους συναρπαστικούς αγώνες σε κατηφορικούς δρόμους που έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλείς στην Ιαπωνία, η Fujimi Kaido προσφέρει στους λάτρεις της το τέλειο περιβάλλον για κόντρες σε ορεινές διαδρομές και drifting σε υψηλές ταχύτητες.

Μία ακόμα έκπληξη περιμένει τους φίλους του drifting. Στο «Forza Motorsport 3» το drift mode είναι πάντα ενεργοποιημένο– οι παίκτες θα μαζεύουν πόντους κάνοντας drifting σε αγώνες τόσο ενός όσο και πολλών παικτών.

Αυτήν την εβδομάδα αποκαλύπτουμε κάποια από τα ελκυστικότερα αυτοκίνητα για drifting από την Ιαπωνία, επισφραγίζοντας με αυτό τον τρόπο την πίστα Fujimi Kaido και τα στοιχεία drifting του «Forza Motorsport 3», μεταξύ των οποίων τα 2003 Honda S2000, Nissan Skyline GT-R V-Spec και Toyota Supra 2.0 GT Twin Turbo. Άλλα αυτοκίνητα που συμπεριλαμβάνονται είναι τα ακόλουθα:

2003 Honda S2000
1997 Mazda RX-7
2004 Mazda RX-8 Mazdaspeed
1992 Nissan Silvia CLUB K's
1993 Nissan Skyline GT-R V-Spec
1994 Nissan Silvia K's
1995 Nissan Skyline GT-R V-Spec
2000 Nissan Silvia Spec-R
2002 Nissan Skyline GT-R V-Spec II
1985 Toyota Sprinter Trueno GT Apex
1992 Toyota Supra 2.0 GT Twin Turbo
1998 Toyota Supra RZ

Αποκαλύπτεται η συλλογή Ferrari και η αυθεντική πίστα Amalfi Coast 

Ο φετινός Οκτώβριος θα σημάνει την επάνοδο του διεθνώς αναγνωρισμένου "cavallino rampante", του περίφημου σήματος της Ferrari με το άλογο σηκωμένο στα πίσω του πόδια στο "Forza Motorsport 3", τον πολυαναμενόμενο τίτλο της Turn 10 αποκλειστικά για Xbox 360. Επισφραγίζοντας την τεράστια γκάμα αυτοκινήτων Ferrari του "Forza Motorsport 3", η Turn 10 πραγματοποιεί και τα αποκαλυπτήρια μίας πίστας πρωτότυπου σχεδιασμού, της Amalfi Coast, όπου οι φανατικοί θα απολαύσουν "με τέρμα τα γκάζια"αναμετρήσεις από σημείο σε σημείο και αγώνες στην πίστα με φόντο το γραφικό παραλιακό τοπίο της Ιταλικής επαρχίας.

Με τη Ferrari στο επίκεντρο της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, στη Γερμανία, η Microsoft και η Turn 10 ανακοινώνουν με ενθουσιασμό ότι το "Forza Motorsport 3" θα συμπεριλαμβάνει 29 μοντέλα του θρυλικού κατασκευαστή, μεταξύ των οποίων αυτοκίνητα-είδωλα, όπως οι Ferrari 250 GTO, Ferrari 512 TR, Ferrari F40, Ferrari Enzo και Ferrari 430 Scuderia.

Και τα 29 απίστευτα μοντέλα της Ferrari που θα συναντήσουν οι παίκτες στο "Forza Motorsport 3", παρουσιάζονται από την Turn 10 στο Forzamotorsport.net. Επιπλέον, θα συμπεριλαμβάνονται αποκλειστικά στιγμιότυπα και πληροφορίες για κάθε μοντέλο.

Tο "Forza Motorsport 3" με στόχο να διαμορφώσει μία αυθεντικά ιταλική αγωνιστική εμπειρία προσφέρει στους παίκτες μία περιήγηση σε έναν από τους ομορφότερους και πολυτελέστερους προορισμούς στον κόσμο – την Ακτή Amalfi στην Ιταλία. Εμπνευσμένη από τις γραφικές παραλίες, η πρωτότυπα σχεδιασμένη πίστα Amalfi Coast είναι βέβαιο ότι θα συναρπάσει τους απανταχού θαυμαστές με βίντεο και στιγμιότυπα που «κόβουν την ανάσα». Η πίστα της Amalfi Coast προσφέρει 3 χιλιόμετρα με στενόμακρους λιθόστρωτους δρόμους, πανέμορφες παραλίες και στενές σήραγγες εξαιρετικής δυσκολίας. Στο "Rally di Positano" η Amalfi Coast είναι ένας παράδεισος για όσους θέλουν να ζουν συναρπαστικές στιγμές, ο οποίος καλύπτει περισσότερα από 19 χιλιόμετρα ασφάλτου. Οι λάτρεις των διαδρομών από σημείο σε σημείο θα ζήσουν μοναδικές στιγμές οδηγώντας από το σημείο A στο B στα διάφορα τμήματα της Amalfi Coast.

Το "Forza Motorsport 3" φέρει τη σήμανση PEGi 3, και θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη στις 23 Οκτωβρίου. Περισσότερες πληροφορίες για τα αυτοκίνητα είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://forza.xbox.comtwitter.


Stormwatch

Φοβερό...

...το Forza.Κατέβασα το demo προσφατα και είναι εκπληκτικό.

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 47 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top