Η EMC βαθμολογείται με “strong positive” σε έκθεση Marketscope

Press News

H EMC Corporation, ανακοίνωσε ότι στη νέα έκθεση “MarketScope for Records Management” της εταιρείας συμβούλων Gartner Inc., τοποθετείται στην κατηγορία “Strong Positive”. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η βαθμολογία strong positive είναι η υψηλότερη δυνατή που δόθηκε.

Η EMC καλύπτει το συγκεκριμένο τμήμα της αγοράς με την εφαρμογή διαχείρισης αρχείων EMC Documentum Records Management. Η εφαρμογή Records Management απλοποιεί τον έλεγχο των εταιρικών αρχείων για όσο διάστημα αυτά διατηρούνται, καλύπτοντας βάσει μιας ευρείας γκάμας κανόνων σε επίπεδο συστήματος, τη δημιουργία, την ασφαλή αποθήκευση, την πρόσβαση σε αυτά και, τέλος, την καταστροφή τους. Στην εφαρμογή περιλαμβάνονται προϊόντα – κλειδιά όπως το EMC Documentum Retention Policy Services, το EMC Documentum Records Manager, το EMC Documentum Physical Records Services και το EMC Documentum Federated Records Services. Με χρήση αυτών των βασικών εργαλείων, οι επιχειρήσεις μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις διατήρησης αρχείων που τίθενται τόσο από την εσωτερική τους πολιτική, όσο και από τις κανονιστικές τους υποχρεώσεις, καθώς επίσης να εφαρμόσουν ενιαίους κανόνες διαχείρισης σε οποιοδήποτε τύπο περιεχομένου, και να εκμεταλλευτούν μια ολοκληρωμένη λύση η οποία παρά τον διεισδυτικό της χαρακτήρα, οικοδομείται βάσει μιας service-oriented αρχιτεκτονικής, εξασφαλίζοντας ευελιξία χωρίς πολυπλοκότητα.

Στην έκθεσή της η Gartner ορίζει τις εταιρείες με ‘strong positive’ rating, ως “προμηθευτές προϊόντων, υπηρεσιών ή εφαρμογών στρατηγικής σημασίας.” Για τους υπάρχοντες πελάτες η Gartner συνιστά να συνεχίσουν με τις ήδη προγραμματισμένες επενδύσεις. Για τους ενδεχόμενους μελλοντικούς πελάτες, η Gartner συνιστά να θεωρήσουν την επιλογή προμηθευτή ως μια απόφαση επένδυσης ιδιαιτέρως στρατηγικού χαρακτήρα.

“Τη στιγμή που οι νομικές, οι κανονιστικές και οι κυβερνητικές επιταγές, όσον αφορά τη διατήρηση εγγράφων, γίνονται όλο και πιο αυστηρές, η οικοδόμηση μιας καλά θεμελιωμένης στρατηγικής για την πλήρη συμμόρφωση προς τις πολιτικές διατήρησης και διακράτησης αρχείων, γίνεται πιο σημαντική από ποτέ για τις επιχειρήσεις,” δήλωσε η κ. Whitney Tidmarsh, Γενική Διευθύντρια Μάρκετινγκ στο τμήμα Διαχείρισης Περιεχομένου και Αρχειοθεσίας της EMC. “Πιστεύουμε ότι η βαθμολογία strong positive που μας έδωσε η Gartner, αποτελεί περαιτέρω επικύρωση της στρατηγικής μας, σύμφωνα με την οποία παρέχουμε βοήθεια στους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο έτσι ώστε να διαχειρίζονται με ευελιξία τις πληροφορίες που διαθέτουν σε όλη τη διάρκεια ζωής των εταιρικών αρχείων, σύμφωνα με τις αρχές της καλής εταιρικής διακυβέρνησης και της πλήρους κανονιστικής συμμόρφωσης”.

Η εφαρμογή Documentum Records Management επιτρέπει στους οργανισμούς να ελέγχουν τη διάρκεια ζωής των εταιρικών αρχείων, βάσει συγκεκριμένων πολιτικών που επιβάλλονται από το σύστημα. Η αρχιτεκτονική του συστήματος δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να αναπτύξουν όσες ακριβώς λειτουργίες χρειάζονται, είτε λίγες, είτε πολλές. Το Documentum Retention Policy Services επιτρέπει στους πελάτες να εφαρμόσουν πολιτικές διακράτησης και καταστροφής των αρχείων, οι οποίες είναι εντελώς διαφανείς στους χρήστες. Οι πελάτες μπορούν επίσης να αναπτύξουν, μέσω του Documentum Records Manager, ένα πιο επίσημο σύστημα διατήρησης αρχείων το οποίο ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις DoD 5015.2.

Στα υπόλοιπα add-on modules περιλαμβάνονται τα Documentum Physical Records Services και Documentum Federated Records Services. Το Physical Records Services επεκτείνει την εφαρμογή έτσι ώστε να καλύπτει έντυπα έγγραφα, μικροφίλμ, και άλλους τύπους φυσικών αρχείων, πέραν των ηλεκτρονικών. Το Federated Records Services επεκτείνει τις δυνατότητες του συστήματος όσον αφορά στη διαχείριση της διακράτησης των πληροφοριών, έτσι ώστε να καλύπτει επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένου του Documentum και άλλων συστημάτων διαφορετικών προμηθευτών, έτσι ώστε να παρέχεται ενιαία διαχείριση των αρχείων με επιχειρηματικό περιεχόμενο, ασχέτως με τον τόπo εγκατάστασης ή το σύστημα. Περισσότερα στην διεύθυνση: www.emc2.gr.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 43 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top