Καινοτομικό το νέο MLS Destinator liveTRAFFIC

Press News

Την ανάπτυξη και κυκλοφορία στην αγορά του καινοτομικού MLS Destinator liveTRAFFIC που αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο της πλοήγησης και της οδήγησης, ανακοίνωσε σήμερα στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, στον πολυχώρο GazArte στην Αθήνα, η MLS Πληροφορική ΑΕ. Με το νέο MLS Destinator Live Traffic, η MLS ανοίγει νέους δρόμους όχι μόνο στην πλοήγηση αλλά και στον τομέα διαχείρισης της κυκλοφορίας τόσο στο κέντρο όσο και στις υπόλοιπες περιοχές της Αθήνας.

Από σήμερα ο πλοηγός αναβαθμίζεται σε ένα έξυπνο και πολύτιμο μέσο ενημέρωσης, αφού για πρώτη φορά ειδοποιεί τον οδηγό, σε πραγματικό χρόνο, για την κίνηση στους δρόμους της πόλης αλλά και τα έκτακτα συμβάντα και τον οδηγεί στον προορισμό του από εναλλακτικές διαδρομές. Παράλληλα, προσφέρει μια πληθώρα προηγμένων live υπηρεσιών μέσω της δυναμικής live πλατφόρμας, που ανέπτυξε η MLS με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας του οδηγού, την εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος και την ενίσχυση της ασφαλούς και "πράσινης" οδήγησης.

Όπως τόνισε ο γενικός διευθυντής της MLS κ. Παναγιώτης Χριστοδουλίδης, με το MLS Destinator liveTRAFFIC λαμβάνει σάρκα και οστά η επιμονή της εταιρίας για την ανάπτυξη καινοτομικών προϊόντων με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Το νέο σύστημα δίνει μια απάντηση στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της Αθήνας και στις αυξημένες ανάγκες του σύγχρονου οδηγού για "live" πλοήγηση 24 ώρες τη μέρα / 365 ημέρες το χρόνο.

Σε αυτό συμβάλλει τόσο η live υπηρεσία για την κίνηση (TRAFFIC) όσο και η πλατφόρμα υπηρεσιών MLS Live, η οποία έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει δυναμική και έξυπνη ενημέρωση, λαμβάνοντας υπόψη της κάθε φορά τη θέση στην οποία βρίσκεται ο οδηγός. Έτσι, το MLS Destinator liveTRAFFIC ενημερώνει τον οδηγό, ανά πάσα στιγμή, για τις τιμές της βενζίνης στην περιοχή που οδηγεί και τον πλοηγεί στο φθηνότερο κοντινό πρατήριο καυσίμων. Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη την ώρα, τη μέρα και τη θέση που βρίσκεται ο οδηγός, τον πλοηγεί στο κοντινότερο ανοιχτό φαρμακείο καθώς και στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο ή κλινική. Επιπλέον, δίνει την πλέον αξιόπιστη πρόβλεψη καιρού 6 ημερών στην περιοχή την οποία βρίσκεται ο οδηγός ή σε εκείνη που επιθυμεί να πάει.

Ακόμη, με την προηγμένη τεχνολογία σύνθεσης φωνής MLS News Reader, που ανέπτυξε η MLS, ο πλοηγός διαβάζει στο χρήστη όλες τις πολιτικές, οικονομικές, αθλητικές και lifestyle ειδήσεις της τελευταίας στιγμής.

Φυσικά, με το MLS Destinator liveTRAFFIC ο "χρήστης" απολαμβάνει την κορυφαία πλοήγηση που προσφέρει το MLS Destinator σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο με φωνητική και οπτική καθοδήγηση στροφή προς στροφή "προφέροντας" τα ονόματα των δρόμων, οπτική και φωνητική προειδοποίηση για κάμερες ταχύτητας και πολλά άλλα.

Το MLS Destinator liveTRAFFIC είναι έτοιμο να καθοδηγήσει τον οδηγό αμέσως μόλις το θέσει σε λειτουργία (plug&play), χωρίς να χρειάζεται κανενός είδους εγγραφή. Προσφέρεται με 6μηνη δωρεάν χρήση της υπηρεσίας κίνησης (TRAFFIC) αλλά και όλων των άλλων live υπηρεσιών του και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Μετά τους έξι μήνες o οδηγός μπορεί να επεκτείνει τη διάρκεια χρήσης των υπηρεσιών για το χρονικό διάστημα που καλύπτει τις ανάγκες του. Σε αντίθετη περίπτωση θα συνεχίσει να απολαμβάνει όλες τις παροχές υψηλής τεχνολογίας του κορυφαίου συστήματος πλοήγησης MLS Destinator χωρίς την ενημέρωση της κίνησης και τις υπόλοιπες live υπηρεσίες. Το συνολικό κόστος χρήσης της υπηρεσίας κίνησης και των άλλων live υπηρεσιών θα ανέρχεται στα 6,99 ευρώ τον μήνα (συμπερ. ΦΠΑ).


z3et

Πιο ακριβο κατα ~1 ευρο το

Πιο ακριβο κατα ~1 ευρο το μηνα απο το αντιστοιχο του iGo...

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Users

0 χρήστες and 172 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top