Διέρρευσε η νέα σειρά κινητών τηλεφώνων της HTC (2010 line-up)

Έχει γίνει επανειλημμένως στο παρελθόν, ωστόσο δεν θυμόμαστε να ήταν ποτέ τόσο πολλά τα κινητά τηλέφωνα και τόσο καθαρές οι φωτογραφίες. Όλη η νέα σειρά κινητών τηλεφώνων που η εταιρεία θα παρουσίαζε μέσα στο 2010, διέρρευσε στο Internet. Οι πρωταγωνιστές της νέας χρονιάς για την HTC θα είναι μοντέλα όπως τα "Legend", "Salsa", "Tide", "Buzz", "Bravo" (Android), "Photon", "Trophy" και "Tera" (Windows Mobile).

Ας γνωρίσουμε τα νέα κινητά τηλέφωνα της HTC από πιο κοντά. Οι φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω είναι "σκαναρισμένες" από κάποια "μπροσούρα" της HTC, και δεν είναι ιδιαίτερα καλής ποιότητας, ωστόσο παρέχουν αρκετή λεπτομέρεια για να βγάλουμε ποικίλα συμπεράσματα για την νέα σειρά κινητών τηλεφώνων της HTC, που η εταιρεία θα παρουσιάσει σταδιακά μέσα στο 2010. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι από τα επτά νέα κινητά τηλέφωνα της HTC, τα τέσσερα βασίζονται στην πλατφόρμα "Google Android".

Legend (Android)

Το "Legend" είναι ο διάδοχος του "HTC Hero", του πιο επιτυχημένου κινητού τηλεφώνου με Android της HTC, μαζί με το "Magic". Είναι άρτια στυλιζαρισμένο, με μεταλλικές επιφάνειες, λεπτό (μόλις 11,4mm πάχος) και φυσικά είναι "φορτωμένο"με το HTC Sense. Στην πρόσοψη διαθέτει ένα κεντρικό πλήκτρο-joystick (λειτουργίες mouse). Καταφτάνει στην αγορά τον Απρίλιο του 2010.

Salsa (Android)

Το "Salsa" είναι τύπου "Blackberry" (με πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο) και το πάχος του δεν ξεπερνάει τα 8,6mm. Είναι ότι πρέπει για "social networking" αφού υποστηρίζει όλα τα μεγάλα δίκτυα του είδους (Facebook, Twitter κ.α) καθώς και υπηρεσίες όπως το Flickr κ.α. Στην αγορά φτάνει τον Ιούνιο του 2010.

Tide (Android)

Όπως το "Salsa" είναι τέλειο για δραστηριότητες "social networking" και διαθέτει IM δυνατότητες.  Στα καταστήματα θα το δούμε από τον ερχόμενο Απρίλιο.

Buzz (Android)

To "Buzz" φαίνεται πως είναι ο αντικαταστάτης του HTC Tattoo αφού επιτρέπει την αλλαγή των καλλυμάτων του. Διαθέτει τεράστια οθόνη 3,2 ιντσών και κάμερα 5Megapixels με αυτόματη εστίαση και φλάς. Κυκλοφορεί τον Μάϊο του 2010.

Bravo (Android)

Η ναυαρχίδα των συσκευών Android της HTC έχει την ονομασία "Bravo". Φήμες γύρω από το κινητό τηλέφωνο με τον επεξεργαστή "Snapdragon" του 1GHz το ήθελαν να έχει τα ονόματα "Dragon" ή "Passion" ωστόσο η εταιρεία θα το κυκλοφορήσει με την ονομασία "Bravo". Όπως αναφέραμε θα ενσωματώνει τον επεξεργαστή Snapdragon QSD 8250 1GHz, θα μπορεί να "τραβήξει" video HD 720p ενώ διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 3,7" ανάλυσης WVGA AMOLED. Θα διαθέτει 512MB RAM αλλά και microSD κάρτα χωρητικότητας 16GB στην συσκευασία. Η μπαταρία του θα είναι 1400mAh. Φυσικά ενσωματώνει λειτουργίες HTC Sense και φτάνει στην αγορά τον Απρίλιο του 2010.

Photon (Windows Mobile)

Το "Photon" μοιάζει πάρα πολύ με το "Leo" και διαθέτει οθόνη HVGA στις 3,2 ίντσες, με 256MB RAM και 5Megapixel κάμερα ενώ είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Snapdragon MSM7227 στα 600MHz. Θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2010.

Trophy (Windows Mobile)

To "Trophy" ενσωματώνει πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο, 3,0 ιντσών οθόνη VGA και 5Megapixel κάμερα. Η μπαταρία του θα είναι 1400mAh και όπως μπορείτε να παρατηρήσετε διαθέτει όμορφο σχεδιασμό.

Tera (Windows Mobile)

To "Tera" μοιάζει πολύ με το HTC Touch Pro2. Διαθέτει slide-up πλήρες πληκτρολογιο QWERTY, 3,2Megapixels κάμερα, 256MB RAM και μπαταρία 1300mAh.


z3et

Αγιε μου Βασιλη, επειδη ημουν

Αγιε μου Βασιλη, επειδη ημουν καλο παιδι φετος (ναι ναι...) θα ηθελα ενα Bravo στις γιορτες.

Ενα ελαφακι για τον Αρουλη... Tongue

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 39 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top