Νέα σειρά VAIO Z από την Sony

Press News

Η Sony ανακοίνωσε την διάθεση της νέας σειράς VAIO Ζ, με την αέρινη σχεδίαση και το εκλεπτυσμένο στιλ, η οποία δεν κάνει κανέναν συμβιβασμό όσον αφορά στην φορητότητα, στην εμφάνιση,σ την συνδεσιμότητα ή στη διάρκεια μπαταρίας. Επιπλέον επιδεικνύει εκπληκτική απόδοση σε κάθε επαγγελματική απαίτηση σας - εξοικονομώντας σας χρόνο και ανεβάζοντας την προσωπική σας απόδοση.

Χάρη στα 6GB μνήμης τα οποία διαχειρίζονται τις εφαρμογές σας, το Quad σύστημα των δίσκων SSD μπορεί να εγγράφει δεδομένα παράλληλα σε τέσσερις δίσκους, διεκπεραιώνοντας κάθε εργασία με ασύλληπτη ταχύτητα. Μικρότερο και ελαφρύτερο από τις συμβατικές διατάξεις σκληρών δίσκων μεταφέρει αρχεία έως και 6,2 φορές πιο γρήγορα (συγκριτικά με έναν σκληρό δίσκο 5.400 rpm) και σας εξασφαλίζει πολύτιμο χρόνο όταν και το κάθε δευτερόλεπτο μετράει.

Η απόδοση των γραφικών συχνά θυσιάζεται στα υπερφορητά notebook – αλλά όχι στα νέα VAIO Z. Η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GT330M με 1GB GDDR3 VRAM καθιστά πανεύκολη την επεξεργασία εγγράφων που περιέχουν πολυμεσικές εφαρμογές, την προβολή παρουσιάσεων, την αναπαραγωγή ταινιών και πολλά άλλα. Ένα νέο υβριδικό δυναμικό σύστημα γραφικών (Dynamic Hybrid Graphics System) βελτιστοποιεί την απόδοση για να ανταπεξέρχεται στη ροή της εργασίας σας. Σαν εναλλακτική λύση από το να επιλέγετε χειροκίνητα τη λειτουργία των γραφικών, η λειτουργία AUTO mode ανιχνεύει τις συνθήκες χρήσης και επιλέγει αυτόματα ανάμεσα στην κατάσταση STAMINA (εξοικονόμηση ενέργειας) και SPEED (ταχύτητα επεξεργασίας), ανάλογα με το τι ταιριάζει στην τρέχουσα εργασία.

Τα ολοκαίνουργια VAIO Z ζυγίζουν λιγότερο από 1,45 κιλά και είναι κατασκευασμένα με τις υψηλότερες προδιαγραφές από ελαφριά αλλά ανθεκτικά υλικά, όπως τα ανθρακονήματα και το αλουμίνιο, ώστε να έχουν τη μέγιστη φορητότητα και ανθεκτικότητα. Το σημείο όπου ακουμπάει η παλάμη είναι κατασκευασμένο από ένα ανθεκτικό, ενιαίο χονδρό φύλλο αλουμινίου, επεξεργασμένο με ακρίβεια, το οποίο βελτιώνει ακόμη περισσότερο την ελκυστική σχεδίαση του notebook.

Ανεξάρτητα από το εάν ρυθμίζετε τις τελευταίες λεπτομέρειες μιας παρουσίασης ή απολαμβάνετε την προσωπική σας συλλογή media, θα έχετε την καλύτερη εικόνα με την οθόνη Full HD 1920 x 1080p (στο μοντέλο VPCZ11Z9E) VAIO Display Premium. Με διαγώνιο 33,3 εκ. (13.1’’), αυτή η υψηλής απόδοσης οθόνη οπίσθιου φωτισμού LED, προσφέρει εξαιρετική φωτεινότητα, διαύγεια εικόνας και αντίθεση. Το υψηλό εύρος κάλυψης του χρωματικού χώρου Adobe RGB, που φτάνει το 96%, διασφαλίζει αναπαραγωγή Full HD βίντεο και φωτογραφιών με πλούσια και ζωντανά χρώματα.

Η εξαιρετική απόδοση και η φορητότητα δεν επιτυγχάνονται εις βάρος των ανέσεων. Ένας ενσωματωμένος αισθητήρας φωτισμού περιβάλλοντος χώρου ανιχνεύει το πότε το περιβάλλον σκοτεινιάζει και ενεργοποιεί αυτόματα τον οπίσθιο φωτισμό του πληκτρολογίου για ακριβέστερη πληκτρολόγηση, ενώ ταυτόχρονα μειώνει την ένταση φωτεινότητας της οθόνης για εξοικονόμηση ενέργειας.

Για ακόμη περισσότερη άνεση και για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, ένα πλήκτρο ASSIST στο εμπρόσθιο πάνελ σας μεταφέρει με ένα άγγιγμα στο VAIO Care, ένα εύκολο στη χρήση πρόγραμμα που σας βοηθά στην συντήρηση, διάγνωση και λύση προβλημάτων που ίσως αντιμετωπίσετε στο VAIO, με λίγα μόνον κλικ.

Η παραγωγικότητα επεκτείνεται ακόμη περισσότερο με την VAIO Everywair 3G mobile ευρυζωνική σύνδεση, που σας κρατά σε επικοινωνία με τα δίκτυα υψηλών ταχυτήτων ενώ εσείς ταξιδεύετε.

Κάθε μοντέλο της νέας σειράς VAIO Z είναι εφοδιασμένο με τους τελευταίας γενιάς ενεργειακά αποδοτικούς επεξεργαστές Intel Core και με αυθεντικά Windows 7 Professional για μεγαλύτερη από ποτέ παραγωγικότητα στον επαγγελματικό στίβο.

Υπάρχει μια πλήρης σειρά πρόσθετων αξεσουάρ, όπως ένας σταθμός βάσης (docking station), δερμάτινες θήκες μεταφοράς, ποντίκια και μεγαλύτερης διάρκειας μπαταρίες. Μπορείτε να προ-παραγγείλετε τα νέα VAIO Z από τα on oline καταστήματα Sony Style και να έχετε το προνόμιο εξαιρετικών επιλογών, όπως ακουστικά in-ear με σύστημα noise-cancelling. Υπάρχει επίσης μια σειρά αποκλειστικών διακοσμητικών μοτίβων για το δικό σας VAIO τα οποία θα του δώσουν μια ξεχωριστή πινελιά πολυτέλειας.

Τα νέα υψηλής απόδοσης υπερφορητά notebook VAIO Z της Sony θα είναι διαθέσιμα από το τέλος Μαρτίου 2010.


katsikaki

κορυφη!!! να τολμησω να

κορυφη!!! να τολμησω να ρωτησω ποσο κοστιζει ή δεν θα μπορω να κοιμηθω μετα???

voltmod

Μάλλον δεν θα μπορείς να...

Μάλλον δεν θα μπορείς να... κοιμηθείς Wink
Θα είναι ακριβά, ωστόσο ακόμα δεν έχουμε ειδοποιηθεί σχετικά με το κόστος από την Sony Hellas.

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 72 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top