Sun Java Communications Suite 7

Press News

Για να ανταποκριθεί στις ανάγκες αποστολής και λήψης μηνυμάτων και συνεργασίας των μεγαλύτερων εταιρειών τηλεπικοινωνιών στον κόσμο, κορυφαίων παρόχων υπηρεσιών, καθώς και των πιο απαιτητικών πελατών, η Sun Microsystems ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της Sun Java Communications Suite 7.

Καθώς έχουν αναπτυχθεί περισσότερα από 170 εκατομμύρια τμήματα προηγούμενων εκδόσεων, η νέα έκδοση βασίζεται στην αποδεδειγμένη δυνατότητα αναβάθμισης, αξιοπιστία και απόδοση, ενώ προσφέρει καλύτερη διαλειτουργικότητα και διαφοροποιημένες υπηρεσίες με χαμηλό κόστος χρήσης. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://sun.com/comms.

"Οι συνεχείς μας προσπάθειες να προσφέρουμε στους πελάτες την καλύτερη δυνατή εμπειρία μάς οδήγησε να επιλέξουμε την Java Communications Suite. Η αυξημένη της σταθερότητα σε συνδυασμό με τις δυνατότητες αναβάθμισης σε καλή σχέση τιμής – απόδοσης μας δίνει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε περισσότερους από ένα εκατομμύριο πελάτες και να επεκταθούμε, καθώς οι ανάγκες μας αυξάνονται. Τα νέα χαρακτηριστικά της Java Communications Suite θα μας δώσουν τη δυνατότητα να ενισχύσουμε την πρωτιά μας, προσφέροντας στους χρήστες ανεπανάληπτη λειτουργικότητα", δήλωσε ο Pierre Roy, Vice President IP Technology της Videotron.

Ποιες καινοτομίες προσφέρει η έκδοση 7
Calendar Server 7 – υποστηρίζει πλήρως το πρόσφατο πρότυπο CalDAV, προσφέροντας διαλειτουργικότητα με άλλες εφαρμογές calendaring, όπως το Mac iCal και το Mozilla Lightning, καθώς και τοπικό συγχρονισμό ημερολογίου με φορητές συσκευές που υποστηρίζουν CalDAV, συμπεριλαμβανομένου και του Apple iPhone.

Indexing και Search Service 1: προσφέρει δημιουργία ευρετηρίου σε πραγματικό χρόνο και αναζήτηση περιεχομένου μηνυμάτων, συμπεριλαμβανομένων συνημμένων σε μία ευρεία ποικιλία τύπων δεδομένων, όπως PDF, Microsoft Office, OpenOffice.org, καθώς και γνωστών format εικόνας.

Messaging Server 7 Update 3: προσφέρει μία πλατφόρμα αποστολής και λήψης μηνυμάτων με μεγάλη δυνατότητα αναβάθμισης, πολύ ασφαλή και με υψηλή απόδοση, η οποία υποστηρίζει κορυφαία λειτουργικά περιβάλλοντα, στα οποία τώρα προστίθεται το Red Hat 5.

Instant Messaging 8 Update 2: προσφέρει μία πλατφόρμα instant messaging με δυνατότητα αναβάθμισης, συμβατή με πρότυπα, η οποία υποστηρίζει IM σε φορητές συσκευές και διαλειτουργικότητα με άλλα δίκτυα IM, όπως τα AOL, MSN και Yahoo.

Sun Convergence 1 Update 3: αποτελεί μία πλούσια εφαρμογή Web με Java Communications Suite email, ημερολόγιο, επαφές, IM και άλλες υπηρεσίες Διαδικτύου. Η αναβάθμιση αυτή δίνει τη δυνατότητα γρήγορης αναζήτησης συνημμένων σε email χρησιμοποιώντας τη νέα υπηρεσία Δημιουργίας Ευρετηρίου και Αναζήτησης (Indexing and Search Service), προσφέρει πρόσβαση σε εξωτερικό POP email, υποστηρίζει όλους τους κορυφαίους browsers, ενώ περιλαμβάνει και τον Internet Explorer 8.

"Πρόκειται για το πλέον αναβαθμίσιμο, ασφαλές και πλούσιο σε επικοινωνίες προϊόν στον κλάδο", δήλωσε ο Jim Parkinson, Senior Vice President της Sun Microsystems. "Με την προσθήκη του προτύπου CalDAV και της πρόσφατης έκδοσης ενός user interface για την εποχή της σύγκλισης έχουμε αποδείξει ότι δεν χρειάζεται να θυσιάσουμε την αναβάθμιση, την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα, για να έχουμε άριστο email, ημερολόγιο και δυνατότητα αποστολής και λήψης μηνυμάτων μέσω ενός web browser".

Απόψεις πελατών σχετικά με την Java Communications Suite είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://sun.com/software/communications_suite/morevideos.jsp.
Ενημερωθείτε για την κοινότητα Sun technology system administrator μέσω του Twitter feed στη διεύθυνση http://twitter.com/BigAdmn.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 31 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top