To Adobe InDesign γιορτάζει δέκα χρόνια εκδοτικής καινοτομίας

Press News

Το Adobe InDesign δημιουργήθηκε στα τέλη του 1999 ως απόγονος του Adobe Pagemaker και έφερε την επανάσταση στις εκδόσεις με την ασυναγώνιστη τεχνολογία και τα χαρακτηριστικά του. Η Adobe γιορτάζει την 10η επέτειο του InDesign με ένα λεύκωμα με τίτλο “Page by Page: 10 Years of Designing with Adobe InDesign”.

Το λεύκωμα παρουσιάζει τα βασικά χαρακτηριστικά του προϊόντος και σχεδιαστές που συνέβαλλαν στην επιτυχία του InDesign. Η ηλεκτρονική έκδοση του λευκώματος σε PDF είναι διαθέσιμη στο Adobe.com και η έντυπη έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε περιορισμένα αντίτυπα στο Blurb στα μέσα Απριλίου.

Καινοτομία σε μια αναπτυσσόμενη αγορά

Η εκδοτική αγορά εξελίσσεται ραγδαία και η Adobe διατηρεί την ηγετική της θέση με επαναστατικές λύσεις για τις εκδόσεις. Το InDesign μπαίνει στη δεύτερη του δεκαετία και επιχειρεί να αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά για ακόμα μια φορά, επιτρέποντας στους σχεδιαστές και παραγωγούς να δημιουργούν layouts σελίδων και πέρα από τα παραδοσιακά έντυπα Μέσα, δηλαδή σε online Μέσα και κινητές συσκευές, όπως eBook readers, smart phones και τη νέα γενιά συσκευών tablet που αναμένεται να παρουσιαστούν εντός του 2010.

“Page by Page: 10 Years of Designing with Adobe InDesign”

Το επετειακό λεύκωμα έχει σχεδιαστεί για να αποτελέσει μια σε βάθος περιήγηση στο πρόγραμμα που άλλαξε τα δεδομένα της εκδοτικής αγοράς και οδήγησε από τις έντυπες στις ηλεκτρονικές λύσεις. Το λεύκωμα παρουσιάζει το ρόλο που διαδραμάτισε το InDesign και τα προϊόντα που ανήκουν στην InDesign Family στην αλλαγή της ροής εργασίας των δημιουργικών γραφείων και εκδοτικών οίκων ανά τον κόσμο. Τέλος, το λεύκωμα παρουσιάζει την εξέλιξη του InDesign από το 1999 που έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του μέχρι σήμερα και περιλαμβάνει δείγματα δουλειάς από περιοδικά, όπως το Marie Claire και το Condé Nast καθώς και πρωτοποριακά δημιουργικά γραφεία, όπως τα Modern Dog και Mucca Design.

Σχετικά με το Adobe InDesign

Το πρόγραμμα Adobe InDesign CS4, διαθέσιμο για Mac και Windows, καταργεί τα όρια μεταξύ online και offline εκδόσεων. Το InDesign επιτρέπει το σχεδιασμό υλικών για έντυπα αλλά και ηλεκτρονικά Μέσα και κινητές συσκευές. Είτε πρόκειται για εταιρεία είτε για μεμονωμένους σχεδιαστές, το InDesign προσφέρει επαναστατικές μεθόδους εργασίας και χαρακτηριστικά που απλοποιούν το στήσιμο σελίδων, προκειμένου οι επαγγελματίες στο δημιουργικό σχεδιασμό και στην παραγωγή να εκτελούν γρήγορα τις καθημερινές τους εργασίες και να παραδίδουν αλάνθαστα αρχεία σε διάφορες μορφές. 


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 581 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top