HP TRIM 7: καλύτερη διαχείριση αρχείων, μικρότερο ρίσκο για τις επιχειρήσεις

Press News

Η HP ανακοινώνει τη διάθεση μιας νέας λύσης για τη διαχείριση αρχείων, η οποία συμβάλει στη μείωση του επιχειρηματικού ρίσκου που σχετίζεται με το ολοένα και αυστηρότερο ρυθμιστικό και νομικό πλαίσιο. Η λύση HP TRIM 7 είναι μια εξελιγμένη λύση για τη διαχείριση αρχείων που βασίζεται σε βέλτιστες πρακτικές και στην άνω των 24 ετών εμπειρία της HP σε αυτό τον τομέα.

Η τελευταία έκδοση της λύσης επιτρέπει στους οργανισμούς να διαχειριστούν όλα τα αρχεία του Microsoft SharePoint Server τους στο πλαίσιο ενός ενιαίου περιβάλλοντος, ανεξαρτήτως της πηγής δεδομένων – από διάφορα έγγραφα και πληροφορίες στον SharePoint Server και blogs, έως και σελίδες wiki, φόρα συζήτησης, αιτήσεις, δεδομένα ημερολογίου και ροής εργασιών.

Η ευρεία υιοθέτηση του SharePoint Server προσφέρει τη δυνατότητα ενοποίησης και απλοποίησης της διαχείρισης περιεχομένου, το οποίο μπορεί να βρίσκεται σε διάφορα σημεία SharePoint. Η λύση HP TRIM 7 ενισχύει τη διαφάνεια στην αρχειοθέτηση, την αναζήτηση και τη διαχείριση κάθε τύπου πληροφορίας σε εφαρμογές όπως ο Microsoft Office SharePoint Server 2007 ή ακόμη και ο νέος SharePoint Server 2010.

"Οι σύγχρονοι οργανισμοί χρειάζονται λύσεις για τη διαχείριση μεγάλου όγκου πληροφοριών", δήλωσε ο said Mark Gilbert, Research Vice President της Gartner. "Οι νέες λύσεις επεκτείνονται συνεχώς στον τομέα της παραγωγής και διαχείρισης επιχειρησιακού περιεχομένου που μπορεί να είναι σε διάφορες μορφές ή πηγές. Αυτή η τάση αλλάζει πραγματικά τον τρόπο επιχειρηματικής δράσης των οργανισμών", συμπλήρωσε.

"Η "έκρηξη" στη δημιουργία περιεχομένου από blog, σελίδες wiki και φόρα συζήτησης δημιουργεί νέες προκλήσεις στο κομμάτι της διαχείρισης πληροφοριών, καθώς οι οργανισμοί καλούνται να ανταποκριθούν στις ολοένα και αυξανόμενες ρυθμιστικές απαιτήσεις", δήλωσε ο Jonathan Martin, Vice President και General Manager, Information Management Solutions της HP.

"Η λύση HP TRIM δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν βέλτιστες πρακτικές και να ενισχύσουν την εταιρική διακυβέρνηση, χρησιμοποιώντας δυναμικές πλατφόρμες όπως ο SharePoint Server», συμπλήρωσε. Διαφάνεια στη διαχείριση αρχείων για λύσεις και τεχνολογίες Microsoft SharePoint.
Για τις εταιρείες που χρησιμοποιούν SharePoint Server, η λύση HP TRIM 7 προσφέρει δυο νέες εφαρμογές:

  • HP TRIM Records Management: Βελτιώνει τη διαχείριση αρχείων ενισχύοντας τη διαφάνεια στην πρόσβαση στο περιεχόμενο που συλλέγει η λύση HP TRIM κατευθείαν από το περιβάλλον εργασίας του SharePoint Server. Επιπλέον, η πιστοποίηση 5015.2 v3 που έλαβε η λύση HP TRIM από το Υπουργείο Άμυνας των Η.Π.Α. βεβαιώνει ότι οι χρήστες έχουν τον απόλυτο έλεγχο των επιχειρησιακών πληροφοριών.
  • HP TRIM Archiving: Ελαττώνει τον κίνδυνο απώλειας δεδομένων κατά τη διάρκεια ανάκτησης πόρων storage ή πόρων συστήματος από τον SharePoint Server. Η εφαρμογή αρχειοθετεί απρόσκοπτα στη λύση HP TRIM συγκεκριμένα αρχεία που περιέχονται στις λίστες του SharePoint Server, ή ακόμη και ολόκληρα site του SharePoint Server. Αυτό γίνεται παρασκηνιακά, επιτρέποντας στους χρήστες να αρχειοθετήσουν ολόκληρα site του SharePoint Server σε κατάσταση offline. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται και η απρόσκοπτη πρόσβασή στις πληροφορίες.

"Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η HP υιοθετεί και επεκτείνει την πλατφόρμα SharePoint για τη λύση HP TRIM. Για τους κοινούς πελάτες μας, αυτό σημαίνει περισσότερες ευκαιρίες για τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας και από τις δυο τεχνολογίες", δήλωσε η Tricia Bush, Director, Microsoft SharePoint. "Αυτό αποδεικνύει ότι οι δυο εταιρείες είναι ανοικτές σε νέες ιδέες, αλλά και τη δέσμευση τους στη διαλειτουργικότητα για τη διαχείριση περιεχομένου", συμπλήρωσε.

Ταχύτερη υλοποίηση, αυξημένη παραγωγικότητα
Με το νέο interface που βασίζεται στο Διαδίκτυο και τις ιδιαίτερες δυνατότητες ρύθμισης που προσφέρει η λύση HP TRIM 7, οι εταιρείες μπορούν να προχωρήσουν σε ταχύτερες υλοποιήσεις σε σχέση με άλλες λύσεις διαχείρισης αρχείων, σε εβδομάδες αντί για μήνες. Ακόμη, οι βελτιωμένες δυνατότητες αρχειοθέτησης και αναζήτησης συμβάλλουν στη μείωση του χρόνου για την εύρεση κρίσιμων πληροφοριών, αλλά και για την ανταπόκριση σε νομικά αιτήματα και εξωτερικούς ελέγχους. Εταιρείες που αξιοποιούν τη λύση HP TRIM έχουν διαπιστώσει αύξηση της αποδοτικότητας έως και κατά 65%.

Με τη λύση HP TRIM, ο Δήμος του Ryde, στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας, πέτυχε τη μείωση του χρόνου εύρεσης πληροφοριών κατά 80% – από 10 ημέρες σε μόλις 2.

"Με τη λύση HP TRIM βελτιστοποιήσαμε τις επιχειρησιακές μας διαδικασίες. Μπορούμε πλέον να επεξεργαστούμε αιτήματα σε λίγες μόλις ώρες αντί για ημέρες. Έτσι, μειώσαμε και τα πληροφοριακά κόστη, ενώ βελτιώσαμε και την εξυπηρέτηση των πολιτών και τη διαχείριση των πληροφοριών", δήλωσε η Linda Shave, Μanager, Information, Integration and Compliance του Δήμου του Ryde.

Επίσης, η HP προσφέρει υπηρεσίες για την υλοποίηση συστημάτων διαχείρισης πληροφοριών και αρχείων και τον Microsoft SharePoint Server, ώστε η λύση HP TRIM να προσφέρει αξία ακόμη πιο άμεσα.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: www.hp.com/go/informationmanagement.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 44 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top