Νέα τεχνολογία Vision Pro από την AMD

Press News

Η AMD ανακοινώνει την τεχνολογία VISION Pro, μια νέα εμπορική πλατφόρμα PC που προσφέρει ανώτερη εμπειρία visual computing και μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αυξήσουν την παραγωγικότητα τους και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, επιτρέποντας τη χρήση εκπληκτικού οπτικού υλικού στον τομέα της επικοινωνίας, του μάρκετινγκ και των πωλήσεων.

Τα γραφικά είναι περισσότερο από ποτέ σημαντικά για την επικοινωνία των επιχειρήσεων και οι καινοτόμες εταιρίες βελτιστοποιούν την τεχνολογία ισορροπημένης πλατφόρμας PC για να παράγουν και να προβάλουν πλούσιες οπτικές παρουσιάσεις, συμπεριλαμβανομένων βίντεο και γραφικών για να επικοινωνήσουν ιδέες που "κερδίζουν".

Σύμφωνα με έρευνες, περισσότερο από το 80% της ανθρώπινης κατανόησης επιτυγχάνεται με οπτικά μέσα, ενώ παράλληλα η χρήση οπτικών μέσων στις προφορικές παρουσιάσεις ενισχύει τη συγκράτηση στη μνήμη του περιεχομένου 6,5 φορές περισσότερο από την απλή χρήση λέξεων. Επιπλέον, η αύξηση της οπτικής περιοχής που παρέχουν οι πολλαπλές οθόνες συμβάλλουν στη βελτίωση της παραγωγικότητας των εργαζομένων έως και 40%. Τα εμπορικά PCs που βασίζονται στην τεχνολογία VISION Pro της AMD προσφέρουν υποστήριξη out-of-the-box για πολλαπλές οθόνες, αδιάκοπη προβολή βίντεο, χρήση λογισμικού βιντεοσυνδιάσκεψης, καθώς και τις απαραίτητες επιδόσεις για τη δημιουργία και προβολή πλούσιων παρουσιάσεων με ενσωματωμένα βίντεο και γραφικά 3D.

Βιομηχανική υποστήριξη για το VISION Pro
Η τεχνολογία VISION Pro αποτελεί επέκταση της τεχνολογίας VISION που έκανε η AMD τον Σεπτέμβριο του 2009. Εστιάζοντας στην πραγματική χρήση και όχι μόνο στις τεχνικές προδιαγραφές, η τεχνολογία VISION μπορεί να βοηθήσει τους καταναλωτές, εμπόρους και κατασκευαστές PC να κατανοήσουν καλύτερα και να επικοινωνήσουν τα οφέλη και την αξία της τεχνολογίας ισορροπημένης πλατφόρμας AMD. Η απίστευτα θετική ανταπόκριση από τους βιομηχανικούς εταίρους μετέφερε την τεχνολογία VISION Pro στο χώρο του εμπορίου, προσφέροντας την καινοτόμο και οικονομικά προσιτή τεχνολογική πλατφόρμα για τις επιχειρήσεις.

"Η τεχνολογία VISION Pro της AMD αποτελεί ιδανική βάση για τους φορητούς υπολογιστές business-class entry ultraportable ThinkPad X100e και full-featured ThinkPad Edge που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις" αναφέρει ο κ. Sam Dusi, Αντιπρόεδρος του ThinkPad Product Marketing της Lenovo και συνεχίζει: "Αυτοί οι φορητοί υπολογιστές προσφέρουν χαρακτηριστικά όπως η σημαντική απόδοση visual computing, η εύκολη διαχείριση και ασφάλεια που δίνουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις επιχειρήσεις και προσφέρονται σε τιμές που είναι ελκυστικές για τους καταναλωτές σε αυτό το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον".

Ασφάλεια και Virtualization
Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που υποστηρίζει η τεχνολογία VISION Pro περιλαμβάνει το Trusted Platform Module (TPM), Enhanced Virus Protection της AMD (EVP) καθώς και χαρακτηριστικά "κλειδιά" των Windows 7 Professional. Η τεχνολογία AMD client virtualization [AMD-V, AMD Virtualization technology] παρέχει πλήρη βελτιστοποίηση σε επίπεδο chip, απαραίτητη για την υποστήριξη των υπαρχουσών εφαρμογών στα Windows XP.

Περισσότερες λεπτομέρειες που αφορούν την τεχνολογία VISION Pro της AMD, θα βρείτε εδώ ενώ για τους νέους φορητούς υπολογιστές ThinkPad Edge και ThinkPad X100e που προβάλλουν την τεχνολογία VISION Pro της AMD μπορείτε να δείτε εδώ και εδώ.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 890 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top