Νέες ASUS μητρικές με πιστοποίηση SATA 6Gb/s από τον Παγκόσμιο Οργανισμό SATA

Press News

H ASUS, ανακοίνωσε ότι δύο προϊόντα της, οι μητρικές κάρτες M4A89GTD PRO/USB3 και M4A89GTD PRO, πιστοποιήθηκαν από τον παγκόσμιο οργανισμό Serial ATA ως οι πρώτες κάρτες που ικανοποιούν το πρότυπο SATA 6Gb/s. Το SATA 6Gb/s ενσωματώνει την τεχνολογία των αποθηκευτικών μέσων τελευταίας γενιάς, βοηθώντας στο διπλασιασμό της ταχύτητας μεταφοράς δεδομένων, σε σύγκριση με το απλό SATA 3Gb/s.

Γεγονός που αποδεικνύεται πολύ σημαντικό πλεονέκτημα, καθώς οι χρήστες συγκεντρώνουν, πλέον, βίντεο, μουσική, ψηφιακές φωτογραφίες και αρχεία πολυμέσων που διαθέτουν όλο και μεγαλύτερο μέγεθος.

Πρώτη εταιρεία που πετυχαίνει πιστοποίηση SATA 6Gb/s
Οι συσκευές στη λίστα του οργανισμού SATA-IO περνούν από εκτεταμένες δοκιμασίες αναφορικά με τη συμμόρφωση σε συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές, εξασφαλίζοντας έτσι ένα υψηλό βαθμό συνεργασίας με άλλες πιστοποιημένες συσκευές. Οι μητρικές κάρτες της ASUS είναι οι πρώτες που κερδίζουν το χρυσό πρότυπο συμμόρφωσης (Gold Standard of Compliance) σε σχέση με την τεχνολογία SATA 6Gb/s.

Η τελευταία γενιά SATA 6Gb/s ικανοποιεί τις απαιτήσεις των καταναλωτών που έχουν ανάγκη από μεγάλες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων και υψηλότερη αξιοπιστία, όπως τους επιβάλλει ο τρόπος της ζωής τους. Όλο και πιο συχνά, οι άνθρωποι στηρίζονται στη χρήση υλικού υψηλής ανάλυσης, πράγμα το οποίο η ASUS αναγνωρίζει και προχωρά στις ανάλογες κινήσεις. Έτσι, τη στιγμή αυτή διαθέτουμε στο καταναλωτικό κοινό την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά μητρικών καρτών τεχνολογίας SATA 6Gb/s”, δήλωσε ο κ. Joe Hsieh, γενικός διευθυντής του τμήματος μητρικών καρτών της ASUS.

Οι δίσκοι SATA 6Gb/s κοστίζουν ελάχιστα περισσότερο από τους SATA 3Gb/s αντίστοιχης χωρητικότητας, καθιστώντας έτσι τη μετάβαση στο νέο πρότυπο, εύκολή και οικονομική για τους καταναλωτές.

Η διαδικασία πιστοποίησης κατά SATA 6Gb/s για τις μητρικές κάρτες της ASUS ολοκληρώθηκε στις 17 Μαΐου 2010. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Η ASUS διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά μητρικών καρτών με εκπληκτική απόδοση SATA 6Gb/s, όπως φαίνεται και στον πίνακα που ακολουθεί:


POWERN

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και των δύο αυτών μητρικών είναι πολύ καλά! Μακάρι ν' αντέχουν στο χρόνο και να είναι αξιόπιστες!

POWERN

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ-ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΗΤΡΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

Γιατί οι μητρικές (και οι κάρτες γραφικών νομίζω) ανεξαρτήτου μάρκας πωλούνται σε συσκευασίες οι οποίες δεν είναι σφραγισμένες, όπως άλλα ηλεκτρονικά προιόντα; Πώς μπορώ σαν αγοραστής να είμαι 100% σίγουρος για την ποιότητα ενός τέτοιου προιόντος πέραν από το θέμα εγγύησης που καμιά φορά σε οδηγεί σε ένα λαβύρινθο ταλαιπωρίας με εταιρίες,καταστήματα,κλπ; Ποιος μπορεί να μου εγγυηθεί ότι δεν άνοιξε κάποιος το κουτί έβαλε μία αλλη καμμένη-προβληματική μέσα ή δεν πήρε κάποιο εξάρτημα από μέσα που είναι και το πιο απλό;

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 107 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top