Η AMD ανακοίνωσε την πλατφόρμα AMD Vision για φορητούς υπολογιστές και desktop

Press News

Η AMD από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών ανακοίνωσε την πλήρη ανανέωση της desktop και notebook πλατφόρμας της εταιρείας που βασίζονται στη τεχνολογία VISION. Οι νέες πλατφόρμες notebook προσφέρουν μια εξαιρετική οπτική εμπειρία και διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και οκτώ ώρες, σε προσιτή τιμή.

Η τεχνολογία VISION της AMD αντικαθιστά τις περίπλοκες τεχνικές προδιαγραφές με απλές περιγραφές συμβάλλοντας στην καλύτερη κατανόηση των χαρακτηριστικών που μπορεί να προσφέρουν οι υπολογιστές, φορητοί ή desktop. Παράλληλα, η τεχνολογία VISION παρέχει εξαιρετική οπτική απόδοση ιδανική για χρήστες που χρησιμοποιούν τους υπολογιστές τους ως συσκευές ψυχαγωγίας.

AMD 2010 Mainstream και Ultrathin Notebook Πλατφόρμες
Το 2009, 96 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αγόρασαν υπολογιστή για ψυχαγωγικούς σκοπούς. Η πλατφόρμα AMD 2010 Mainstream Notebook επιτρέπει στους καταναλωτές να απολαύσουν μουσική, ταινίες και παιχνίδια, με εκπληκτικά χρώματα και ευκρίνεια, και παράλληλα να συνδέονται με φίλους, μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, και να επεξεργάζονται φωτογραφίες και video.

Η πλατφόρμα 2010 Ultrathin Notebook προσφέρει στους καταναλωτές να απολαύσουν την χρήση ενός υπολογιστή πλήρων τεχνικών χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένης της HD αναπαραγωγής σε ένα κομψό και προσιτό notebook με διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και οκτώ ώρες.

Κάποια από τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι πλατφόρμες στους καταναλωτές:

  • Προβολή φωτογραφιών με ζωντανότερα χρώματα, καθαρότητα και ευκρίνεια και με 20% γρηγορότερο "καθάρισμα" των φωτογραφιών με το Adobe Photoshop Elements 8 από άλλα ανταγωνιστικά notebooks.
  • 37% λιγότερος χρόνος μετατροπής των DVDs για να «παίξουν» σε κονσόλες παιχνιδιών.
  • 80% ομαλότερη απόδοση παιχνιδιού στο Call of Duty® 4: Modern Warfare™, σε σύγκριση με άλλες ανταγωνιστικές λύσεις.

AMD 2010 Desktop Πλατφόρμα
Οι νέες πλατφόρμες desktop της AMD έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις. Οι νέες πλατφόρμες είναι ενισχυμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας γραφικών για HD αναπαραγωγή και εξαιρετική 3D ψυχαγωγία.

Κάποια από τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι πλατφόρμες στους καταναλωτές:

  • 30% γρηγορότερο ανταλλαγή ταινιών με φίλους σε σχέση με άλλους Η/Υ.
  • Οργάνωση ψηφιακής βιβλιοθήκης 40% γρηγορότερα, χρησιμοποιώντας αναγνώριση προσώπου (facial recognition) για την ταξινόμηση των φωτογραφιών.
  • Δημιουργία ενός ολοκληρωμένου AMD-based συστήματος με επεξεργαστή Phenom II X6 6-πυρήνων σε πιο προσιτή τιμή από τον ανταγωνισμό.

Τα συστήματα που διαθέτουν τις πλατφόρμες notebook και desktop με Τεχνολογία VISION της AMD θα είναι διαθέσιμα σε παγκόσμιο επίπεδο από τις 12 Μαϊου, και μέχρι τα τέλη του έτους, από τους επίσημους κατασκευαστές (OEMs) και τους System Integrators όπως οι Acer, ASUS, Dell, HP, Lenovo, MSI και Toshiba.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 74 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top