SSDNow V Series 30GB Boot Drive από την Kingston (CES 2010)

Press News

Η Kingston Technology Company Inc., ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Kingston SSDNow V Series 30GB Boot Drive στο πλαίσιο της International CES στο Λας Βέγκας.O Kingston SSDNow V Series 30GB Boot Drive είναι η νέα προσθήκη στην σειρά V (Value) των solid-state drives (SSD).

Ο Kingston SSDNow V Series 30GB Boot Drive με υποστήριξη TRIM για τα Windows 7 διατίθεται σε τιμή χαμηλότερη των €100 και είναι ένας από τους καλύτερους και πιο οικονομικούς τρόπους για να επιταχύνει κανείς την εκκίνηση, την απενεργοποίηση του υπολογιστή και την έναρξη εφαρμογών οποιουδήποτε desktop.

"Προκειμένου να κάνουμε προσιτούς τους SSD στο ευρύ κοινό, προσπαθούμε να μειώσουμε την τιμή, ενώ αυξάνουμε παράλληλα τις επιδόσεις. Ο νέος SSDNow V Series 30GB Boot Drive εκπληρώνει αυτούς τους στόχους", σχολίασε ο Ariel Perez, SSD business manager, Kingston. "Οι χρήστες desktop μπορούν να επιμηκύνουν τον κύκλο ζωής του συστήματός τους με αυτόν το δίσκο, ενώ οι IT managers επωφελούνται από το μικρότερο όγκο δεδομένων για αποθήκευση στο δίκτυο. Επιπλέον θα κυκλοφορήσουμε ένα 30GB SSD twin-pack για επαγγελματίες-καταναλωτές και ενθουσιώδεις χρήστες που θέλουν να αυξήσουν σημαντικά τις επιδόσεις του συστήματός τους".

Ο SSDNow V Series 30GB Boot Drive παρέχει παράλληλα υποστήριξη TRIM για τα Windows 7, η οποία επιτρέπει στο δίσκο να διατηρεί την υψηλή του απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του. Χρησιμοποιώντας την πρότυπη PCMark Vantage Advanced HDD Suite, ο 30GB Boot Drive βαθμολογήθηκε με 20257 σε λειτουργικό σύστημα Windows 7, ενώ ένας σκληρός δίσκος 7200PRM βαθμολογήθηκε με 3924. Χρησιμοποιώντας την PCMark 05 σε Windows XP, ο 30GB Boot Drive βαθμολογήθηκε με 22519, ενώ ο σκληρός δίσκος βαθμολογήθηκε με 6508.

Η PCMark Vantage Advanced HDD Suite και η PCMark 05 πραγματοποιούν μία σειρά από τεστ όπως η εκκίνηση σε Windows 7 και XP, η εισαγωγή φωτογραφιών, η προσθήκη μουσικής στο Windows Media Center και η έναρξη εφαρμογών. Η βαθμολογία είναι ενδεικτική των bytes που μεταφέρθηκαν ανά δευτερόλεπτο.
O SSDNow V Series 30GB Boot Drive της Kingston είναι ο ιδανικός τρόπος ενίσχυσης της απόδοσης ενός desktop.

Έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τον ήδη υπάρχοντα σκληρό δίσκο (HDD). Το λειτουργικό σύστημα και οι βασικές εφαρμογές αποθηκεύονται στον SSD, ενώ τα υπόλοιπα δεδομένα όπως αρχεία, μουσική, φάκελοι και φωτογραφίες παραμένουν στον HDD.

Καθώς ο στόχος της Kingston είναι να παρέχει έναν εύκολο τρόπο αναβάθμισης σε χαμηλό κόστος, ο δίσκος είναι επίσης διαθέσιμος με ένα bundle που περιλαμβάνει λογισμικό cloning, brackets 2.5” σε 3.5”, δεδομένα SATA και προεκτάσεις για το καλώδιο της τροφοδοσίας. Η Kingston θα προσφέρει παράλληλα μία λύσης για χρήστες που θέλουν αυξημένες επιδόσεις, για εγκατάσταση RAID που αποτελείται από δύο 30GB SSD Boot Drives και επιπλέον καλώδια.

O SSDNow V Series 30GB Accelerator Drive της Kingston θα διατίθεται σε τιμή χαμηλότερη των €100, ενώ η διανομή του θα ξεκινήσει το Φεβρουάριο. Συνοδεύεται από τριετή εγγύηση, δωρεάν τεχνική υποστήριξη 24/7 και την γνωστή αξιοπιστία της εταιρείας Kingston.

Χαρακτηριστικά και Προδιαγραφές του Kingston SSDNow 30GB Boot Drive:

  • Σειριακή Ταχύτητα: μέχρι 180MB/sec. ανάγνωση και 50MB/sec. εγγραφής
  • Επιδόσεις: βελτιώνει την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα των χρηστών
  • Καινοτόμο: 2.5” form factor, χρήση συστατικών NAND Flash memory
  • Αθόρυβο: λειτουργεί αθόρυβα σε χαμηλή θερμοκρασία χωρίς κινούμενα μέρη
  • Αξιόπιστο: μικρότερες πιθανότητες δυσλειτουργίας από έναν συνηθισμένο σκληρό δίσκο
  • Αντικραδασμική προστασία: χωρίς κινούμενα μέρη, αντέχει σε σκληρότερες συνθήκες από έναν σκληρό δίσκο.
  • Υποστηρίζει την S.M.A.R.T.: Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology
  • Εγγύηση: τριετής εγγύηση Kingston, υποστήριξη 24/7
  • Χωρητικότητα1: 30GB
  • Θερμοκρασίες αποθήκευσης: -40° C έως 85° C
  • Θερμοκρασίες λειτουργίας: 0° C έως 70° C
  • Vibration operating: 20G Peak, 10-2000Hz, (20min/Axis)x3 Axis
  • Vibration non-operating: 20G Peak, 10-2000Hz, (12Cycle/Axis)x3 Axis, x 20min
  • Χαρακτηριστικά Ισχύος: Ανάγνωση: 1.4W (TYP), 2.5W (MAX), Εγγραφή: 1.7W(TYP), 4.2W (MAX) Αδρανές, Εν Αναμονή: 55mw (TYP)
  • Διάρκεια ζωής: 500.000 ώρες MTBF
     


z3et

Παρα ειναι λιγα τα 30...

Παρα ειναι λιγα τα 30... Εκτος και αν μιλαμε ΜΟΝΟ για το O/S.

voltmod

Είναι "boot drive", ναι, μόνο

Είναι "boot drive", ναι, μόνο για OS Wink

Stormwatch

Μια χαρά μου ακούγεται, αρκεί

Μια χαρά μου ακούγεται, αρκεί αυτό το ¨χαμηλότερη των 100 ευρώ" να μην σημαίνει 99...

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 148 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top