Logitech Speaker Lapdesk N700 (CES 2010)

Press News

Η Logitech παρουσίασε στην CES 2010, την νέα βάση Speaker Lapdesk N700. Αν έχετε φορητό υπολογιστή είναι σίγουρο ότι θα τον έχετε ήδη χρησιμοποιήσει για να δείτε ταινίες, να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική, να παίξετε ένα παιχνίδι ή να δειτε ένα video online. Και αξιοποιώντας την ευελιξία του φορητού, όλα αυτά μπορεί να τα έχετε απολαύσει οπουδήποτε, από τον καναπέ στο σαλόνι μέχρι το κρεβάτι σας.

Όμως η άνεση και η ευκολία του φορητού, μπορεί να σας στερούν εκείνη την μοναδική αίσθηση που μόνο ένα σετ από ηχεία υψηλής ποιότητας μπορεί να σας προσφέρει. Για όλους εσάς η Logitech έχει τη λύση: Μια νέα βάση στήριξης για φορητό, την Logitech Speaker Lapdesk N700, την πρώτη της εταιρίας που ενσωματώνει στερεοφωνικά ηχεία, ανεμιστήρα αλλά και μια φαρδιά βάση με επένδυση.

‘Οπως εξήγησε ο Denis Pavillard, αντιπρόεδρος προιόντικού μάρκετινγκ της Logitech για αξεσουάρ φορητών υπολογιστών "…όλοι και περισσότεροι άνθρωποι απολαμβάνουν κάθε μορφής ψηφιακή ψυχαγωγία με τον φορητό υπολογιστή τους. Μόνο που αυτό συμβαίνει με περιορισμούς τόσο στην άνεση όσο και στην ποιότητα του ήχου. Στην πράξη σύμφωνα με έρευνες μας, σχεδόν το 50% των χρηστών φορητών υπολογιστών δηλώνουν ότι δεν είναι ικανοποιημένοι με την ποιότητα ήχου που προσφέρουν τα ενσωματωμένα ηχεία της συσκευής. Τη λύση εδώ έρχεται να προσφέρει η βάση Logitech Speaker Lapdesk N700, η οποία μετατρέπει τον φορητό μας σε μια μικροσκοπική αίθουσα ψυχαγωγίας που χωρά στην αγκαλιά μας".

Αντίθετα με τα τυπικά ηχεία που έχουν οι περισσότεροι φορήτοι, η βάση N700 διαθέτει ενσωματωμένα δύο υψηλής πιστότητας ηχεία των 2 ιντσών. Σχεδιασμένο ειδικά για φορητούς, το στερεοφωνικό αυτό σετ, έχει τοποθετηθεί με ακρίβεια στις δύο πλευρές της βάσης, αποδίδοντας πλούσιο και ποιοτικό ήχο με ισχυρό μπάσο. Ακόμη, μιας και η σύνδεση με το φορητό γίνεται μέσω ενός καλωδίου USB, δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα με μπλεγμένα καλώδια, τροφοδοτικά κ.λπ. που συνήθως συνοδεύουν ένα σετ εξωτερικών ηχείων.

Πέρα από την ηχητική απόδοση το Logitech Speaker Lapdesk N700 έχει σχεδιαστεί με στόχο την άνεση μας, όπου και αν το χρησιμοποιούμε. Είτε στον καναπέ είτε στο κρεβάτι, η μελετημένη κλίση της βάσης και η επένδυση στο κάτω μέρος, μας επιτρέπουν να καθόμαστε άνετα και σε ιδανική γωνία θέασης. Ταυτόχρονα ένας ήσυχος αλλά αποδοτικός ανεμιστήρας φροντίζει για την κυκλοφορία του αέρα κάτω από το φορητό βοηθώντας στην αποτελεσματική ψύξη του, ενώ η βάση έχει σχεδιαστεί ώστε να κρατά τη θερμότητα μακριά από τα πόδια και τη μέση. Ο ανεμιστήρας προστατεύεται με μια γρίλια από φθορές και σκόνη, ενώ θύρες εξαερισμού στο κάτω και πίσω μέρος της βάσης εξασφαλίζουν ροή του αέρα χωρίς εμπόδια.

Το Logitech Speaker Lapdesk N700 είναι εύκολο στη χρήση. Απλώς συνδέουμε ένα καλώδιο USB με το φορητό υπολογιστή και είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε τις ταινίες, την μουσική μας αλλά και το τελευταίο videoclip στο Youtube σε ποιοτικό και δυνατό στερεοφωνικό ήχο. Δεν χρειάζεται καμμία εγκατάσταση λογισμικού ή μπαταρίες για την λειτουργία του. Για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση το N700 διαθέτει ρυθμιστικό έντασης όπως και ένα διακόπτη για τον ανεμιστήρα.

Τιμή και διαθεσιμότητα
Το Logitech Speaker Lapdesk N700 αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ευρωπαική αγορά από τον Μάρτιο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €69,99.


eve

Ωραίο μου φαίνεται.

Ωραίο μου φαίνεται.

vel-shop

Μα καλά...

... αυτή η Logitech θα βγάλει ποτέ κάποιο καινούργιο βαρβάτο 5.1 σύστημα να αντικαταστήσει τα Z-5500 ή θα παρουσιάζει συνέχεια ηχεία 2.0, 2.1 και βάσεις για laptop ;;;;

z3et

Αφου μοσχολοπουλανε ακομα

Αφου μοσχολοπουλανε ακομα γιατι να τα αλλαξει? Wink

voltmod

Συμφωνώ, άσε που είναι και

Συμφωνώ, άσε που είναι και "τουμπανάκια", δεν παίρνουν και πολλά από βελτιώσεις...

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 66 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top