Νέοι ATI Catalyst 10.3 τον Μάρτιο με πολλούς νεωτερισμούς

Press News

Η AMD ανακοίνωσε τους νέους ATI Catalyst graphics drivers, οι οποίοι σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν υψηλότερες επιδόσεις, κορυφαία σταθερότητα και μια πιο ενισχυμένη εμπειρία υπολογιστών για τους χρήστες γραφικών ATI Radeon. Οι δύο ενημερώσεις ATI Catalyst drivers ξεκλειδώνουν νέα χαρακτηριστικά και θα είναι διαθέσιμοι η πρώτη ATI Catalyst έκδοση 10.2 από εχθές, ενώ η δεύτερη προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει το Μάρτιο.

Οι νέες κυκλοφορίες αντιπροσωπεύουν τη συνεχή δέσμευση της AMD να παρέχει τακτικές ενημερώσεις με επίκεντρο τη σταθερότητα, τις επιδόσεις αλλά και την καινοτομία για τους χρήστες των γραφικών ATI Radeon.

Χαρακτηριστικά ATI Catalyst graphics drivers, έκδοση 10.2:

  • Μεγαλύτερη απόδοση: Οι gamers μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση του κάθε παιχνιδιού μέσα από το προφίλ του. Η AMD επικεντρώνεται στο να παρέχει άμεση πρόσβαση -ακόμα και την ίδια μέρα της κυκλοφορίας του- στο προφίλ κάθε νέου παιχνιδιού το οποίο λανσάρεται. Επιπρόσθετα, η AMD σχεδιάζει να παρέχει ένα αρχείο, το οποίο οι χρήστες θα μπορούν να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν από την σελίδα της AMD (AMD.com), με στόχο τη μέγιστη βελτίωση της απόδοσης.
  • Ισχυρότερο πανοραμικό παιχνίδι με την τεχνολογία ATI CrossFireX: Οι φανατικοί χρήστες της τεχνολογίας ATI CrossFireX Multi-GPU επωφελούνται από την πρόσθετη ισχύς (horsepower) γραφικών καθώς μπορούν να αυξήσουν την απόδοση του παιχνιδιού, αλλά και την ποιότητα εικόνας ενώ χρησιμοποιούν την τεχνολογία ATI Eyefinity multi-display.

Χαρακτηριστικά ATI Catalyst graphics drivers, έκδοση 10.3:

  • Μηνιαίες ενημερώσεις για φορητούς υπολογιστές: Με αφετηρία το Μάρτιο, η AMD σχεδιάζει να παρέχει σταθερότητα, επιδόσεις και βελτίωση δυνατοτήτων με τις μηνιαίες ενημερώσεις ATI Catalyst drivers για Windows 7 και Windows Vista για τα notebooks τα οποία λειτουργούν με επεξεργαστές γραφικών ATI Mobility Radeon HD 2000, HD 3000, HD 4000 και HD 5000 series.
  • Η Τεχνολογία ATI Eyefinity γίνεται καλύτερη: Προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω η συναρπαστική οπτική εμπειρία της τεχνολογίας ATI Eyefinity, οι χρήστες θα έχουν πλέον πρόσβαση σε ένα εύκολο στη χρήση οδηγό που θα τους επιτρέπει να προσαρμόσουν τη διάταξη της οθόνης τους για την αντιστάθμιση των bezels. Επιπλέον, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόσουν τη φωτεινότητα, το χρώμα και την αντίθεση σε κάθε οθόνη για καλύτερη παραμετροποίηση και ρύθμιση της.
  • Στήριξη της ανάπτυξης 3D: H AMD ενισχύει τη βιομηχανία 3D παιχνιδιών, ώστε οι χρήστες τους να έχουν περισσότερες επιλογές.
     

Αναμένεται να δούμε και άλλες νέες προσθήκες και νεωτερισμούς στην νέα έκδοση των ATI Catalyst 10.3 όπως η υποστήριξη "profiles", η υποστήριξη 3D Stereoscopic τεχνολογίας κ.α. Περισσότερα πάντως για την έκδοση ATI Catalyst 10.3 θα μάθουμε προσεχώς. Για τους νέους ATI Catalyst 10.2 έχουμε βεβαίως αναφερθεί και εδώ.


Primitive_6

δηλαδή θα έχουμε drivers για

δηλαδή θα έχουμε drivers για mobility κάρτες γραφικών από την ati ? αντε ! γιατί με την toshiba έχω μείνει κάτι χρόνια πίσω...τώρα υπάρχει mobility driver της σειράς catalyst 10 ?

voltmod

Δυστυχώς, η Sony και η

Δυστυχώς, η Sony και η Toshiba, για δικούς τους λόγους (τους οποίους δεν γνωρίζει ούτε και η AMD) δεν θα υποστηρίξουν την AMD στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Όταν ρωτήσαμε εκπρόσωπο της AMD το αυτονόητο, δηλαδή: "Μα, γιατί;" η απάντηση του ήταν: "Δεν ξέρουμε. Ρωτήστε τις ίδιες τις εταιρείες".

z3et

Στο δικο μου Toshiba παντος

Στο δικο μου Toshiba παντος εχω αυτους (εκδοση 9.9): http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx

Primitive_6

αμάν ! αν είναι δυνατόν !!!

αμάν ! αν είναι δυνατόν !!! μωρε δεν θα σκάσω εγώ...ας κάνουν ότι θέλουν πάω να βρώ κανέναν modder να ισυχάσω ...z3et δεν θέλω να σε στεναχωρίσω αλλά αυτοί οι drivers είναι beta

z3et

Το ξερω, δεν με πειραζει Τα

Το ξερω, δεν με πειραζει Tongue

Τα προβληματακια (οχι αποδοσης) που ειχα απο τους modarismenous drivers λυθηκαν, οποτε ολα καλα.

Primitive_6

αα είσαι κούκλος τότε ! δεν

αα είσαι κούκλος τότε ! δεν έχεις τώρα από το να περιμένεις μέχρι να βγεί ο 10.3 (μιας και έχει ωραία χαρακτηριστικά Wink )

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 50 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top