AMD και Samsung παρουσιάζουν την απόλυτη εμπειρία Multi-Display με την τεχνολογία ATI Eyefinity

Press News

Η AMD και η Samsung στο πλαίσιο της CES 2010 παρουσίασαν τις νέες οθόνες thin-bezel που σε συνδυασμό με τις κάρτες γραφικών ATI Radeon HD και την τεχνολογία ATI Eyefinity επιτρέπουν την απόλυτη εμπειρία multi-display, ελαχιστοποιώντας τα όρια της οθόνης και προσφέροντας πανοραμικό computing με εξαιρετικά υψηλή ανάλυση.

Επίσης, η AMD ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου προγράμματος validation ATI Eyefinity, σχεδιασμένο για να βοηθά τους καταναλωτές να ξεχωρίζουν εύκολα τις οθόνες, τους μετασχηματιστές, το software καθώς και άλλα στοιχεία, τα οποία έχουν αποδεδειγμένα εξαιρετική απόδοση με την τεχνολογία ATI Eyefinity.
.
Οθόνες Samsung thin-bezel: βελτιώνοντας την ήδη συγκλονιστική "jaw dropping" εμπειρία "ΑΤΙ Eyefinity":

• Οι νέες οθόνες MD230 της Samsung διαθέτουν 50% με 70% πιο λεπτό πλαίσιο (bezel) από τι παραδοσιακές οθόνες, συμβάλλοντας σε μία αυξημένα ομοιόμορφη εμπειρία ATI Eyefinity.
• Οι συμμετέχοντες της φετινής CES είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την παρουσίαση της οθόνης thin-bezel στα περίπτερα της AMD και της Samsung.
• Η τεχνολογία multi-display ATI Eyefinity επιτρέπει στους χρήστες PC να συνδέσουν μέχρι και έξι οθόνες σε μία μόνο κάρτα γραφικών ATI Radeon HD, προσφέροντας την υπέρτατη εμπειρία για συναρπαστικό παιχνίδι, βελτιωμένη απόδοση και HD multimedia, προσφέροντας μέχρι και 12 φορές υψηλότερη HD ανάλυση.

Πρόγραμμα ATI Eyefinity Validation: συγκεντρώνοντας την απόλυτη οπτική εμπειρία computing:

  • Το νέο πρόγραμμα ATI Eyefinity Validation δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ξεχωρίσουν προϊόντα τα οποία έχουν αποδεδειγμένα εξαιρετική απόδοση όταν συνδυαστούν με την τεχνολογία ATI Eyefinity.
  • Η ένδειξη “ATI Eyefinity Multi-Display Validation” αναφέρεται σε προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί από τα εργαστήρια ελέγχου ποιότητας της AMD και υποστηρίζουν την ανάλυση της ATI Eyefinity σε οριζόντια ή κατακόρυφα τοπία.
  • Η ένδειξη “ATI Eyefinity Multi-Display Ready” αναφέρεται σε προϊόντα που είναι συμβατά με την τεχνολογία ATI Eyefinity μέσω των δοκιμών της AMD, ή των δοκιμών προ-αξιολόγησης των συνεργατών βάσει των προδιαγραφών και ελέγχων της AMD.
  • Οι συσκευές Display, τα DisplayPort adapters, το software που περιλαμβάνει παιχνίδια και άλλες εφαρμογές, καθώς και άλλα στοιχεία hardware θα περιλαμβάνονται όλα στο πρόγραμμα.
  • Οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα www.amd.com/eyefinity και να δουν τα προϊόντα που διαθέτουν την ένδειξη “ATI Eyefinity Validated.
     

z3et

Samsung και Eyefinity...

Samsung και Eyefinity... πραγματικα "jaw dropping" εμπειρια!! Laughing out loud

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 76 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top