Συνεργασία μεταξύ Oktabit και Hitachi

Press News

Σε σημαντική συμφωνία συνεργασίας προχώρησε η Οktabit ΑΕ με την εταιρία Ηitachi GST με αντικείμενο την αντιπροσώπευση και προώθηση των λύσεων αποθήκευσης της Hitachi στην ελληνική αγορά. Η Οktabit ως αντιπρόσωπος της κατασκευάστριας εταιρείας θα διανέμει το σύνολο των προϊόντων αποθήκευσης της Hitachi GST σε απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές.

"Η συμφωνία για τη διανομή των αποθηκευτικών λύσεων της Hitachi εντάσσεται στα πλαίσια της στρατηγικής της Oktabit να ενισχύει το προϊοντικό της πορτφόλιο και τις υπηρεσίες που προσφέρει στην Ελληνική αγορά. Η συνεργασία θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική λαμβάνοντας υπόψη την κορυφαία θέση της Hitachi στην παγκόσμια αγορά των καινοτόμων & προηγμένων τεχνολογικά εξωτερικών & εσωτερικών σκληρών δίσκων. H Oktabit στα 18 χρόνια της επιτυχημένης παρουσίας σας στην ελληνική αγορά πληροφορικής ανταποκρίνεται στις ανάγκες των συνεργατών της και με τη νέα συνεργασία στοχεύει σε περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριότητων της" τόνισε η κα Κωνσταντίνα Τσαούση, Εμπορική Διευθύντρια της Oktabit.

Όπως δήλωσε ο κ. N. Κυριάκου, Διευθυντής Πωλήσεων της Hitachi GST για την Ευρώπη, Μ.Ανατολή & Αφρική, "καθώς η ζήτηση για σκληρούς δίσκους και εξωτερικές λύσεις αποθήκευσης από τους καταναλωτές, τις επιχειρήσεις και τον κλάδο της πληροφορικής συνεχίζει να αυξάνεται, η Hitachi με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Oktabit που μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της αξιόπιστες λύσεις αποθήκευσης δεδομένων για μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών και κάλυψη του μεγαλύτερου μέρους της ελληνικής αγοράς.

Η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται στις χώρες με ιδιαίτερη ανάπτυξη και πολλά περιθώρια ευκαιριών και μέσα από τη συνεργασία μας με την Oktabit, πιστεύουμε ότι θα είμαστε σε πολύ καλή θέση για να αξιοποιήσουμε τις νέες δυνατότητες στο 2010".

H πλήρης γκάμα των προϊόντων της Hitachi GST περιλαμβάνει τις ακόλουθες κατηγορίες προϊόντων :

  • Travelstar

Ανθεκτικοί, υψηλών επιδόσεων και χωρητικότητας (5400 & 7200 RPM), 2.5 ιντσών SERIAL ATA (SATA) δίσκοι για φορητούς υπολογιστές, gaming συστήματα, compact desktop συστήματα και εξωτερικές λύσεις αποθήκευσης.

  • Deskstar

Η αποδεδειγμένα αξιόπιστη οικογένεια SATA 7200 RPM δίσκων για consumer PCs, gaming συστήματα υψηλών επιδόσεων, σταθμούς εργασίας, υψηλής ποιότητας συστήματα παρακολούθησης, αποθήκευση προσωπικών στοιχείων και λύσεις desktop RAID.

  • Ultrastar

Πλήρης σειρά σκληρών δίσκων SATA, SAS SCSI (Serial Attached) & Fiber Channel (FC) που υποστηρίζουν το επιχειρησιακό ψηφιακό οικοσύστημα.

  • CinemaStar

Δίσκοι ειδικά σχεδιασμένοι για επιδόσεις audio/video streaming, μεγάλη χωρητικότητα, αθόρυβη λειτουργία, και χαμηλή κατανάλωση & θερμοκρασία για HD DVRs, DVD/ HDD recorders, DVR –enabled TVs, media centers & συστήματα παρακολούθησης.

  • Hitachi Εξωτερικοί δίσκοι

Aπλές, αξιόπιστες λύσεις, με ιδαίτερο στυλ για τους «εν κινήσει» χρήστες.


Re4cTiV3

ωραία έχω και έναν Desktar

ωραία έχω και έναν Desktar στο PC μου Laughing out loud

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 354 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top