Τεράστια η προσμονή για το Gears of War 3 το μεγαλύτερο blockbuster για το 2011

Press News

Η θεαματική κορύφωση μίας από τις πιο σημαντικές και δημοφιλείς σειρές της βιομηχανίας παιχνιδιών, το Gears of War 3, πρόκειται να καταπλήξει την υφήλιο την ερχόμενη άνοιξη. Του χρόνου τέτοια εποχή, οπαδοί από ολόκληρο τον κόσμο θα βιώσουν το φινάλε της επικής ιστορίας της τριλογίας Gears of War με την άφιξη στα καταστήματα σε όλο τον κόσμο του τρίτου μέρους μίας από τις σημαντικότερες σειρές στην ιστορία του Xbox.

Το Gears Of War 3 θα κυκλοφορήσεις στις 5 Απριλίου 2011 στη Βόρειο Αμερική και στην Ασία, 7 Απριλίου στην Ιαπωνία και 8 Απριλίου στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

"Όταν κυκλοφορήσαμε το Gears of War, πριν από περισσότερα από τρία χρόνια, στόχος μας ήταν να αφηγηθούμε στον κόσμο μία αξέχαστη ιστορία γενναιότητας και αυτοθυσίας εν όψει αξεπέραστων εμποδίων, και σε ένα χρόνο από τώρα οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας του Marcus Fenix και των συντρόφων του στην Delta Squad", δήλωσε ο Cliff Bleszinski, Διευθυντής Σχεδιασμού της Epic Games. "Πρόκειται αναμφίβολα για το μεγαλύτερο και πιο δραματικό κεφάλαιο της σειράς Gears of War και ανυπομονούμε να το μοιραστούμε μαζί σας".

Το Gears of War 3, που δημιουργήθηκε από την Epic Games αποκλειστικά για το Xbox 360, οδηγεί τους παίκτες σε μία οδυνηρή ιστορία ελπίδας, επιβίωσης και συναδελφικότητας που θα αποτελέσει την αποκορύφωση της σειράς Gears of War.

Με την τελευταία πόλη των ανθρώπων να έχει καταστραφεί και τους μοναδικούς επιζώντες να μένουν αβοήθητοι, μη μπορώντας να διαφύγουν, ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον Marcus και τους συντρόφους του καθώς παλεύουν ενάντια στην απειλή της εξαφάνισης της ανθρωπότητας.

Το Gears of War είναι το απόλυτο blockbuster και έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για μία πλήρη σειρά παιχνιδιών, αναμνηστικών, στολών, μία επερχόμενη ταινία, μυθιστορήματα-κόμικ και μία σειρά βιβλίων από τη συγγραφέα των New York Times, Karen Traviss, που έχει γνωρίσει θεαματικές πωλήσεις. Τα βραβευμένα βιντεοπαιχνίδια της σειράς έχουν πουλήσει πάνω από 12 εκ. τεμάχια σε παγκόσμια κλίμακα.

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης, οι Microsoft και Epic Games πραγματοποίησαν και τα αποκαλυπτήρια του Ashes to Ashes, του πρώτου τρέιλερ του Gears of War 3.

Το βίντεο, που έχει δημιουργηθεί στην Unreal Engine 3 από την ίδια ομάδα που υπογράφει τα ανεπανάληπτα βίντεο σποτ του Gears of War (Mad World, Rendezvous και Last Day), περιγράφει μία σκληρή τριήμερη μάχη ανάμεσα στην Delta Squad, στη φυλή των Locust Horde και στα τρομακτικά νέα Lambent.

Για τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με το Gears of War 3 και ένα video stream του τρέιλερ Ashes to Ashes, μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.gearsofwar.xbox.com ή να μοιραστείτε updates με τους φίλους σας στο Twitter (#gears3).


Doctor Power

Εκπληκτικά παιχνίδια αν και

Εκπληκτικά παιχνίδια αν και έχω PS3 πάντα μου άρεσαν τα Gears of War,πάντως περιμένω πολλά από αυτό το παιχνίδι,που από οτι φιάνεται κλείνει την Τριλογία.

Τελευταία τροποποίηση από Doctor Power — Σαβ, 17/04/2010 - 11:47.
dimkel

Γνωριζει κανεις εαν προκειται

Γνωριζει κανεις εαν προκειται το gears of war 2 να κυκλοφορησει σε pc?

Doctor Power

Δεν νομίζω,αν ήταν θα είχε

Δεν νομίζω,αν ήταν θα είχε κυκλοφορήσει ήδη μιας κια το Gears of War 2 έχει κυκλοφορήσει πριν από δυο χρόνια αποκλειστικά για το 360.

georgekk

Πάντως είναι πολύ ωραίο

Πάντως είναι πολύ ωραίο παιχνίδι. Ανυπομονώ να βγει!

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 70 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top